Циганският проблем - рилоудед

За всичко, което се случва и ни интересува за Родината
Аватар
optics
Модератор

Циганският проблем - рилоудед

Мнение от optics »

Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Аватар
anxeli

Re: Циганският проблем - рилоудед

Мнение от anxeli »

Чингиз хан е унищожил цялата Кварезмийска империя навремето с 50-тина хиляди ;), хем тогава кoленето и бесенето е било разрешено и даже поощрявано. Никой не си ги спомня кварезмийците и какво, се ла ви.
Не знам какво може да се каже по този въпрос, май е и прекалено късно. Смисъл от демографски и социални размисли има когато се прави от някой, който има и властта и идеята какво да се предприеме. Когато на такива звена се дават 20-30 годишни почивки следва тази ситуация.
Дано останалите 800 хиляди да са си изградили още по-високи дувари дотогава и да са заели всички директорски постове. А мургавите съграждани да са в бели униформи и всички да са заети в туризма. Балканска Доминиканска Република. Ама едва ли.
Последно промяна от anxeli на Пон Ное 22, 2010 2:40 pm, променено общо 1 път.
Циганите - на Сатурн !
pavelyankov
Напуснал форума

Мнение от pavelyankov »

sad but true 8)
Изхарчих много пари по жени. Изхарчих много пари за алкохол. Изхарчих много пари за хазарт. Но изхарчих много пари и за глупости.
Вини Джоунс
apple

Мнение от apple »

http://www.dnes.bg/crime/2010/11/21/hva ... jba.104384

Тоя Микеле бил завършил Кембридж :rofl:, ама баща му казва: нема значение къде си учил - БГ улицата променя всичко придобито от образованието.

.........Още по темата: Дон Цеци споделя:
"Микеле е пълнолетен мъж и тъй като самият той вече е баща, се надявам да разбере как се чувствам в този момент. Също така се надявам след този случай да си извади достатъчно поуки и най-вече да си отговори на въпроса: "В каква среда трябва да прекарва почивните си дни?!" :clap: :lol: , споделя още Кънчев в писмото си.

Цветелин Кънчев беше осъден, докато беше депутат, за грабеж, изнудване и отвличане, но вицепрезидентът Ангел Марин го помилва............. :@

"Не ме слушай какво говоря, а ме гледай какви ги върша". Апропо Дон Цеци завърши право в ЮЗУ "Неофит Рилски", затова така се е изпедепсал в пледоариите за защита на ромите и най-вече себе си. В БГ правото вече се учи за лична самозащита, като бойните изкуства нещо си :lol:!
Аватар
anxeli

Мнение от anxeli »

Микеле, срам за баща си :D. Ама и на него ли му се налага да краде :wasntme: ?
Или налага не е точната дума :lol: ...
Циганите - на Сатурн !
apple

Мнение от apple »

Ами не знам може пък и да му се налага вероятно е overqualified за условията на БГ пазара на труда с тая кембриджска диплома :rofl:! А дъртия Дон Цеци явно е скръндза и покрай разгулния живот дето води не остава за Микелето. :lol:

http://3drasti.com/profile.aspx?UserId= ... 73f72d0b4a

И още мъничко за Цеци и домочадие:
Цветелин Кънчев е роден на 5 юли 1967 г. в Златица. Владее перфектно 4 ромски диалекта. Не е женен официално, но е семеен. Жена му Таня е циганка, Цветелин е приел ромския начин на задомяване - чрез свещена клетва. Има четири деца - момчета, които в момента учат в Кембридж. Кънчев влиза в парламента на 24 септември 1997 г. и става депутат в 38-то Народно събрание от листата на Бизнес блока.

По-късно се прехвърля в Евролевицата, става секретар на Националния партиен съвет.
- Какво става с вашите четирима сина, които учат в Кембридж, добре ли са, как се развиват?
- Най-големият – Микеле Кънчев вече завърши колежа и хубавата новина е, че е приет в три университета. Той си избра Кембридж. Другите двама са още в колежи пак там. Добре се учат.

Едно интервю на Валерия Калчева
:clap: Ей какви занаяти ги учат в тоя Кембридж, дали пък да не запиша щерката там :?: ?
bibco
Обратна връзка:

Мнение от bibco »

Да, много е тъжно за да се шегуваме с това:
- цели райони в Северо-западна България ВЕЧЕ са заселени основно с цигани,
- цели райони в Северо-източна и Юго-източна България - сътветно - с турци,
- цели райони в Родопите се ислямизират със страшна сила, помаците ВЕЧЕ се смятат за турци,
- българите подължават масово да емигрират, оставяйки мястото си в села и градове на същите тези цигани,
- оскотяването от недоимък на населението превръща голяма част от българите в маргинали, които по нищо не се отличават от циганите,
- ТВ ефира е пълен с турски сериали и маанета...
Да продължавам ли?
Последния нека да изключи лампите...
Hungarian Salami

Мнение от Hungarian Salami »

Мен ми е по-тъжно, че тук се напълнихме с понгашор, в България основния проблем са българите както се каза по-горе с оскотяването. Циганите в България те са винаги били бита карта, нито са на някой конкуренция и поне на хартия в България всички са равни. Тук не мога да разбера защо индианците не трябва да плащат такси само и само защото са индианци, да не говорим че яко затъпени в книжлето за гражданство какви били и т.н.

Аз ги знам много добре какви са, само гледат да си изкарат сертификат, че са индианци да си спестяват данъци и да пият и въртят нелегална търговия с цигари, естествено не отразено в книжлето...
Аватар
emilcho

Мнение от emilcho »

извинявай, ама това е пълен абсурд. Да кажем, че в момента в БГ живеят 5.5 млн "българи", 500 к цигани и 1 млн "турци". Според статията излиза, че за 40 години 4.7 млн българи ще напуснат БГ или ще умрат? Без да се раждат деца? Или че циганите ще се увеличат с 3 млн (7 пъти) ? Мирише ми на поръчкова статия.
И още, какъв е този "Център за демографска политика"? Бас ловя, че е нещо близо я до Атака, я до ВМРО.
"I am a very stable genius " - Powered by Donald Trump
"Donald Trump is a fucking moron " - Powered by Rex Tillerson
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

emilcho написа:
извинявай, ама това е пълен абсурд. Да кажем, че в момента в БГ живеят 5.5 млн "българи", 500 к цигани и 1 млн "турци".....
Силно надценяваш българското присъствие в България.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
ivandaman
Местоположение: NOT in 'The Mental Institution Formerly Known as Canada', but in a perfect multiCULTural UTOPIA

Мнение от ivandaman »

не е за първи път да чета подобни хипотези.

Единственото което се надявам е да няма нищо общо с дейвствителноста защото дори и 20% от това което е предречено да се случи ще си е чиста трагедия..
Justin Trudeau's BIGGEST FAN
Аватар
emilcho

Мнение от emilcho »

ablood написа:
emilcho написа:
извинявай, ама това е пълен абсурд. Да кажем, че в момента в БГ живеят 5.5 млн "българи", 500 к цигани и 1 млн "турци".....
Силно надценяваш българското присъствие в България.
според https://www.cia.gov/library/publication ... os/bu.html" населението на БГ през 2010 е около 7 150 000. От тях 83.9% са българи, 9.4% турци, 4.7 % цигани и 2 % други. Това прави около 6 млн. българи, около 670 000 турци, около 340 000 цигани и колкото остават - други. Ако можеш, цитирай по-точни данни, които показват колко точно съм надценил "българското присъствие в България".
"I am a very stable genius " - Powered by Donald Trump
"Donald Trump is a fucking moron " - Powered by Rex Tillerson
Аватар
MrGeek
Путлер Капут

Мнение от MrGeek »

За съжаление ЦРУ не разполага с вътрешната информация на а-групата. :D

Иначе по темата - не виждам абсолютно нищо съдбовно, което вече да не се е случило. Всеобщата "циганизация" на населението в рамките на държавата България отдавна вече е факт и някои специфични промени в генофонда всъщност няма да доведат до нищо на практика. Така че не виждам за какво реват въпросните тюфлеци от т.нар. "Център за демографска политика".
Русия обаче е привлекателна дестинация за артисти и други известни личности, не мога да твърдя същото за Канада.
Демек, хората, които могат да си позволят да избират - избират Русия.
Тези, които не могат, избират Канада.
__Powered by jovani

Теллъс -единственния доставчик на нет в Канада.
Казармата дава много и взима много,същото като имиграцията
богатите хора използват КЕШ или Дебит ,кредитните карти са за цървули

__ Powered by мухЪтЪ.
mwanza
Обратна връзка:

Мнение от mwanza »

Хм...тва че е държавна политика и в нечии интерес е ясно. Ма немога да хвана смисъла. Значи ако остане само мангал. Кой ще работи? По териториите на тази държава ще е анархия. Какъв е смисъла да изгониш тези дет бачкат и могат, и дет се вика с един моргидж ще им дърпаш юздите само, и да заселиш тази териториа със една сган която за абсолютно нищо не става.
Аватар
optics
Модератор

Мнение от optics »

Ако остане само мангал - ясно какво - колапс на държавата, по простата причина, че мангалите са анархисти.
тука: http://www.btv.bg/shows/tazi-sutrin/raz ... olaps.html"

в тази статия, професор Трендафил Митев, от когото имам оценка в студентската книжка, направо си го нарича цивилизационен колапс.
Цифрите при него са малко по-оптимистични обаче.
Аз нямам нищо против да има научно технически прогрес, но той да е рзумен.
Този матреиализъм не може да продължи, защото планетата е с крайни размери и не може да увеличава размера си и повърхността си.

2 юни 2012, budtel
Публикувай отговор