Пак съм аз.Отново се извинявам ако има такава тема.
Въпроса е следния:
Моята професия по диплома присъства в списъка.Имам до тук 3 години стаж.Завършила съм в миналото наричаните техникуми.Мебелно производство.-12т.Мъжа ми е с 5т.,а стаж има и той по една от професиите-2г. май.Кой от двамата да е водещ?Той има сестра в Канада.Има опция да искара сертификат за професията си.Аз мисля,че той с изпита по английски ще се справи по-добре,но пък аз като работа(стаж)и образование съм засега ок.Моля ви дайте ми съвет?Благодаря
Направете онлайн теста с всички варинати: ти да си водещ и той да е водещ. Вижте как изкарвате най-много точки. Това, че той има сестра в Канада не е определящо кой от вас да е водещ, защото така или иначе ще ви дадат 5 точки заради това (дори и ти да си водещ кандидат).
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
Ако ти си водещият, той то дава точки само с образованието си и с роднините си в Канада. Не забравяй за 38-те професии. Не е важно да имаш образование по тях, а да си работила минимум една година по някоя.
"До 9. ІХ. 1944 г., тази паметна дата, българският народ се намираше на ръба на една бездънна пропаст! След девети той направи съдбоносната крачка напред!" - Тодор Живков
Relatives in Canada
You, or your accompanying spouse or common-law partner, have a relative (parent, grandparent, child, grandchild, child of a parent, sibling, child of a grandparent, aunt or uncle, or grandchild of a parent, niece or nephew) who is residing in Canada and is a Canadian citizen or permanent resident.
kill_u написа:Сестрата на съпруга ти канадски гражданин ли е или перманент резидент?
В каква връзка задаваш тоя въпрос?