...не мога да повярвам на очите си!!!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Силвия

...не мога да повярвам на очите си!!!

Мнение от Силвия »

Тази вечер, прибирайки се от двудневна почивка на море, поглеждам пощенската кутия по навик. Гледам вътре-две писъмца очакват получателя си. И понеже аз не чакам все още новинки от Букурещ, много се изненадах като видях, че единият плик е от там. В първият миг не знаех какво да си мисля. Хем ми е рано за писмо за визите, хем не исках да си помисля, че може да има проблем с медицинските. Отворих го с разтреперени ръце и в момента в който видях че има отметка на passeports de voyage ORIGINAUX, разбрах, че това е поканата да си изпратим паспортите. За емоционалното състояние в което изпаднах няма да ви пиша. Това, което е интересно в случая е, че това писмо дойде точно 5 СЕДМИЦИ след медицински. Няма грешка! Така че няма никакъв ред за получаване на визите!!!
Пожелавам на всички, чакащи този момент, да го изпитат ден по-скоро!!!
Бих искала да се свържа с хора, които са на този етап от процедурата, защото подготовката за заминаването е може би най-отговорният момент, особенно когато човек пътува с деца. Намерението ми е да резервирам билети за октомври. Така децата ще успеят да хванат подготвителният клас още в началото. Пък и ще изпреварим снега надявам се.
Успех още веднъж на всички!!!
Canuck
Непукист

Мнение от Canuck »

Super!!! Pozdravleniya!!! Ey tova si e veche super novina. :lol: Samo vnimavay da ne umresh ot radost, poemi si dalboko dah i napravi edin lud kupon da otrpaznuvash podobavashto sabitieto. :lol: Az kato poluchih vizata ne mojah da se zaradvam, shtoto ne mojah da osaznaya vednaga kakvo mi se e sluchilo, no sled dva dni, kato mi se uspokiha nervite, ta kato si pregledah pak pasporta, napravo izbuhnah kato firework. :lol:
Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид :)
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

4estito! Pozdrawlenia!
daj bove takaw uspeh na wsi4ki 4aka6ti!
:beer:
Обичам да преча
Аватар
IvHaydu
Хайдутин на годината
Хайдутин на годината

Мнение от IvHaydu »

Честито и от нас! :D
Дано и ние бъдем споходени скоро от такова писмо...
Успех! :D
:beer: :beer: :beer:
Репутацията е онова, което хората знаят за теб. Честта е онова, което сам знаеш за себе си. Пази честта си. И майната и на репутацията...
По-добре временни неуспехи, отколкото временни успехи!
Any
Обратна връзка:

Мнение от Any »

Chestito Sise, radvam se za teb!!! Na dobyr chas!!! :beer: :beer: :beer:
Bydete zdravi i jiveite tam, kydeto mojete da bydete shtastlivi!
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

Az pomislih, 4e si vidiala kroasan, oblechen v shokolad i zatova ne mojesh da poviarvash na ochite si :))

No pismoto za pasportite mai e po-sladko.
Uspehi !!!
Joy

Мнение от Joy »

Canuck написа:Super!!! Pozdravleniya!!! Ey tova si e veche super novina. :lol: Samo vnimavay da ne umresh ot radost, poemi si dalboko dah i napravi edin lud kupon da otrpaznuvash podobavashto sabitieto. :lol: Az kato poluchih vizata ne mojah da se zaradvam, shtoto ne mojah da osaznaya vednaga kakvo mi se e sluchilo, no sled dva dni, kato mi se uspokiha nervite, ta kato si pregledah pak pasporta, napravo izbuhnah kato firework. :lol:
:D :D :D И аз така като теб,Канук...Като получих визите(тогава визите пристигнаха директно по пощата) само ги гледах умно,умно и не можех да повярвам,че визите са факт.Все се чудех каква уловка може да има и от къде да очаквам проблем... :D Родителите ми наистина сметнаха,че нещо не съм в ред и се чудеха защо ли пък сега не се радвам...Баща ми си устрои истински купон,а на мен сърцето ми се беше свило в предусещане за близкото пътуване.По-късно разбрах,че проблем наистина има(каквото очакваш казват,това и получаваш...)-имаше грешка във визите и се наложи да ги поправям,но след това вече наистина им се зарадвах като хората...Май е нужно време за да осъзнаеш,че всичко,за което си се борил през този ужасно дълъг период на кандидатстване е дало резултат и че наистина си успял...
Много се радвам за теб,Сиси!Честити визи и се надявам,че като пристигнеш няма да ни забравиш!
Аватар
Shtono
Обратна връзка:

Мнение от Shtono »

Честито и от мен Силвия, много се радвам за вас!
Plamen

Мнение от Plamen »

Ей, Силве, сега ще видиш ти кон боб яде ли... :wink:
То като гледам много хубаво време са избрали да ви зарадват...таман преди големите студове може да сте тука...
Добре де- казвайте кога да събираме оркестъра и лимузините на Дорвал /опа май трябваше да кажа пред ПЕТ :wink: /. Само да вви кажа че тука вече захладня... :P
Joy

Мнение от Joy »

Абе,Пламене,я да те попитам...Като толкова много хора посрещаш на Дрвал,би ли ме светнал за цените на паркинга?Че един път платихме 11 дол. и направо свят ми се зави...А,струва ми се на многоетажния паркинг има май апарати,които точно ти отчитат колко време си стоял и излиза по-евтино...Какви са горе-долу таксите?
Plamen

Мнение от Plamen »

JOY написа:Абе,Пламене,я да те попитам...Като толкова много хора посрещаш на Дрвал,би ли ме светнал за цените на паркинга?Че един път платихме 11 дол. и направо свят ми се зави...А,струва ми се на многоетажния паркинг има май апарати,които точно ти отчитат колко време си стоял и излиза по-евтино...Какви са горе-долу таксите?
Ще ти се... :cry: . Има много и различни варианти, но аз ползвам единствения възможен за такива случаи. Закрития, многоетажен паркинг е най-удобен за посрещачи. Има 2 варианта. Първия е 25 долара при престой повече от 1 1/2 часа. Аз обаче ползвам другия, който е 5 долара за 1/2 час и не повече от 15 за цял ден. По-евтино от това няма. В смисъл че до летището тези са най-удобни. Знам че някои правят друг номер. Чакат някъде извън летището и като им се обадят ходят горе направо на рампата...тогава е безплатно. Аз обаче ходя сам и като посрещаш някой шашнат новобранец /като Силвето да речем :wink: / не е много удобно да го караш да се чуди как се ползват тия пущини на Бел... :P
Аватар
anito
Мразим да мислим

Мнение от anito »

Plamen написа:като посрещаш някой шашнат новобранец /като Силвето да речем :wink: / не е много удобно да го караш да се чуди как се ползват тия пущини на Бел... :P
Ами аз за 'кво поставих темата за телефоните на летището :evil: Ник'къв инерес...
Ама който е още в БГ, не предполага какъв е чанч. Нашата фамилия ще го помни цял живот това преживяване :roll:

За любителите на силни преживявания: Ползвайте телефоните на Бел още при пристигането си! Незабравимо!
Обичам да преча
Joy

Мнение от Joy »

За любителите на силни преживявания: Ползвайте телефоните на Бел още при пристигането си! Незабравимо!
Защо,бе?Какво им е на телефоните?Разкажи пак,аз май нищо такова не съм чела...
Plamen

Мнение от Plamen »

Моята мисъл беше, че не искам да притеснявам хората още при пристигането...човек е достатъчно задръстен с други емоции, умора и неотговорени въпроси...много по-укоражаващо е когато някой ти маха от другата страна на вратата на летището...а телефоните не са толкова страши...проблема е откъде да си намериш 25 цента...аз търсих в България и никаде нямаше... :shock:
Keeper of the 7 keys
Обратна връзка:

Мнение от Keeper of the 7 keys »

JOY написа:Абе,Пламене,я да те попитам...Като толкова много хора посрещаш на Дрвал,би ли ме светнал за цените на паркинга?Че един път платихме 11 дол. и направо свят ми се зави...А,струва ми се на многоетажния паркинг има май апарати,които точно ти отчитат колко време си стоял и излиза по-евтино...Какви са горе-долу таксите?
Ne moga tuk da ne se namesia s ne6to - Plamen i men me posre6tna, az sy6to biah zamaian ot patuvane i t.n. Dori ne se biah zamislil, 4e toi e triabvalo da pla6ta za parking, koeto opredeleno ne e bezplatno. A toi i duma ne spomena za pla6tane na parkinga...
Skoro moje i pak da me posre6ta na leti6teto.. Tozi pyt obache 6te nastoiavam da mu platia.
A puk kato toi vse se dyrpa, vse 6te namerim nachin da go nakarame da doide na gosti i da piine edna rakia...
O6te vednuj goliamo mersi za Plamen !!!
Заключено