Има ли начин

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
Julian_04

Re: Има ли начин

Мнение от Julian_04 »

Доцент Дочев написа:Значи,тя България като институция не е от преди 50,100 или 500 години,както и Индия,Египет,Мексико и др. държави в не особенно цветущо състояние на стандарт на живот на населението им към настоящия момент,НО лично аз не съм срещал в странство индиец ,като го питаш от къде си бари да ти каже,ми от бангладеш,египеттянин-ай араб фром норт африк или мексиканец да ти се прави на испанец,докато много българи като ги питаш от къде са гледат в земята тъпо и с половин уста -ми европа,южна европа,българия,ама толкова тихо и смутено срамувайки се от себе си ,че чак да ти стане тъжно,че имаш подобни индивиди за сънародници.
Аmи аз си казваm от къде съm, аmа повечето mалоуmни галфони си и няmат на представа къде се наmира! Защо ли?
Аватар
Rall

Мнение от Rall »

Що бре , аз с гордост винаги си казвам, че съм роден в България.
Иначе докато живеех там съвсем не бях горд с тоя факт :D
Dead Eyes See No Future
Uspial
Изгонен от форума

Мнение от Uspial »

todorovi написа:
...........обаче си имат самочувствие хората, може и без покритие да е но си го имат .
Ми аз имам.
Покрай фирмата ми цяла Отава знае за България.
Някои даже научили Бг. фрази като идват казват Добър Ден а други Много Благодаря или Чудесено обслужваане. :D
Наскоро една доволна клиентка ми донесе за подарък бутилка Карнобатска ракия, аз досега таква не съм виждал в магазина в Канада. Мисля че от България или от Европа я е донесла.
Аватар
ZanzibarHero

Мнение от ZanzibarHero »

Доцент Дочев написа:Значи,тя България като институция не е от преди 50,100 или 500 години ...
За мен, България като институция съществува от 1878 г. Всяка друга стартова формална година приемам като израз на национален комплекс за малоценност ...
bp_de

Мнение от bp_de »

Californian написа:човек да дойде в Канада легално и по-документи да му тече времето
в Канада а всъщност да премине границата със Щатите и да работи в Америка?

Проблема е, всъщност работата в Америка да е легално и всичко да е легално.
Т.е Американското каквото и да е свързано ли е с канадското.
Т.е Американските власти ще се свържат ли да кажат на Канадските, че даден човек не е всъщност в страната?
Нека някои дет живее в Канада да ти каже как се доказва престои +всичките му останли неща за да ти дадат паспорт.Ако можеш да ги изпълниш може и да стане но обикновено няма да можеш.
Освен съвсем условно да го наречем адресна регистрация -демек ще намериш някяк да кажеш е те толкова години съм живял на едикои си адрес в Канада - нали кат чекнат ще видят че не си плащал нито данъци,нито заравни застраховки и т.н

То ако беше толкова лесно ......... ако ставаше досега да са ме региситрирали 100 пъти че живея едикъде си - мои роднини си живеят постоянно в Канадско, а зет ми като чу че трябва да платя 150 долара за УСА виза ми рече - тия са луди -даи да ги изпием и изядем тия пари - аз ще те превозя до америка - ходя на лов там редовно и си минавам границата когато си искам .Преминаването на границата без да се разбере макар и рисково е много лесно изпълнимо - индианците дето контрабандират от УСА в Канада какво ли не срещу някои долар ще те прекарат по козите пътеки - все пак да уточня че свръзката с тях не е лесна -аз съм облагодетестван щото както казах зет ми е местен и нетворка му с доста местни е развит.
Намерих си едно филмче -как изглежда границата -тва е близо до Ван . :D
Тая година обаче кат минавах от там имаше 2 -3 спящи бордер патрул -какво да правят хората и те требе нещо да отчитат че работят.
http://dox.bg/files/dw?a=8c2e1d977a

Малко отклонение - толкова ли ти е важно паспорта?Лично мое мнение -аз установих че прите са по важни-ако имаш кинти нямаш пробелеми щото само с паспорт не може да си платиш никакви сметки.Що не си натискаш парцалите в америка на топло ами се натискаш да ходиш на студа и да те шматкат кат футболна топка 3 години поне заради някакв паспорт?Напълно разбирам че без американски или кандски паспорт работодателя ти ще го използва да ти резне кинтите но все пак ще имаш достатъчно доходи ......
Публикувай отговор