Пускам темата, понеже предната беше закл'чена, с което не ми бе дадена възможността да си изразя мнението.Lenito написа:valioko, независимо както казваш, че форума е "частна" територия, това пречи ли ти да изразяваш мнение? Или изглежда си на принципа да се съсласяваме с админите, само защото те били "собственици"? При все, че са ги поканили тези участници "да им гостуват", както ти казваш в техния дом, и какво излиза, че трябва да уважаваме тяхното решение да оставят една група да простеят, така ли? Е, изглежда щом си съгласен с това, значи го и приемаш като даденост или се пречисляваш към тях.
Та, Lenito, да ти отговоря! Това, че форумът е частна територия по никакъв начин не ми пречи да си изразявам мнението. Напротив - правя го с кеф. Не ми е работа обаче да давам мнение дали други потребители трябва да бъдат изгонени или не. Даже не съм се и замислял над този факт, защото просто не ми влиза в работата. Не съм нито модератор, нито администратор, за да мисля по тея въпроси. Нямам никакво желание да бъда такъв, защото отделям пренебрежително малко време от времето си в посещение на форумите. Съгласяването с админите, заради притежанието им на форума е глупаво, що се отнася до дискусия в някаква житейска, професионална и т. н. тема. Решенията за форумите си ги взимат единствено те. Препоръките и съветите са друго нещо. Това е.
Мен никой не ме е канил тук. Не познавам някой, който да е бил поканен. Регистрацията е доброволна и на който не му харесва, може да спре да посещава форума. Това дали групата ще бъде оставена да простее, зависи само от администраторите на форума. Да, това е даденост и съвета ми към всички е да я приемат.Lenito написа:При все, че са ги поканили тези участници "да им гостуват", както ти казваш в техния дом, и какво излиза, че трябва да уважаваме тяхното решение да оставят една група да простеят, така ли?