Откъде зъбен душ?
- JennyAnyDots
Откъде зъбен душ?
Въпросната джаджа на английски се казва "dental water jet". Понеже и двамата сме със сума ти коронки, мостове и най-вече дълбоки джобове по венците, искаме да си купим такова нещо, в БГ се въздържахме заради разликата във волтажа. В нета ги намирам и не са скъпи (30-40 долара) но такива неща предпочитам да купувам след справка на живо, а засега не намираме? В БГ малка електротехника за персонална грижа (от епилатори през апарати за кръвно до зъбни душове) имаше във всеки голям магазин за уреди и електроника от типа на тукашния Future shop, но тук няма. Откъде си купуват хората такива неща? Конкретно зъбен душ някой знае ли откъде може да се вземе? А кой е добър, че тук марките са различни?
Знам, че въпросът е малко специализиран, дано някой има отговор или някой от зъболекарите да е наясно. Благодаря!
Знам, че въпросът е малко специализиран, дано някой има отговор или някой от зъболекарите да е наясно. Благодаря!
Re: Откъде зъбен душ?
Идете в Вал Март там гледах разни такива джаджи или в Шопарс Драг Март
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
Стефан Цанев
Аз си мисля, че се казва Waterpik. За съжаление не знам от къде, защото никога не ми се е налагало да го търся - обикновенно го има по кабинетите и когато го препоръчам на пациент, секретарката може веднага да му го продаде, без да го пращаме в магазин. Пробвайте Jean Coutu. Нещо което няма нищо общо с въпроса ви, но ако имате "джобове" около и повече от 5 мм, то това не е помощта от която имате нужда и в дълъг план няма да ви помогне. Освен това ако сте способни да ползвате конец за зъби, просто нямате нужда от waterpik.
Иво
Иво
Последно промяна от pumpy на Нед Авг 09, 2009 10:02 am, променено общо 1 път.
- kikolilokiko
Уол Март са най-големите боклуци
в Канада има ли Бест Бай или RadioShack?
emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
- nikolovata
Има ББ и много други подобни вериги, което не ги прави по-малко боклучави от УМарт-а...
Mненията са като задниците, всички ги иmаmе, но не винаги е удачно да ги показваmе!
- ablood
- Обратна връзка:
RadioShack преди години стана собственост на CircuitCity и смени името си на Source. Сега, когато CircuitCity фалира, Source беше купено от Bell Canada.kikolilokiko написа:в Канада има ли Бест Бай или RadioShack?
Най-евтиното offline място за такива джаджи е Centre de rasoire, но въпреки това си е далеч по-скъпо от Ebay.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Зависи за какво ,говорим за цена ,видях нещо подобно на Филипс ,да отидат и да разгледат нищо не им пречи,а в бест бай е дьрво и то големо и не знаех че там продават нещо за зьбиkikolilokiko написа:Уол Март са най-големите боклуци

„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
Стефан Цанев
Стефан Цанев
- kikolilokiko
всякакви бръмчащи джунджурии продават 

emilcho написа:Хубаво е, че и в тази тема цари дух на приятелство, толерантност и взаимно уважение
- JennyAnyDots
Да кажа за информация, че намерих в Жан Кутю. В Уолмар, поне в нашия, няма, затова пуснах и темата. Не знаех, че Жан Кутю е аптека
Благодаря на всички отговорили по темата...

Аз имах парадонтоза и съм минала по този път.
Waterpik е добра джаджа, но отначало докато му свикнете пръска навсякъде. Купих си го от Walmart и съм доволна. Първо си мия зъбите с електрическа четка за зъби, после задължително конци и най-накрая зъбният душ.
Естествено се ходи и редовно на дентал хигиенист, за почистване на зъбен камък и т.н..
Пумпи ги знае тези неща по-добре от мен...
Waterpik е добра джаджа, но отначало докато му свикнете пръска навсякъде. Купих си го от Walmart и съм доволна. Първо си мия зъбите с електрическа четка за зъби, после задължително конци и най-накрая зъбният душ.
Естествено се ходи и редовно на дентал хигиенист, за почистване на зъбен камък и т.н..
Пумпи ги знае тези неща по-добре от мен...