Fireman, напълно съм съгласен с мнението на anxeli. Сдобиеш ли се с оръжие, то вероятно рано или късно ще го употребиш. До колкото знам има много малко начини да стреляш и да не си докараш беля на главата.anxeli написа:Файърмен наплашил си се нещо, разбираемо е. Но вместо да мислиш глупости, за които може би ще съжаляваш после, помисли трезво, че никой не те е нарочил точно теб и никой няма да те преследва, убива и т.н., освен ако не завъртиш бизнес с дрога.
Избягвай такива квартали по тъмно, избягвай луди, които изпълзяват по обезлюдени и тъмнички ъгълчета, избягвай да приемаш навътре когато си свидетел на гангстерски свади. Освен ако не се набъркаш няма как да влезеш в тях.
За жените и ходенето по тъмно край храсти няма какво да говоря. За съжаление целия свят изпращя, не е само Бг или Канада.
Голяма грешка според мен ще е да носиш пищов за плашило, по опитни в използването му могат и срещу теб да го използват, ако нямат свой в момента. Или ще раздразниш лудия и ако го гръмнеш ще те съдят. Мисли за избягване на конфронтацията, а не за разправа.
Погледни си аватара: там пише "Peaceful warrior". Може би е време да си спомниш защо си го написал?