- коварно изкълчване на глезен, изваден пръст от ставата на лявата ръка, двустранна бронхопневмония, цепната глава и други и винаги съм оставал много доволен от грижите на докторите, но никога и никой не ми е искал пари. Напротив аз съм предлагал да оставя нещо ей така за здраве както казват старите хора.
Баща ми също имаше проблеми :
- сериозно счупване на крак /под коляното тази става/ и операция на сърцето и си спомням как докторите му звъняха на GSM-a да го питат как се чувства и защо не ходи на повторни прегледи.
Майка ми също имаше проблеми с бъбреците. Направиха и операция с лазер и казаха след определено време да отиде с направление на контролен преглед. Тя разбира се не отиде, но това е друга тема . Отново никой не и е поискал и един лев.
С детето също ........ за раждането никой не е поискал пари, а жена ми каза че са се отнасяли с всички жени в отделението съвсем нормално .......Разбира се след раждането на детето почерпих както подобава даже и оставих малко пари почти насила на доктора, за което има похвала.
Затова подкрепям БГ дипломите им.
ПС. Между другото съм гледал и слушал доста гадни истории с лекари, с арогантно и нагло държание пред ТВ камери в момент на залавяне с подкуп ....... но всяко стадо си има мърша. Дано по-малко мърши в тази гилдия, за да няма много поразии. :noz: