Ами ще го имам предвид ако опре до там работата.valioiko написа:Ако ще кандидатстваш по федералната процедура, ползвай канадската фирма (ако ще ползваш фирма де...).
Има ли смисъл да се използват посредници за емиграция?
Re: Има ли смисъл да се използват посредници за емиграция?
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Явно целта ти е да се заяждаш и да дадеш фирмата на Павлин Пенчев. Ти си знаеш, моето мнение е че всеки средно интелигентен човек може да се оправи сам с процедурата. Направена е като за хора не за специални адвокати, които да правят пари от това. Но ти си знаеш.bai_ganiu написа: Хвана ме на тясно, а аз си мислех, че никой няма да ме зарбере, че съм неграмотен и на български. Прегледай си всички постинги и тогава критикувай другите!!!!!!!![]()
![]()
Ти нещо май не разбирашkill_u написа:...Явно целта ти е да се заяждаш и да дадеш фирмата на Павлин Пенчев. Ти си знаеш, моето мнение е че всеки средно интелигентен човек може да се оправи сам с процедурата. Направена е като за хора не за специални адвокати, които да правят пари от това. Но ти си знаеш.

Напротив!bai_ganiu написа:...а не да се правим на велики...
Аз съм се регистрирал тук само и единствено за да се правя на велик!
Capiche?

"Айнщайн ни учи, че няма значение влака ли се движи спрямо земята или земята спрямо влака. Същото е и с компютъра и Тонич
"
powered by Optics

powered by Optics
- valioiko
- Модератор
- Обратна връзка:
Ти осъзнаваш ли каква голяма свещенна глупост каза току що???bai_ganiu написа:kill_u написа:........ федералната процедура са за хора с по минимум 1-2 висши образования, с минимум 2-3 езика и т.н и т.н и ....

"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
valioiko написа:Ти осъзнаваш ли каква голяма свещенна глупост каза току що???bai_ganiu написа:kill_u написа:........ федералната процедура са за хора с по минимум 1-2 висши образования, с минимум 2-3 езика и т.н и т.н и ....

За това kill_u ти писах да си прегледаш все пак всичките постинги и ще видиш колко правописни грешки си допуснал, но не най-важното е това, а ще забележиш вероятно, че в началото си плах и несигурен, но след това за теб "морето става до колене" (е нали си от Бургас...). А ти, ако смяташ, че инж. и даже начлник в Лукойл Нефтохим Бургас (ако се не лъжа) е средно интелигентен човек, какви са тогава майсторите, шофьорите, магазинерите и т.н. които са без висше образование, защото има и много дето са с фисше, че и с по две на такива длъжности?!
А към теб valioiko

Е, хайде, че го обърнахме като много други в личен разговор, но все пак смятам, че за много хора и най-вече за nov, доста неща ще се изеснят относно т.нар. федерална процедура.

За умници в Канада работа няма,не работят по специалността си !!
На профисионално ниво може да си много добър,ама на езика ако не си ,забравяш,никой няма да те оцени колкото и да си вещ в дадена област,утре събота, семейство доктори летят от Канада за България ,не можаха да се адаптират -той много добър хирург,тя джипи
Така сега някой ще каже езика ми е перфектен ,добре ,трябва да им минеш през сиситемата-изравняване и вземане на изпити,което се е ВРЕМЕ,а през това време ,блъскаш работи които не си чувал през живота си,а дали ще издържиш и дали си струва ти си знаеш !
На профисионално ниво може да си много добър,ама на езика ако не си ,забравяш,никой няма да те оцени колкото и да си вещ в дадена област,утре събота, семейство доктори летят от Канада за България ,не можаха да се адаптират -той много добър хирург,тя джипи
Така сега някой ще каже езика ми е перфектен ,добре ,трябва да им минеш през сиситемата-изравняване и вземане на изпити,което се е ВРЕМЕ,а през това време ,блъскаш работи които не си чувал през живота си,а дали ще издържиш и дали си струва ти си знаеш !

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Това е съвършено вярно!!!myhata II написа:...За умници в Канада работа няма,не работят по специалността си !!
На профисионално ниво може да си много добър,ама на езика ако не си ,забравяш,никой няма да те оцени колкото и да си вещ в дадена област...

Ами как няма да се прибират, трябва да са луди, ако не се приберат. Все пак са си направили екскурзийката и преживели една авантюрка. Та кой ще им даде тези...утре събота, семейство доктори летят от Канада за България ,не можаха да се адаптират...

Хм да лоша работа с тия доктори, трябва да се премислят всички + и - и тогава да се действа, макар че едно е да го мислиш от 10 к.км разстояние.Жалко за хората разчитали са че ще се реализират, но............
- hadministratora
- Хабсурден
Но не са си написали домашното. По която и да е процедура да е човек и независимо дали с посредник или без има периоди на чакане. Ако не ги използваш, за да разбереш повече за мястото, на което отиваш, сам си подготвяш неуспеха.nov написа:...разчитали са че ще се реализират, но............
@bai_ganiu: Ами да - глупости пишеш. Съжалявам, че трябва да потвърдя, това което пише valioiko, но е така.
А коя процедура не е?bai_ganiu написа:...Нима федералната процедура не е по т.нар. точкова и система...
Passmark-ът не е чак толкова висок, а и никой не иска от теб да го минаваш с много. Вярно е че колкото си по-високо, толкова по-голям ти е шанса, но какво от това.bai_ganiu написа:...това е целта на занятието както казах вече, да се съберат максимум точки, за да се премине и без това възможно най-високо поставената бариера...
Само четири (повтарям 4!) години са достатъчни, за да получиш максимума за трудов стаж. Едиснтвеното изискване е стажа ти да е в една от 2 или 3 МНОГО широко дефинирани групи професии, а не в конкретни професии.bai_ganiu написа:...да имаш минимум еди колко си години трудов стаж и то точно по...
Това да не е процедурата за Кебек?!? Тук точки за деца не се дават. Може някой имиграционенн да се умили и да ти сложи някоя точка отгоре, но такъв критерий официално няма.bai_ganiu написа:...Ако имаш и деца е още по-добре...
Ами така е - никой не иска пенсионери. Дори в родната ти страна след определена възраст започваш да си намираш работа много по-трудно. Все пак и на 40 да си пак ще получиш максимум точки за възраст, така че... какво не ти харесва?bai_ganiu написа:...точките са до определена възраст, след това изведнъж намаляват и даже свършват...
И от италиански нищо не разбираш!!! Анадъмно?bai_ganiu написа:..."Ла тута, ла финито"...
Пак повтарям - никой не твърди че процедурата е лесна. Но пък не е и чак толкова трудна - не е rocket science! И съвсем пък не съм видял някой да твърди, че който не може да се оправи е тъп! Да кажат по-старите съфорумци, но аз май не съм попадал на такова нещо.bai_ganiu написа:...Не ми харесва обаче когато хора след като я преминат въпросната процедура и то благодарение на многото късмет и Божията благословия веднага след това започват да се правят на интресни (ама всичко е толкава просто и лесно, ама то е за обикновенни хора, ама толкова ли сте тъпи останалите, че не можете да се справите и т.н.)...
ХА-ХА-ХА... И сега какво - като си в нашите условия е много трудно да не си съден ли? Странно ми звучи...bai_ganiu написа:...и да не си съден, да не забравяме, че става въпрос за нашите условия...
Не те знам колко си годишен, но ако още не си разбрал че интелекта не зависи от образованието или професията, горко ти!bai_ganiu написа:...какви са тогава майсторите, шофьорите, магазинерите и т.н. които са без висше образование, защото има и много дето са с фисше, че и с по две на такива длъжности?!
Простете за дългия постинг и за това че изпреварих valioiko при посочването на глупостите, но толкова много на куп скоро не бях виждал!!!
Ганьо, ти на кой свят живееш?!? Ходил ли си в Канада и изобщо минал ли си някоя процедура? Общо взето правиш впечатление на човек, който гледа нещата отдалеч и си вади заключения без да взема под внимание детайлите. Уф, айде стига толкоз, че ме изби на анализ...

-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Това нещо не съм го казвал. Само бай ганю може да изтърси такава глупост.valioiko написа:Ти осъзнаваш ли каква голяма свещенна глупост каза току що???bai_ganiu написа:kill_u написа:........ федералната процедура са за хора с по минимум 1-2 висши образования, с минимум 2-3 езика и т.н и т.н и ....
ИнтерпрЕтация се пише с E! Боже колко мъка има по тоя свят.