Bьпрос за додж караван

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Re: Bьпрос за додж караван

Мнение от ablood »

Вече трети караван сменям. Особено с последния огромни разходи имам - за 14 месеца цели $8 за нова капачка на резервоара. Едвам му издържам финансово на ремонтите. :lol: От поправки вече нямам време за форума.

Пък и нали станах Лавалски селяндур, много ми отива. 8) Тежкарея пред съселянките с него и съм голяма вървела.

Гледам завистливо служебните Хонда Одисей на STM, HydroQuebec, Videotron и другите професионалисти, но нямам пари за такава неселска, надеждна кола. :|
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
stefan1970

Мнение от stefan1970 »

Благодаря за отговорите по темата
petar krastev
Напуснал форума

Мнение от petar krastev »

Само да споделя,че и аз съм бил горд собсвеник на радостта за окото на петролните компании,Dodge Caravan.Беше на 260 000 и вървеше още ама се беше малко разтракал и понеже беше доста износен харчеше повече от нормалното бензин и масло.
А сега сериозно.Тъй като е доста разпространена кола,части се намират лесно в моргите и са доста евтини,удобни са за пътуване,издържливи са,пък и нещо да се счупи не е фатално,както казах лесно се намира,застраховката не им е голяма,събират доста багаж,като всяка американска кола са наблъскани с всякакви електрически екстри+cruise control,доста удобно нещо ако се лепнеш на дълъг път(примерно женати те пришпори за Ниагара,вместо да дъниш бира с авери).Моята скоростна кутия сигурно е още здрава някъде,ама други ремонти съм правил,но не е нещо фрапантно като цени,че да се събуждам нощем на всеки 3 часа и да плача.
Иначе си има недостатъци-гори повече от обичайното,ама нали и Petro Canada хляб ядат,не е свирепа кола като натиснеш газта да те залепи на седалката,ама за това е създаден ML-350,бързо си губят цената,ама много бързо,докато се усетиш и вече си олекнал с няколко хилки,но по-добре ще си от един друг виден съфорумник управляващ гордо своята моторетка из улиците на Отава,предвижващ се редовно от кондото на некакъв министър до своя депаньор,яростен критик на социаладжиите а същевременно работещ с техни капитали срещу умопомрачителната лихва от 6%(което обяснява неговата скромна собсвеност-моторче),чийто основно амплоа е да споменава разни захарни изделия от какао консумирани от някой друг+очакващи го на някаква трамвайна спирка вълнени фанели плетени на една кука и явно предаващи се по наследство в тяхното семейство,незнайно защо регистрирал се тук с ника Uspial :shock: :shock:
Alisa75

Мнение от Alisa75 »

МЛ350 не е кола на която като натиснеш газта гърба ти да залепне за седалката,може би е най доброто което съществува в неговия клас ,но не е това което казва Кръстев по простата причина ,че е с автоматични предавки които не позволяват да се осъществи ефекта на подобно усещане ,както е при колите с ръчни предавки макар и от по нисък клас.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

petar krastev написа:Само да споделя,че и аз съм бил горд собсвеник на радостта за окото на петролните компании,Dodge Caravan.Беше на 260 000 и вървеше още ама се беше малко разтракал и понеже беше доста износен харчеше повече от нормалното бензин и масло.
А сега сериозно.Тъй като е доста разпространена кола,части се намират лесно в моргите и са доста евтини,удобни са за пътуване,издържливи са,пък и нещо да се счупи не е фатално,както казах лесно се намира,застраховката не им е голяма,събират доста багаж,като всяка американска кола са наблъскани с всякакви електрически екстри+cruise control,доста удобно нещо ако се лепнеш на дълъг път(примерно женати те пришпори за Ниагара,вместо да дъниш бира с авери).Моята скоростна кутия сигурно е още здрава някъде,ама други ремонти съм правил,но не е нещо фрапантно като цени,че да се събуждам нощем на всеки 3 часа и да плача.
Иначе си има недостатъци-гори повече от обичайното,ама нали и Petro Canada хляб ядат,не е свирепа кола като натиснеш газта да те залепи на седалката,ама за това е създаден ML-350,бързо си губят цената,ама много бързо,докато се усетиш и вече си олекнал с няколко хилки,но по-добре ще си от един друг виден съфорумник управляващ гордо своята моторетка из улиците на Отава,предвижващ се редовно от кондото на некакъв министър до своя депаньор,яростен критик на социаладжиите а същевременно работещ с техни капитали срещу умопомрачителната лихва от 6%(което обяснява неговата скромна собсвеност-моторче),чийто основно амплоа е да споменава разни захарни изделия от какао консумирани от някой друг+очакващи го на някаква трамвайна спирка вълнени фанели плетени на една кука и явно предаващи се по наследство в тяхното семейство,незнайно защо регистрирал се тук с ника Uspial :shock: :shock:

Aре бе Пешко,нали американските коли били боклуци :lol:
А бе я кажи колко МАЙКИ ти излезна ? :lol:
Ей това с майките снощи цяла нощ сьм се смял,ако може да попитам на какьв диалект е това,т.е. от кой край си на Бьлгария ?!? :lol: :beer:
„Робите лъжат, свободният човек казва истината.“
"Ако двама души мислят еднакво - единият е излишен."
Стефан Цанев
vanko22

Мнение от vanko22 »

Здравейте и от мен.Не сьм писал тук повече от 5 години.Виждам,че тук е станало форум за заяждане,а не за помощ.Както и да е.По вьпроса за Доджа Караван:коефициента цена/качество,доста по добьр от всеки друг ван.за 4 бона може да намериш много добро возило.Препоръчвам интернет за намиране на отзиви от клиенти по форумите.Има много такива.Аиде останете си сьс здраве.Моля да бьда извинен за правописа.Нямам кирилизирана клавиатура и този постинг ми отне 20 мин.Липса на тренинг явно. :) наздраве.
Na kriv emigrant,Kanada mu vinovna.I zatvariaite prozorcite,che vlizat mnogo muhi.
army

Мнение от army »

Наздраве 'Ванка" :beer:
Човек е голям, колкото са големи мечтите му
http://www.youtube.com/watch?v=8QnN4Ob_CPE" onclick="window.open(this.href);return false;
petar krastev
Напуснал форума

Alisa75 написа:МЛ350 не е кола на която като натиснеш газта гърба ти да залепне за седалката,може би е най доброто което съществува в неговия клас ,но не е това което казва Кръстев по простата причина ,че е с автоматични предавки които не позволяват да се осъществи ефекта на подобно усещане ,както е при колите с ръчни предавки макар и от по нисък клас.
Ай тука ма смаза вече,автоматични предавки и по-нисък клас коли.Само да ти кажа,че на твоята кола на лоста за скоростите има ''+'' и ''-'',което се нарича типтроник,не си ли го забелязал още,другото е че според тестовете ML-350 прави 0-100km/h за 8,4сек което си е направо залепяне(не си ли го пробвал още),и не на последно място въртящия момент-така наречената couple или torke което ти дава мощост от 280psi/3000rpm,или по-просто казано на гъзарски-''Ский мой,като я настъпя как дърпа''.Разочароваш ме,това са първите неща които се набиват на очи при този автомобил.Започваш да приличаш все повече на един друг съфорумец,дето не слизаше от един дърт Freightliner,и накрая за да избегне болките от възпалени хемаруиди се впусна в рентиерския бизнес.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

Брей ,ти си бил цяла енциклопедия тц ,тц :lol:
Като те слуша човек,се сещам едно време у Филибето на панаира,идваха от далеко,далеко.. и гледаха льскавите возила , по часове цькаха като швейцарски часовници и се вьзхищаваха: + и -и еди какво си еди що си,така и не разбрахме какьв автомобил караш сега ,демек колко МАЙКИ :lol: + и - има на рьчката на седалката,ае че се омотах ,ти ще ни обясниш
Я кажи сега за моето Шеви ?!? :lol:
Стефан Цанев
petar krastev
Напуснал форума

Еми твойто Шеви,какво да ти кажа-явно доста се издигаш в очите на бившите ти съседи и цялата ти рода от култовото пловдивско село Скутаре,където селските първенци се пърчат с мобилни телефони с големината на дипломатически куфарчета, и имащи болни претенции за съсобсвеност с една от добрите нефтопреработващи компании в Европа
Alisa75

Мнение от Alisa75 »

Бутоните на типтроника са на волана ,а не на лоста за скоростите,ама както и да е вярно е ,че дърпа като ракета от място,но усещането с ръчните скорости е много по вълнуващо когато почнеш да ги редиш 1,2,3...
Ама то тук къде ли пък можеш да вдигнеш скорост за да го усетиш,аз един път бях се увлякал и гледам стрелката на 160км и веднага намалих.
petar krastev
Напуснал форума

Aми ей за тва говорим,после обяснявай на поклонниците на Шеви,че кефа има цена.Те си знаят тяхното-готина кола,лесна подръжка,ефтини части,идеална за разнос.
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Жена ми караше подобно Шеви - Sunfire повече от година. Въпреки атрактивната покупна цена ми излезе през носа - всеки втори месец нещо му се скапваше. Ама наистина. Това ни беше третия и последен GM.

Сега сме пак с американски коли, но никога повече GM. От американска до американска има голяяяяяяяяяяма разлика.
Ако нямате аргументи срещу мнението ми, моля не подхващайте личността ми.
Аватар
myhata II

Мнение от myhata II »

petar krastev написа:Еми твойто Шеви,какво да ти кажа-явно доста се издигаш в очите на бившите ти съседи и цялата ти рода от култовото пловдивско село Скутаре,където селските първенци се пърчат с мобилни телефони с големината на дипломатически куфарчета, и имащи болни претенции за съсобсвеност с една от добрите нефтопреработващи компании в Европа
:lol: :lol: Що пьк точно Скутаре Майка ?!? :lol:
Аз сега не мога да разбера какво му е лошото на мойто Шеви Кавалиер Z24
За непросветените тук
http://www.dragtimes.com/images/11826-1 ... valier.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=WMC6r2FuGCg
Мойто е сьщото ама сиво,та Майка за тебе телефона и колата ли са най важните неща в живота? :lol:
Стефан Цанев
Alisa75

Мнение от Alisa75 »

Майка ,това не се ли превеждаше на руски Потник.
Публикувай отговор