...не мога да повярвам на очите си!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Plamen

Мнение от Plamen »

Тогава само до такива мисли ти е било, кийпъре...като си те спомня седнал на куфарите...чакащ безпомощно...какво ли си си викал- тоя ако не дойде ще му пращам канадските мутри на "инвентаризация" :x . Пак ще те посрещна :shock: ...още повече че Милото ще е с тебе...а с нея сме си стари авери...ако не беше тя щях да ходя гладен 2 години в Пирдоп... :wink:
Joy

Мнение от Joy »

проблема е откъде да си намериш 25 цента...аз търсих в България и никаде нямаше...
Ами на чейндж-бюрото на летището не става ли?Това трябва да е предвидено някак...Добре,че не ми се е налагало...
Кипъре,и аз още не съм се издължила на посрещачите си и ми тежи на съвестта-не си само ти... :oops: И се замислих за това чак като трябваше да платим тия 11 дол. :shock: за час престой(дали имаше и толкова) на тоя скапан паркинг :cry:
В тоя град е невъзможно да паркираш без да ти съдерат кожата...Аз и това имах впредвид,като казвах,че никога няма свикна с движението по пътищата в Монреал :?
Plamen

Мнение от Plamen »

Стига с тия пари...човек изкарва, за да харчи /то за това тука и държавата много се грижи да не ти остават излишни пари/. Пък хората са дошли и са ви посрещнали, защото така са искали, а не защото вие ще си платите...както пее Лили Иванова "Не всичко е пари приятелю..." :P :beer:
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

JOY написа:
За любителите на силни преживявания: Ползвайте телефоните на Бел още при пристигането си! Незабравимо!
Защо,бе?Какво им е на телефоните?Разкажи пак,аз май нищо такова не съм чела...
Аз не съм го описвала. Само предложих да се предвиди такава статия, ако има заинтересовани. Обаче не се получиха никакви отзиви.

Не бях се сещала, че ако искаш да звъниш в Монреал, проблемът ще са само 25-те цента. Ние искахме да се обадим в Квебека града, защото нашите посрещачи щяха да ни чакат там на автогарата, и трябваше да знаят как се придвижваме все пак. А после и в БГ-то трябваше да се обадим, че нашите бяха изтръпнали да не падне самолета или пък Бен Ладен да ни е спътник. Как можеха да чакат още едно денонощие? Ей тва беше шоуто: междуградския разговор, респективно международния.
Обичам да преча
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

Taka e Joy.
Mnogo, ama mnogo trudno e chovek da se otblagodari tuk na horata, koito sa go posre6tnali..
може би се опитваме да помогнем на някои след нас... аз поне опитвам. и ми се струва недостатъчно.
Както и да е, важно е да сме си приятели.
Днес нещо съм много романтичен... може би защото след няма и 10 дни ще сум си в БГ и ще видя съкровището си...
Хайде пак мерси на Пламен и на другите, които ми помогнаха, но са скромни и искат да са в тайна...
Аватар
Sneji
Най-любезен форумец
Най-любезен форумец

Мнение от Sneji »

Браво на Пламен!

Ани, има си начин да звъннеш, но е доста скъпичко. Ние пътувахме с французите и на летището в Париж видяхме, че ако имаш кредитна карта, можеш да си платиш разговора с неия. Загубихме 15 мин. докато разучим как страва и като стана, още преди да сме говорили апарата си взе от картата 50 евро :cry:. Е, после се лепнах за апарата и докато не ги изговорих - не мирясах. Та от тогава с кредитна карта разговори не плащам!
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

A, Joy znachi sme imali podobni izjivyavaniya s vizite. Na men mi byaha zabravili da slojat nyakakv kod na medicinskoto, koyto tryabvalo da se vpishe nad vizata, che i za nego chakah dva dni, no kato go poluchih i nego samo zvannah edin telefon na my best friend i to nali vakanciya okolo Christmas, mnogo moi priyateli se byaha vrnali otkade li ne, sabrahme se 10 choveka i mnogo trogatelno me izpratiha kam Canada. Ama pak se prsnaha po sveta, no stiga spomeni.
Telefonite na Bell sa OK, samo che az kato doydoh i kato me stovariha na avtogarata v Ottawa byah super razvalnuvan, no shashnat i nyamah nikakvi moneti. No, edin ruski imigrant mi dade edin quarter i izobshto dobre che ima dobri hora. Toya imigrant mi zatvrdi mnenieto, che hoata vinagi tryabva da se priemat individualno, a ne ot kakva nacionalnost sa.
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
miloto
Обратна връзка:

Мнение от miloto »

Plamen написа:Тогава само до такива мисли ти е било, кийпъре...като си те спомня седнал на куфарите...чакащ безпомощно...какво ли си си викал- тоя ако не дойде ще му пращам канадските мутри на "инвентаризация" :x . Пак ще те посрещна :shock: ...още повече че Милото ще е с тебе...а с нея сме си стари авери...ако не беше тя щях да ходя гладен 2 години в Пирдоп... :wink:
Dnes kupih biletite, veche niama kak da se izmakna ot patuvaneto. He, he.
Planka, obeshtavam, jivot&zdrave kato se vidim sled naikolko sedmitci da se saberem na vkusni vegetarianski gozbi, da piem po edna rakia, i da si spomnim dobroto staro vreme....

:beer:
On a quelquefois assez souffert pour avoir le droit de ne jamais dire:"Je suis trop heureux"!!!
Аватар
Blue Passion
Расист-ново поколение

Мнение от Blue Passion »

...
Последно промяна от Blue Passion на Съб Апр 24, 2004 8:00 pm, променено общо 1 път.
PERO
Обратна връзка:

Мнение от PERO »

E ta az moite gi minah sredata na avgust. Dali puk da se nadjavam za nachaloto na oktomvri?... Abe kogato doidat (po burzo njama da stane). Aide veselo
neli

Мнение от neli »

a be plamtcho , ti da ne si dobrovolec kam letishte dorval i da posreshtash vsitchki novobranci??? /ha-ha-ha/ nie pristigame na 12 , ama ne sme si poratchvali orkestar , osven ako ne e zadaljitelno?
Силвия

Мнение от Силвия »

neli написа:a be plamtcho , ti da ne si dobrovolec kam letishte dorval i da posreshtash vsitchki novobranci??? /ha-ha-ha/ nie pristigame na 12 , ama ne sme si poratchvali orkestar , osven ako ne e zadaljitelno?
Сега разбирам защо Българите зад граница гледат да стоят колкото е възможно по-далеко! :( :( :( :(

Защо реши Нели, че сме новобранци?
Незная ти откога си във форума, но аз го посещавам ВСЕКИ ДЕН от ДВЕ ГОДИНИ. Я да те питам, Пламен като искаше да правим френския речник ти включи ли се? Или може би беше на изпращането на Пламен на първото събиране в Баба Яга на 8 юни 2002 г. Защото Аз изминах 450 км за тази среща. Така, че не се смятам за новобранец!!!! Когато не познаваш човека не прави изказвания!!!! Освен това е хубаво да видиш, че една от темите в портала е написана от мен! А ти дали си написала нещо????
Така, че смятам, че съм си заслужила посрещането на Дорвал. Разбира се от музика няма нужда!!!

Тук е момента да благодаря на ВСИЧКИ, които пишат в този форум и най-вече на Пламен!!! Имена няма да споменавам, защото 1000 % Ще изпусна някого!!! Те се знаят кой са!!

БЛАГОДАРЯ ВИ ПРИЯТЕЛИ!!!БЕЗ ВАС МЕЧТАТА МИ НЯМАШЕ ДА СТАНЕ РЕАЛНОСТ!!! БЛАГОДАРЯ!!!!
neli

Мнение от neli »

silve , zashto tozi ostar ton , be dusha? po novobranci imah predvid novodoshli balgari. na izprashtane na plamen ne sam bila, zashtoto ne si ostavih bolno deteto v kashti , za da propatuvam blizo 300km . i nai-vetche NE SE PRITESNIAVAI NIAMA DA SAM BLIZO DO VAS. ne se opravdavam za dumite si , no ako beshe protchela po-dobre , napisah /ha-ha-ha / , za da si litchi po-shegovitia mi ton sled polutchavane na vizite ni, a ne pisimistitchnia i molesht za pomosht ton ot predi niakolko meseca. pak da si priznaia makar i predi 10 godini da sam kacala i otlitala ot dorval , sega pak se tchuvstvam novobranec. no tova men ne me obijda. vse pak ti jelaia mnogo uspeh i v novo... jivot v canada. neli
Plamen

Мнение от Plamen »

Po toia povod edin vits....
Lejat si maj i jena v legloto sled dalga razdiala (komandirovki, rabota...znaete kak e). Izvednaj na vrata se zvani.
-barzo prez prozoretsa. Tova e maja mi- vika jenata
maja skacha i bez da misli mnogo izhvarcha prez prozoretsa...
sled malko se podava usmihnat (te bili na parvia etaj)
-Eh, jena, mnogo sme se iznervili naposledak...
Ta taka...po malko nervi. Silveto e gotina i sas sigurnost ne e razbrala nameka za novobrantsite...Silve, novobranets e chovek koito ima oshte mnogo da uchi v dadenata situatsia...a vie shte ste tochno takiva. Viarvai mi...nemojesh da si predstavish i za mig kakvo vi chaka...vseki se misli za podgotven i hop...iznenada...nie shte se postaraem da ia napravim po-malko nepriatna, no ostanaloto e pat, koito triabva sam da izvarvi vseki ot nas...truden, no slaven. Nali taka pishesh Botev... :roll:
Plamen

Мнение от Plamen »

neli написа:a be plamtcho , ti da ne si dobrovolec kam letishte dorval i da posreshtash vsitchki novobranci??? /ha-ha-ha/ nie pristigame na 12 , ama ne sme si poratchvali orkestar , osven ako ne e zadaljitelno?
Казвай как- с оркестър- без оркестър...няма да се излагаме я...казвате кога, с кой полет и колко сте и готово... :roll: :beer:
Заключено