абе не исках да занимавам чак публичното пространство с мойта персона ама...казах че ша отговарям- почвам:
деца- 2бр - на 3 и 5г(шарени

)
стаж- завършил ввму 95г- корабен механик и до сега, междувременно завършил винс 99г Икономика и Управление на Търговията( 97 влезе играта бакалавър-магистър и випуск 98 стачкуваха бая и им писаха магистри, ние ходихме на плаж и станахме бакалаври- пък си учихме същото) големия майтап е че от 4 години съм и управител на фирма( че и продължавам)- и мога и там да докажа стажа, ама си трайках щото нали мосютата не фащали как аджеба можеш да си и рак и риба( хем пише в официалния сайт че разглеждащите докс били запознати с битието българско- грънци)
възраст- аз скоро ще черпя за 38, мойта лъвица- 35
английски за мен- работя с него и още бой не съм ял, не знам как да се оценя(като втори нямаше значение,пък и нали не им пука)
жената...сега учим цифрите
френски за мен- да си изпрося боя...според примерния въпросник можех да отговоря почти на всички 100 въпроса( повече с уи и но де-чак и диктофон си купих) ама да си представя фамилията и къде живея и че обичам да ходя за льо пеш и че съм ентете и дебрюлан знам( не съм чак толкоз прост де)
на жената френскиа...(изпотиха ми се ръцете)- отвътре и иде и доста се потруди, от 7 и го намали на 5/6 ама тя верно много се притесни като и сложи кръст с това че трябва да е доктор по специалн. си и....абе пиши средно 6/7-мисля нема збъркаш
финансова зависимост- ами зависим съм

, писали сме некакъв минимум, ама ако каже някой утре да тръгна за виена с 20000$ да взема сертификатите сутринта съм там с парите в джоба( за 37г по таз земя имам и аз някой приятел)