Аз примерно, с ръка на сърцето си признавам че пазарувам онлайн некаде около 0.1% от всичките ми покупки (изключая колата, къщата и детските). А ВИЕ?
Това с особена сила важи за компютрите и софтуера. Гледаш го на снимката едно, пък после излиза съвсем друго. Друго си е да опипаш и разгледаш от всички посоки искрящо жълтата кутия на Norton Antivirus например преди да си го купиш.Uspial написа:Нищо не купувам онлайн.
Мразя да чакам, мразя да изглежда по един начин на снимка а като получа колета да е друго
Както и оФцата не е нещо по-различно от камилата, ама на кой му пука.Uspial написа:Интернет не е нещо по различно от каталога.
Ми то и в този случай си е доста налудничаво. Ако нещо не са ти удобни какво правиш - купуваш други онлайн докато ти паснат ли ?MrGeek написа:Е как можа да ви дойде изобщо на акъла, че някой може да си прави медицински преглед "онлайн"?![]()
Става въпрос за най-обикновена покупка на очила, след като човек е съвсем наясно с резултатите от прегледа и има съответната рецепта за диоптри и други параметри.