Става! Къде ще ги депозираме?Linko написа:Абе всъщност какво предлага Аблъд? Да доказва нещо си на трето лице и неговото мнение да се приеме за миродавно. Откъде накъде? Трябва доказателствата да убедят другата страна в спора, не някое си трето лице.
И според мен никой и нищо не е в състояние да гарантира, че Аблъд е фактурирал всяка една сършена работа от момента, в който е започнал да работи за себе си до сега. И не бих слушал ничие мнение, какъвто и експерт да е или да се пише на такъв. Това просто е немислимо.
Все едно да твърди, че дребните бакшиши които не декларира, възлизат на еди-каква си сума и може да го докаже това. Абсурд.
Аблъд, аз съм съгласен да заложа $1,000 ама единсгтвено аз ще съм тоя, който ще убеждаваш. Приема ли доказателствата ти, отнасяш парите, кажа ли "не, не съм убеден", прибирам ги аз, Става ли?
КОФИ и заплащане #2
- ablood
- Обратна връзка:
Re: КОФИ и заплащане
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
- hadministratora
- Хабсурден
Според мен имиграцията е приключение, което поставя на сериозно изпитание хората и здравината на връзката между тях и това е причината. Особено, когато приключението е по идея само на единия, а другия просто е съгласен (или не дай си Боже - не е съгласен!).pumpy написа:...Казват, че 50% от имигрантските бракове се разпадат. Дали е свързано с имиграцията или с проемащата среда, където все едно 50-60% от браковете завършват с развод - нямам идея...
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Тези въпроси вече се решават на лични. Не касаят широката публика.ablood написа:Става! Къде ще ги депозираме?
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Нас широката публика
ни касае кой спечели баса 

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Народът е казал:myhata II написа:Нас широката публикани касае кой спечели баса
Човек може да сбърка, една муха - никога ...
Странното в спора е, че не обвинението трябва да доказва тезата си, а защитата. Това за мен си е отявлен тоталитаризъм в най-чист вид. Според правото всеки е невинен, до доказване на обратното. Тук обвиненият е виновен, до доказване на невинността си ... Странно

А иначе по темата. Направих си труда да проверя в банката, кредитни карти, кредитни линии и кредитни истории на хора на социал не предлагат. Отделно не всички идващи и останали на социал са с по 2-3 и повече деца. Има много млади, които са само двама и при общ доход под 1 000$, не ми се връзва математиката на някои теоретици тук.
Да, има много местни кебекари, които са на социал. Но ако ще се сравняваме с тях, дайте да се сравним и с бездомните, които също са 99% кебекуа!? Не разбирам, как човек с висше образование и професия ще висне на социал и ще бачка по поточните линии за 7$ на час. Е, в строителството дават повече, но няма застраховки, няма нищо. Опазил ви Господ от инцидент, че тогава става страшно.
Това е моето мнение и не ангажирам никого!
не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк
При нас подобни уреди, за да ги хвърлиш, трябва поне да ги откараш някъде, а след тва да си платиш еди-колко си. Подоряването си е далавера.dea написа:Преди време гледах обяви от Аблад: "Подарявам телевизор", "Подарявам прахосмукачка" и си викам- какъв готин българин, иска да помогне на някой закъсал. Чудех се защо никой не иска да приеме подаръка, та накрая Аблад ги изхвърлял на боклука тези така хубави уреди. Е, щом системно плюе по хората от форума, кой ще иска да му приеме помощта? Тези, дето биха ги взели може и да са на социал, но при това отношение. . .

Embrace your climate change!
Линко иска да каже, че ще си направи сепуко и ще напусне форума. Аблъд не схфаща.Linko написа:Няма и да има...когато напусне някой от двама ни форума завинаги.

Embrace your climate change!
Omega3 написа: По последната статискитана Ревеню кебек, 85% от населението получава от дьржавата повече отколкото дава. Сьмнява, се че има много бьлгари от тия 15% които остават.
Печелиш бутилка Скоч, ако успееш да ме убедиш в горните данни.Omega3 написа:Както споменах по горе, 85% от населението на Кебек най-малкото си получава парите обратно, които е платило като даньци, а 70% получават повече от това което им е дрьпнато от пей чека. Имам голямото усещане, че по голяма част от бьлгарите са в тези 70%. Така, че става вьпрос не само за скьперничество и егоизьм, ами и желание да господарстват парите на другите.
Ние живеем в богато общество, благодарени най вече на бизнеса който плаща даньци, в което е немислимо хора да гладуват или да нямат покрив над главата си, независимо от това дали работят или не и от амбициите на всекиго.
Това е Кебек. Всеки има право да яде колкото си ще подслонен добре и на топло.
И ако това е така, то количеството на хората тънещи в мизерия е много голямо.
p.s. Семейството ми плаща много пъти повече, отколкото получава. Така са и всичките ми познати, с изключение на четирима. Говоря за Квебек.
не съм дилетант - все пак две години съм се занимавал с тия глупости при това в реална бойна обстановка... ...факт е основното място на поражение - носа на самолета в областта на пилотската кабина леко над пода на кабината Eфр. Гийк
Много хубаво казано-"талант по рождение" т.е. генетичен талант.Linko написа:Да, ablood, съгласен съм, не всеки е роден да ближе задници. Това си е талант по рождение дето не всички притежаваме.
Поздрави от Европа.Зарежете КОФИ и учете немски.
"Вук на овцу своје право има кâ тирјанин на слаба човјека. Ал' тирјанству стати ногом за врат, довести га к позванију права, то је људска дужност најсветија!" Владика Петар Петровић-Његош