Молба до Коко 2

Ако имате забележки, коментари, предложения по сайта.
Заключено
Аватар
valioiko
Модератор
Обратна връзка:

Молба до Коко 2

Мнение от valioiko »

Lenito написа:valioko, независимо както казваш, че форума е "частна" територия, това пречи ли ти да изразяваш мнение? Или изглежда си на принципа да се съсласяваме с админите, само защото те били "собственици"? При все, че са ги поканили тези участници "да им гостуват", както ти казваш в техния дом, и какво излиза, че трябва да уважаваме тяхното решение да оставят една група да простеят, така ли? Е, изглежда щом си съгласен с това, значи го и приемаш като даденост или се пречисляваш към тях.
Пускам темата, понеже предната беше закл'чена, с което не ми бе дадена възможността да си изразя мнението.

Та, Lenito, да ти отговоря! Това, че форумът е частна територия по никакъв начин не ми пречи да си изразявам мнението. Напротив - правя го с кеф. Не ми е работа обаче да давам мнение дали други потребители трябва да бъдат изгонени или не. Даже не съм се и замислял над този факт, защото просто не ми влиза в работата. Не съм нито модератор, нито администратор, за да мисля по тея въпроси. Нямам никакво желание да бъда такъв, защото отделям пренебрежително малко време от времето си в посещение на форумите. Съгласяването с админите, заради притежанието им на форума е глупаво, що се отнася до дискусия в някаква житейска, професионална и т. н. тема. Решенията за форумите си ги взимат единствено те. Препоръките и съветите са друго нещо. Това е.
Lenito написа:При все, че са ги поканили тези участници "да им гостуват", както ти казваш в техния дом, и какво излиза, че трябва да уважаваме тяхното решение да оставят една група да простеят, така ли?
Мен никой не ме е канил тук. Не познавам някой, който да е бил поканен. Регистрацията е доброволна и на който не му харесва, може да спре да посещава форума. Това дали групата ще бъде оставена да простее, зависи само от администраторите на форума. Да, това е даденост и съвета ми към всички е да я приемат.
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
Странджата

Re: Молба до Коко 2

Мнение от Странджата »

Lenito ,това че изброените в ,,оня списък,, хора простеели си е твое мнение , за мен горепосочените (с изключение на 1-2 фрапиращи случая) са доста ерудирани и начетени хора , това , че ти не можеш да вникнеш в техния стил на изказ, не е техен проблем!
IFF

Мнение от IFF »

15.Аблуд
Аватар
IRA
Съсел

Мнение от IRA »

Явно това е темата за молби. И аз има една. Бихте ли информирали zornica ,че не е нужно да пуска едни и същи теми във всеки подфорум, просто няма снисъл от това, обявата няма да се види от повече хора.
Простакът е кремък- корав и могъщ,
Простакът е демон без лик, вездесъщ
Акула на сухо, безкрил, а хвърчи.
Удариш на кухо, простакът звучи.

Радой Ралин
Аватар
Koko

Мнение от Koko »

IRA написа:Явно това е темата за молби. И аз има една. Бихте ли информирали zornica ,че не е нужно да пуска едни и същи теми във всеки подфорум, просто няма снисъл от това, обявата няма да се види от повече хора.
Готово Ира - дублираните теми са разтребени и човека дето ги пуска беше помолен да не го прави повече.
Be yourself - no one else is more qualified.

"Accountant" - Someone who does precision guesswork based on unreliable data provided by those of questionable knowledge. (See also: Wizard, Magician)
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

IFF написа:15.Аблуд
Интересно. Разгледах постовете ти и още на първа страница установих, че над половината от тях са коментар за мен, или мои изказвания. :shock:
Що за обсебеност? Да не съм наранил нечии нежни чувства? Познаваме ли се лично? :roll:
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
IFF

Мнение от IFF »

ablood написа:
IFF написа:15.Аблуд
Интересно. Разгледах постовете ти и още на първа страница установих, че над половината от тях са коментар за мен, или мои изказвания. :shock:
Що за обсебеност? Да не съм наранил нечии нежни чувства? Познаваме ли се лично? :roll:
Не,просто ти и кримоновица сте ми слабост.Все пак хълката го няма и сте без конкуренция.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Нека да позная:
Смяташ, че новопристигащите трябва да излизат на социал защото...
Или, че трябва да се започне в емигрантските квартали, защото са пълни с услуги за новопристигнали?
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

замислих се дали да не се обидя, че някой ме е сложил между любимците си заедно с аблъд :lol: :beer:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

krimon написа:замислих се дали да не се обидя, че някой ме е сложил между любимците си заедно с аблъд :lol: :beer:
Всички знаем, че си pro в обиждането.
Заключено