Откъде зъбен душ?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
JennyAnyDots

Откъде зъбен душ?

Мнение от JennyAnyDots »

Въпросната джаджа на английски се казва "dental water jet". Понеже и двамата сме със сума ти коронки, мостове и най-вече дълбоки джобове по венците, искаме да си купим такова нещо, в БГ се въздържахме заради разликата във волтажа. В нета ги намирам и не са скъпи (30-40 долара) но такива неща предпочитам да купувам след справка на живо, а засега не намираме? В БГ малка електротехника за персонална грижа (от епилатори през апарати за кръвно до зъбни душове) имаше във всеки голям магазин за уреди и електроника от типа на тукашния Future shop, но тук няма. Откъде си купуват хората такива неща? Конкретно зъбен душ някой знае ли откъде може да се вземе? А кой е добър, че тук марките са различни?

Знам, че въпросът е малко специализиран, дано някой има отговор или някой от зъболекарите да е наясно. Благодаря!
Аватар
myhata II

Re: Откъде зъбен душ?

Мнение от myhata II »

Идете в Вал Март там гледах разни такива джаджи или в Шопарс Драг Март
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
pumpy

Мнение от pumpy »

Аз си мисля, че се казва Waterpik. За съжаление не знам от къде, защото никога не ми се е налагало да го търся - обикновенно го има по кабинетите и когато го препоръчам на пациент, секретарката може веднага да му го продаде, без да го пращаме в магазин. Пробвайте Jean Coutu. Нещо което няма нищо общо с въпроса ви, но ако имате "джобове" около и повече от 5 мм, то това не е помощта от която имате нужда и в дълъг план няма да ви помогне. Освен това ако сте способни да ползвате конец за зъби, просто нямате нужда от waterpik.

Иво
Последно промяна от pumpy на Нед Авг 09, 2009 10:02 am, променено общо 1 път.
Аватар
kikolilokiko

Мнение от kikolilokiko »

Уол Март са най-големите боклуци
в Канада има ли Бест Бай или RadioShack?
emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
Аватар
nikolovata

Мнение от nikolovata »

Има ББ и много други подобни вериги, което не ги прави по-малко боклучави от УМарт-а...
Mненията са като задниците, всички ги иmаmе, но не винаги е удачно да ги показваmе!
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

kikolilokiko написа:в Канада има ли Бест Бай или RadioShack?
RadioShack преди години стана собственост на CircuitCity и смени името си на Source. Сега, когато CircuitCity фалира, Source беше купено от Bell Canada.

Най-евтиното offline място за такива джаджи е Centre de rasoire, но въпреки това си е далеч по-скъпо от Ebay.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

kikolilokiko написа:Уол Март са най-големите боклуци
в Канада има ли Бест Бай или RadioShack?
Зависи за какво ,говорим за цена ,видях нещо подобно на Филипс ,да отидат и да разгледат нищо не им пречи,а в бест бай е дьрво и то големо и не знаех че там продават нещо за зьби :shock:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Аватар
kikolilokiko

Мнение от kikolilokiko »

всякакви бръмчащи джунджурии продават :D
emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
Аватар
JennyAnyDots

Мнение от JennyAnyDots »

Да кажа за информация, че намерих в Жан Кутю. В Уолмар, поне в нашия, няма, затова пуснах и темата. Не знаех, че Жан Кутю е аптека :oops: Благодаря на всички отговорили по темата...
prace

Мнение от prace »

Аз имах парадонтоза и съм минала по този път.
Waterpik е добра джаджа, но отначало докато му свикнете пръска навсякъде. Купих си го от Walmart и съм доволна. Първо си мия зъбите с електрическа четка за зъби, после задължително конци и най-накрая зъбният душ.
Естествено се ходи и редовно на дентал хигиенист, за почистване на зъбен камък и т.н..
Пумпи ги знае тези неща по-добре от мен...
Публикувай отговор