Пък и нали станах Лавалски селяндур, много ми отива.

Гледам завистливо служебните Хонда Одисей на STM, HydroQuebec, Videotron и другите професионалисти, но нямам пари за такава неселска, надеждна кола.

petar krastev написа:Само да споделя,че и аз съм бил горд собсвеник на радостта за окото на петролните компании,Dodge Caravan.Беше на 260 000 и вървеше още ама се беше малко разтракал и понеже беше доста износен харчеше повече от нормалното бензин и масло.
А сега сериозно.Тъй като е доста разпространена кола,части се намират лесно в моргите и са доста евтини,удобни са за пътуване,издържливи са,пък и нещо да се счупи не е фатално,както казах лесно се намира,застраховката не им е голяма,събират доста багаж,като всяка американска кола са наблъскани с всякакви електрически екстри+cruise control,доста удобно нещо ако се лепнеш на дълъг път(примерно женати те пришпори за Ниагара,вместо да дъниш бира с авери).Моята скоростна кутия сигурно е още здрава някъде,ама други ремонти съм правил,но не е нещо фрапантно като цени,че да се събуждам нощем на всеки 3 часа и да плача.
Иначе си има недостатъци-гори повече от обичайното,ама нали и Petro Canada хляб ядат,не е свирепа кола като натиснеш газта да те залепи на седалката,ама за това е създаден ML-350,бързо си губят цената,ама много бързо,докато се усетиш и вече си олекнал с няколко хилки,но по-добре ще си от един друг виден съфорумник управляващ гордо своята моторетка из улиците на Отава,предвижващ се редовно от кондото на некакъв министър до своя депаньор,яростен критик на социаладжиите а същевременно работещ с техни капитали срещу умопомрачителната лихва от 6%(което обяснява неговата скромна собсвеност-моторче),чийто основно амплоа е да споменава разни захарни изделия от какао консумирани от някой друг+очакващи го на някаква трамвайна спирка вълнени фанели плетени на една кука и явно предаващи се по наследство в тяхното семейство,незнайно защо регистрирал се тук с ника Uspial![]()
Ай тука ма смаза вече,автоматични предавки и по-нисък клас коли.Само да ти кажа,че на твоята кола на лоста за скоростите има ''+'' и ''-'',което се нарича типтроник,не си ли го забелязал още,другото е че според тестовете ML-350 прави 0-100km/h за 8,4сек което си е направо залепяне(не си ли го пробвал още),и не на последно място въртящия момент-така наречената couple или torke което ти дава мощост от 280psi/3000rpm,или по-просто казано на гъзарски-''Ский мой,като я настъпя как дърпа''.Разочароваш ме,това са първите неща които се набиват на очи при този автомобил.Започваш да приличаш все повече на един друг съфорумец,дето не слизаше от един дърт Freightliner,и накрая за да избегне болките от възпалени хемаруиди се впусна в рентиерския бизнес.Alisa75 написа:МЛ350 не е кола на която като натиснеш газта гърба ти да залепне за седалката,може би е най доброто което съществува в неговия клас ,но не е това което казва Кръстев по простата причина ,че е с автоматични предавки които не позволяват да се осъществи ефекта на подобно усещане ,както е при колите с ръчни предавки макар и от по нисък клас.
petar krastev написа:Еми твойто Шеви,какво да ти кажа-явно доста се издигаш в очите на бившите ти съседи и цялата ти рода от култовото пловдивско село Скутаре,където селските първенци се пърчат с мобилни телефони с големината на дипломатически куфарчета, и имащи болни претенции за съсобсвеност с една от добрите нефтопреработващи компании в Европа