билети и адрес
билети и адрес
Моля, някой да ми разясни ,за да си платя резервираните билети трябва да дам адрес на който ще бъда там,но аз засега нямам такъв,моля кажете може ли и без адрес или ако не какво да направя?
19.10.2007г -интeрвю
29.01.2009г.-медицински
12.02.2009г.-ок мед.
09.03.2009-покана визи
02.04.2009-визи
08.01.2010 - Toronto,On
29.01.2009г.-медицински
12.02.2009г.-ок мед.
09.03.2009-покана визи
02.04.2009-визи
08.01.2010 - Toronto,On
- hadministratora
- Хабсурден
Re: билети и адрес
Дали може без адрес зависи от самата компания - предполагам че едни ще се съгласят а други няма. Ако толкова настояват за адрес помоли някой познат в Канада да дадеш неговия. Или питай съфорумците - може някой от тях да помогне.
- teomat.com
- Обратна връзка:
За първи път чувам такова изискване за адрес. Ако наистина не може без адрес, за което се съмнявам, просто си избери адреса на някой хотел в града за който летиш и им го напиши.
И аз така реших да направя,защото нямам друг адрес в момента.Благодаря Ви много.
19.10.2007г -интeрвю
29.01.2009г.-медицински
12.02.2009г.-ок мед.
09.03.2009-покана визи
02.04.2009-визи
08.01.2010 - Toronto,On
29.01.2009г.-медицински
12.02.2009г.-ок мед.
09.03.2009-покана визи
02.04.2009-визи
08.01.2010 - Toronto,On
Адрес ви трябва не само за самолетните билети,но и за всички документи,които ще попълните на границата ,на влизане в Канада.На този адрес после идват перманент резиденс картите.Най-добре е да имате адреса на някой,който ще ви посрещне.Дано не съм закъсняла с отговора.За къде се стягате да летите?
Когато си купувате билети не ви искат адреса на който отивате. Никоя авиокомпания не я интересува. Трябва им адреса на който живеете в момента.
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Онзи ден влязах в Канада но такова нещо не са ме питали. Верно питат те като почнеш да си вземаш SIN и Health Card и всякакви други глупости но на влизане емиграционните точно това не ме питаха.healthi написа:Адрес ви трябва не само за самолетните билети,но и за всички документи,които ще попълните на границата ,на влизане в Канада.На този адрес после идват перманент резиденс картите.Най-добре е да имате адреса на някой,който ще ви посрещне.Дано не съм закъсняла с отговора.За къде се стягате да летите?
- ablood
- Обратна връзка:
KillU, на нас ни загубиха 2 сака. След 2 дена ни ги докараха на адреса, написан на тях.
Какво става, като на тах няма адрес и телефон?
Какво става, като на тах няма адрес и телефон?
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Тия дето продават билети не би трябвало да ги интересува. Ами ако си турист или ще обиаляш страната с велосипед.... 

Embrace your climate change!
kate_m написа:
За финалния мач на Олимпиадата по хокей, за НБА, за концерт на Мадона?
И аз за такова изискване не съм чувал ( ако става дума за самолетни билети ) за да ви вземат парите.
За имиграционите служители е друг въпроса. За тях е препоръчително да имате адрес.
Ако ви загубят куфарите не си тръгвате без да се обадите на никой на аерогарата и просто чакате куфарите да паднат от небето.
Има си процедура. Има специален офис за загубени куфари и там се попълва декларация. В тази декларация има въпрос на кой адерес да ви ги достават като ги намерят по късно. Ако това стане но нямате адрес може да им кажете че ще се обадите по късно ( да кажем след ден ) и да кажете на кой адрес сте.
Резервирани билети за какво?......а да си платя резервираните билети трябва да дам адрес на който ще бъда там,но аз засега нямам такъв
За финалния мач на Олимпиадата по хокей, за НБА, за концерт на Мадона?
И аз за такова изискване не съм чувал ( ако става дума за самолетни билети ) за да ви вземат парите.
За имиграционите служители е друг въпроса. За тях е препоръчително да имате адрес.
Ако ви загубят куфарите не си тръгвате без да се обадите на никой на аерогарата и просто чакате куфарите да паднат от небето.
Има си процедура. Има специален офис за загубени куфари и там се попълва декларация. В тази декларация има въпрос на кой адерес да ви ги достават като ги намерят по късно. Ако това стане но нямате адрес може да им кажете че ще се обадите по късно ( да кажем след ден ) и да кажете на кой адрес сте.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Uspial написа:

По въпроса за багажа - когато се чекирате на тръгване, освен бордната карта ще ви дадът отделно талонче с кода за всяко парче чекиран багаж - ако нещо от багажа не пристигне, тогава по кода записан на това талонче ще могат да проверят къде евентуално се намира багажа. Доста често "загубен" всъщност значи "закъснял" багаж пристигащ със следващият полет, който обикновенно е в рамките на следващите 1 до 3 дена.
Също така, при пътуване с прехвърляне е хубаво да сте сигурни до къде точно е чекиран багажа - за да не се окажете в ситуация на междинното летище да чакате на лентата багаж който е прехвърлен директно за крайната ви дестинация или пък на крайната дестинация да се окаже че багажа е останал на междинното летище.
Също така, при пътуване с прехвърляне е хубаво да сте сигурни до къде точно е чекиран багажа - за да не се окажете в ситуация на междинното летище да чакате на лентата багаж който е прехвърлен директно за крайната ви дестинация или пък на крайната дестинация да се окаже че багажа е останал на междинното летище.
Be yourself - no one else is more qualified.
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
- hadministratora
- Хабсурден
А когато полета е спрехвърляне получавам ли си багажа на междинното летище, за да го чекирам отново за следващата част от полета или това става автоматинчо и аз само слизам от единия самолет и се качвам на другия?Koko написа:...Също така, при пътуване с прехвърляне е хубаво да сте сигурни до къде точно е чекиран багажа - за да не се окажете в ситуация на междинното летище да чакате на лентата багаж който е прехвърлен директно за крайната ви дестинация или пък на крайната дестинация да се окаже че багажа е останал на междинното летище.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
При мен беше така.hadministratora написа:А когато полета е спрехвърляне получавам ли си багажа на междинното летище, за да го чекирам отново за следващата част от полета или това става автоматинчо и аз само слизам от единия самолет и се качвам на другия?Koko написа:...Също така, при пътуване с прехвърляне е хубаво да сте сигурни до къде точно е чекиран багажа - за да не се окажете в ситуация на междинното летище да чакате на лентата багаж който е прехвърлен директно за крайната ви дестинация или пък на крайната дестинация да се окаже че багажа е останал на междинното летище.
Чекирах си багажа до Халифакс, но на Торонто ми го свалиха, за да може митничарите да го видят и после пак си го качих на самолета.
- kikolilokiko
чекираш го до крайната дестинация и те си знаят работата 
на мен също ми се е забавял багаж на летището където се прави прехвърляне, но след 2 дни го данесоха на посочения от мен адрес
малко неприятно беше реденето на опашка и описването на непристигналия багаж на летището при положение, че пътуваш от не знам колко си часа, но това е положението
предварително не бях давал адрес, а го попълних в документите на летището

на мен също ми се е забавял багаж на летището където се прави прехвърляне, но след 2 дни го данесоха на посочения от мен адрес
малко неприятно беше реденето на опашка и описването на непристигналия багаж на летището при положение, че пътуваш от не знам колко си часа, но това е положението
предварително не бях давал адрес, а го попълних в документите на летището