Не съм ходил войник,защото учех. Проблем ли е?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
plama
Обратна връзка:

Не съм ходил войник,защото учех. Проблем ли е?

Мнение от plama »

Знае ли някой дали е проблем това , че не съм ходил войник. В документите се изисква да се опише къде е била службата.
На 25 години съм, сега се дипломирам и предполагам до 1 година би трябвало да съм я минал. Може ли сега , преди да съм ходил да си подам документите

Мерси
Аватар
Koko

Re: Не съм ходил войник,защото учех. Проблем ли е?

Мнение от Koko »

plama написа:Знае ли някой дали е проблем това , че не съм ходил войник. В документите се изисква да се опише къде е била службата.
На 25 години съм, сега се дипломирам и предполагам до 1 година би трябвало да съм я минал. Може ли сега , преди да съм ходил да си подам документите

Мерси
От страна на канадските имиграционни власти няма проблем, тях това дали си си изкарал казармата не ги интересува.
Аватар
sasho71
Зомби 2004
Зомби 2004

Мнение от sasho71 »

скатаваш се аааа? я всичкото кеч на баламатума :lol:
Кир по врат0 е стилът ми, брат0!
plama
Обратна връзка:

Мнение от plama »

Дано не направят проблем
BabaPena

Мнение от BabaPena »

Izpolzvai optsiata 'tarsene' v site-a (lupata, gore na vtoria red). Temata e mnogokratno diskutirana (s primeri) i shte se ubedish, che kazarmata ne e problem.v(Za smetka na tova nevzeta diploma moje da bade problem)

Sas zdrave.
ivaiilo

Мнение от ivaiilo »

Здравей Плама,
и аз съм на 25, и аз аз учех до 2001г. после бях на пасажерски кораб,после по морето в Бг., та така и не намерих време да отслужа.Сега пък съм във Ван. По времето когато аз кандидатствах не изискваха такава бележка от военните и аз нямах абсолютно никакъв проблем от страна на Кан. сега не знам дали тази бележка е задължителна, ако им кажеш, че не си служил едва ли ще ти откажат виза.
Карай напред и да не ти пука. Обаче ще дойде момент, когато ще дойдеш тук и тази дреболия :) ще ти създава проблеми с евентуално връщане в Бг., имам предвит като решиш да си ходиш за по малко. Иначе до две три години или ще я махат или ще я правят 20 -30 дни, но дотогава кофти ситуация.
Ивайло
снимки от Ванкувър.
http://ivaiilo.myphotoalbum.com/albums.php
Заключено