Циганският проблем - рилоудед
- ivandaman
- Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA
Re: Циганският проблем - рилоудед
А бе таа водещата е мнoго куха лейка..
"Нямало проблеми" ако българите останat само 800 хиляди.. Това политическа коректност ли е или чиста проба свещенна тъпотия??
Между другото само на мен ли ми накъсват стриймовете на БТВ.. а по някаква причина и не буферират както трябва?? Имам добра връзка и гледам видео от всички точки на планетата но БТВто ми скри шайбата..
Оптикс при теб как се гледаше???
"Нямало проблеми" ако българите останat само 800 хиляди.. Това политическа коректност ли е или чиста проба свещенна тъпотия??
Между другото само на мен ли ми накъсват стриймовете на БТВ.. а по някаква причина и не буферират както трябва?? Имам добра връзка и гледам видео от всички точки на планетата но БТВто ми скри шайбата..
Оптикс при теб как се гледаше???
& ZIONISM
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Pro-OPEN BORDERS
Proud GLOBALIST & proponent of DIVERSITY - OUR GREATEST STRENGTH
UNCONDITIONAL support for

Justin Trudeau's BIGGEST FAN
- optics
- Модератор
При мен въобще не отлепя. Мисли малко и после дава:
201, unable to load stream, connection failed...
Пробвано сутрин и вечер.
Идиоти !
201, unable to load stream, connection failed...
Пробвано сутрин и вечер.
Идиоти !
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.
2 юни 2012, budtel
За "циганизацията" съм абсолютно съгласен.MrGeek написа: Иначе по темата - не виждам абсолютно нищо съдбовно, което вече да не се е случило. Всеобщата "циганизация" на населението в рамките на държавата България отдавна вече е факт и някои специфични промени в генофонда всъщност няма да доведат до нищо на практика. Така че не виждам за какво реват въпросните тюфлеци от т.нар. "Център за демографска политика".

А иначе схемата е класическа - "Център за демографска политика" научно предсказва апокалипсиса. Народът се шашка и решава, че за всичко са виновни циганите, турците, продажните политици, американците (или руснаците), всеки друг освен средния гласоподавател избирал последователно и упорито Сакса, Гоце, Сергей, Волен, Яне и ББ. След това се появява политически труп като Каракачанов и предлага алтернативно да яхне народното недоволство на следващите избори ...
"I am a very stable genius " - Powered by Donald Trump
"Donald Trump is a fucking moron " - Powered by Rex Tillerson
"Donald Trump is a fucking moron " - Powered by Rex Tillerson
Друга държава има ли по света, където така да са ги оставили на самотек - хранейки ги с помощи и детски, освободени от данъци, ток, наем и т.н. и без да са длъжни да учат или да работят
?

Циганите - на Сатурн !
Да, в Канада. Тук може да не работиш никога и да ти се дават пари за наем и храна и никога няма да спре. Тези които живеят на улицата са наркомани и/или мръднали.anxeli написа:Друга държава има ли по света, където така да са ги оставили на самотек - хранейки ги с помощи и детски, освободени от данъци, ток, наем и т.н. и без да са длъжни да учат или да работят?
Ами пробвай, да видим дали ще стане. И децата ти да не ходят на училище обаче
.

Циганите - на Сатурн !
Поредните примери, колко репресирани и благодарни са циганите. И по интегрирането са #1:
http://www.monitor.bg/article?id=269873"
http://www.monitor.bg/article?id=269876"
http://www.monitor.bg/article?id=269873"
http://www.monitor.bg/article?id=269876"
ВАТНИК С УШАНКА/ТЪРГОВЕЦ НА КОПЪРКА
- optics
- Модератор
За тоя с дома нямам коментар. Той циганин ли е ?
Но за ваучерите - твърдо да. В смисъл ако бях циганин - одма си ппродавах ваучерите.
Проблема е в тоя дето ги купува обратно. А може би в тоя дето им ги дава по начало ?
Но за ваучерите - твърдо да. В смисъл ако бях циганин - одма си ппродавах ваучерите.
Проблема е в тоя дето ги купува обратно. А може би в тоя дето им ги дава по начало ?
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
-
- Обратна връзка:
Четох някъде, че по времето на социлизЪма циганите имали страх от държавата. Мъжете ги взимали в строителни войски и след това са работели, жените учели и също работели. Явно е имало къде...
Спомням си, обаче, в Пазарджик циганската махала - нямаше канализация и лайната течаха в една вада по така наречените "улици", които бяха образувани от скалъпените от ламарини къщурки. Децата си бяха все така голи и боси като сега, момичетата раждаха едва навършили 12 г., целия град беше пропищял от кражби и мошеничества. Годината е навярно 1985-та. Явно страхът и покорството пред комунистическата власт не е бил така доминиращ.
Малко по-късно - в навечерието на "демокрацията" по време на един митинг на БСП-БКП в същия този Пазарджик от отговор на мои освирквания една циганка ми кресна - "всички ще станете цигани". Имам го на видео-запис и досега. Годината е 1990-та.
Сега и строителни войски няма, и заводи и фабрики - на пръсти да ги преброиш, а и в малкото останали едва ли биха назначили неграмотния, шмерекуващ и вонящ мангал, който е още по нагъл от тогава под защитата на така наречената БГ демокрация, която на всичко отгоре му и плаща за да се плоди.
И предсказанието на циганката става действителност....
Спомням си, обаче, в Пазарджик циганската махала - нямаше канализация и лайната течаха в една вада по така наречените "улици", които бяха образувани от скалъпените от ламарини къщурки. Децата си бяха все така голи и боси като сега, момичетата раждаха едва навършили 12 г., целия град беше пропищял от кражби и мошеничества. Годината е навярно 1985-та. Явно страхът и покорството пред комунистическата власт не е бил така доминиращ.
Малко по-късно - в навечерието на "демокрацията" по време на един митинг на БСП-БКП в същия този Пазарджик от отговор на мои освирквания една циганка ми кресна - "всички ще станете цигани". Имам го на видео-запис и досега. Годината е 1990-та.
Сега и строителни войски няма, и заводи и фабрики - на пръсти да ги преброиш, а и в малкото останали едва ли биха назначили неграмотния, шмерекуващ и вонящ мангал, който е още по нагъл от тогава под защитата на така наречената БГ демокрация, която на всичко отгоре му и плаща за да се плоди.
И предсказанието на циганката става действителност....
Леле мале каква драматизация тук и пак на всички циганите са виновни. Мен са ми виновни тук, не в България. В България, пак ви питам, каква власт имат циганите, че са виновни за всички проблеми. Те че не струват за 5ст не струват и са напълно излишни, но за "циганизацията" на страната са виновни да не казвам кого 

- roumensp
И кой по-точно ти е виновен тук ? Кога дойде в Канада, та вече почна и виновни да търсиш ?Hungarian Salami написа:Леле мале каква драматизация тук и пак на всички циганите са виновни. Мен са ми виновни тук, не в България. В България, пак ви питам, каква власт имат циганите, че са виновни за всички проблеми. Те че не струват за 5ст не струват и са напълно излишни, но за "циганизацията" на страната са виновни да не казвам кого
- optics
- Модератор
Salami,
и аз това казвам - циганите не са виновни за тоя хал на държавата разбира се.
Като им дават зелка - ядат. ("това не е кражба, ний си взимами") Като искат - множат се.. и т.н.
Проблемът е в липсата на ясна държавническа тактика и стратегия по циганския въпрос.... хм... подобно на много други въпроси.
и аз това казвам - циганите не са виновни за тоя хал на държавата разбира се.
Като им дават зелка - ядат. ("това не е кражба, ний си взимами") Като искат - множат се.. и т.н.
Проблемът е в липсата на ясна държавническа тактика и стратегия по циганския въпрос.... хм... подобно на много други въпроси.
2 юни 2012, budtel
2 юни 2012, budtel
Въпросът с циганите няма да решим тук в този форум това е ясно, общо взето всяка държава си има по една "циганска" общност с която си има проблеми малко или много. Ние тук в Канада си имаме индианците, които въпреки всички истории колко сме равни излиза са по-равни от останалите, както и черните с техните истории с които пълнят новините. Никой не е успял да реши техните проблеми и ще си я караме така до след като сме живи. Според мен истината е че тяхната култура е такава, нищо никога не са дали на света и само присъстват и се случват около истинските неща, а може и ние така да сме ги научили най-вече от апатия, но това няма значение, защото ако сам човек не си помогне друг какво може да направи.
@roumensp, това кой колко е живял някъде никакъв атестат не е, аз плащам данъци, участвам в живота по един или друг начин, помагам на моето community където живея и arguably мога да имам мнение върху нещата които ме заобикалят в страната, провинцията и града в който живея и нямам комплекси, че не съм роден тук
@roumensp, това кой колко е живял някъде никакъв атестат не е, аз плащам данъци, участвам в живота по един или друг начин, помагам на моето community където живея и arguably мога да имам мнение върху нещата които ме заобикалят в страната, провинцията и града в който живея и нямам комплекси, че не съм роден тук

-
- Обратна връзка:
Ей, унгарски салам от Торонто, сравнението на индианците с циганите, което правиш е просто смехотворно! Тези индианци, които сега живеят в резерватите тук, са жалки потомци на горди и смели хора, които стотици години преди идването на белите тук са имали цивилизации и култура и какво ли още не...И едвали изпитват гордост от това, че са на това дередже сега. Положение, за което белите имат голяма историческа заслуга...
А онези цигани - от гетата в България, за които говорим, както са си били в Бангладеш и 600 г. назад - примитивни, мръсни и крадливи, такива са си и сега. И не искат да бъдат други и никой не може да ги промени, даже и да иска и каквато и държавна стратегия да има...
Усещаш ли разликата?
А онези цигани - от гетата в България, за които говорим, както са си били в Бангладеш и 600 г. назад - примитивни, мръсни и крадливи, такива са си и сега. И не искат да бъдат други и никой не може да ги промени, даже и да иска и каквато и държавна стратегия да има...
Усещаш ли разликата?
За разлики не знам, но ще ти кажа една основна прилика като стана дума за култура - нито индианците нито циганите са имали писменост. Това е първото и основното изискване, за да се развиеш като цивилизация, а ако отворим и прочетем книжката "Discover Canada" съвсем ясно пише с какво са се занимавали "hunters and gatherers" пише за тях и това през 15-16 век момче, къде е бил останалият свят къде са били те, плюс това са били на племена ама точно като циганите