...не мога да повярвам на очите си!!!
...не мога да повярвам на очите си!!!
Тази вечер, прибирайки се от двудневна почивка на море, поглеждам пощенската кутия по навик. Гледам вътре-две писъмца очакват получателя си. И понеже аз не чакам все още новинки от Букурещ, много се изненадах като видях, че единият плик е от там. В първият миг не знаех какво да си мисля. Хем ми е рано за писмо за визите, хем не исках да си помисля, че може да има проблем с медицинските. Отворих го с разтреперени ръце и в момента в който видях че има отметка на passeports de voyage ORIGINAUX, разбрах, че това е поканата да си изпратим паспортите. За емоционалното състояние в което изпаднах няма да ви пиша. Това, което е интересно в случая е, че това писмо дойде точно 5 СЕДМИЦИ след медицински. Няма грешка! Така че няма никакъв ред за получаване на визите!!!
Пожелавам на всички, чакащи този момент, да го изпитат ден по-скоро!!!
Бих искала да се свържа с хора, които са на този етап от процедурата, защото подготовката за заминаването е може би най-отговорният момент, особенно когато човек пътува с деца. Намерението ми е да резервирам билети за октомври. Така децата ще успеят да хванат подготвителният клас още в началото. Пък и ще изпреварим снега надявам се.
Успех още веднъж на всички!!!
Пожелавам на всички, чакащи този момент, да го изпитат ден по-скоро!!!
Бих искала да се свържа с хора, които са на този етап от процедурата, защото подготовката за заминаването е може би най-отговорният момент, особенно когато човек пътува с деца. Намерението ми е да резервирам билети за октомври. Така децата ще успеят да хванат подготвителният клас още в началото. Пък и ще изпреварим снега надявам се.
Успех още веднъж на всички!!!
Super!!! Pozdravleniya!!! Ey tova si e veche super novina.
Samo vnimavay da ne umresh ot radost, poemi si dalboko dah i napravi edin lud kupon da otrpaznuvash podobavashto sabitieto.
Az kato poluchih vizata ne mojah da se zaradvam, shtoto ne mojah da osaznaya vednaga kakvo mi se e sluchilo, no sled dva dni, kato mi se uspokiha nervite, ta kato si pregledah pak pasporta, napravo izbuhnah kato firework. 

Per aspera ad astra!
Горд канадски гражданин в Мадрид
Горд канадски гражданин в Мадрид

-
- Обратна връзка:
Canuck написа:Super!!! Pozdravleniya!!! Ey tova si e veche super novina.Samo vnimavay da ne umresh ot radost, poemi si dalboko dah i napravi edin lud kupon da otrpaznuvash podobavashto sabitieto.
Az kato poluchih vizata ne mojah da se zaradvam, shtoto ne mojah da osaznaya vednaga kakvo mi se e sluchilo, no sled dva dni, kato mi se uspokiha nervite, ta kato si pregledah pak pasporta, napravo izbuhnah kato firework.

Много се радвам за теб,Сиси!Честити визи и се надявам,че като пристигнеш няма да ни забравиш!
Ей, Силве, сега ще видиш ти кон боб яде ли...
То като гледам много хубаво време са избрали да ви зарадват...таман преди големите студове може да сте тука...
Добре де- казвайте кога да събираме оркестъра и лимузините на Дорвал /опа май трябваше да кажа пред ПЕТ
/. Само да вви кажа че тука вече захладня... 

То като гледам много хубаво време са избрали да ви зарадват...таман преди големите студове може да сте тука...
Добре де- казвайте кога да събираме оркестъра и лимузините на Дорвал /опа май трябваше да кажа пред ПЕТ

Абе,Пламене,я да те попитам...Като толкова много хора посрещаш на Дрвал,би ли ме светнал за цените на паркинга?Че един път платихме 11 дол. и направо свят ми се зави...А,струва ми се на многоетажния паркинг има май апарати,които точно ти отчитат колко време си стоял и излиза по-евтино...Какви са горе-долу таксите?
Ще ти се...JOY написа:Абе,Пламене,я да те попитам...Като толкова много хора посрещаш на Дрвал,би ли ме светнал за цените на паркинга?Че един път платихме 11 дол. и направо свят ми се зави...А,струва ми се на многоетажния паркинг има май апарати,които точно ти отчитат колко време си стоял и излиза по-евтино...Какви са горе-долу таксите?

Ами аз за 'кво поставих темата за телефоните на летищетоPlamen написа:като посрещаш някой шашнат новобранец /като Силвето да речем/ не е много удобно да го караш да се чуди как се ползват тия пущини на Бел...

Ама който е още в БГ, не предполага какъв е чанч. Нашата фамилия ще го помни цял живот това преживяване

За любителите на силни преживявания: Ползвайте телефоните на Бел още при пристигането си! Незабравимо!
Обичам да преча
Моята мисъл беше, че не искам да притеснявам хората още при пристигането...човек е достатъчно задръстен с други емоции, умора и неотговорени въпроси...много по-укоражаващо е когато някой ти маха от другата страна на вратата на летището...а телефоните не са толкова страши...проблема е откъде да си намериш 25 цента...аз търсих в България и никаде нямаше... 

-
- Обратна връзка:
Ne moga tuk da ne se namesia s ne6to - Plamen i men me posre6tna, az sy6to biah zamaian ot patuvane i t.n. Dori ne se biah zamislil, 4e toi e triabvalo da pla6ta za parking, koeto opredeleno ne e bezplatno. A toi i duma ne spomena za pla6tane na parkinga...JOY написа:Абе,Пламене,я да те попитам...Като толкова много хора посрещаш на Дрвал,би ли ме светнал за цените на паркинга?Че един път платихме 11 дол. и направо свят ми се зави...А,струва ми се на многоетажния паркинг има май апарати,които точно ти отчитат колко време си стоял и излиза по-евтино...Какви са горе-долу таксите?
Skoro moje i pak da me posre6ta na leti6teto.. Tozi pyt obache 6te nastoiavam da mu platia.
A puk kato toi vse se dyrpa, vse 6te namerim nachin da go nakarame da doide na gosti i da piine edna rakia...
O6te vednuj goliamo mersi za Plamen !!!