Знае ли някой дали е проблем това , че не съм ходил войник. В документите се изисква да се опише къде е била службата.
На 25 години съм, сега се дипломирам и предполагам до 1 година би трябвало да съм я минал. Може ли сега , преди да съм ходил да си подам документите
Мерси
Не съм ходил войник,защото учех. Проблем ли е?
Re: Не съм ходил войник,защото учех. Проблем ли е?
От страна на канадските имиграционни власти няма проблем, тях това дали си си изкарал казармата не ги интересува.plama написа:Знае ли някой дали е проблем това , че не съм ходил войник. В документите се изисква да се опише къде е била службата.
На 25 години съм, сега се дипломирам и предполагам до 1 година би трябвало да съм я минал. Може ли сега , преди да съм ходил да си подам документите
Мерси
Здравей Плама,
и аз съм на 25, и аз аз учех до 2001г. после бях на пасажерски кораб,после по морето в Бг., та така и не намерих време да отслужа.Сега пък съм във Ван. По времето когато аз кандидатствах не изискваха такава бележка от военните и аз нямах абсолютно никакъв проблем от страна на Кан. сега не знам дали тази бележка е задължителна, ако им кажеш, че не си служил едва ли ще ти откажат виза.
Карай напред и да не ти пука. Обаче ще дойде момент, когато ще дойдеш тук и тази дреболия
ще ти създава проблеми с евентуално връщане в Бг., имам предвит като решиш да си ходиш за по малко. Иначе до две три години или ще я махат или ще я правят 20 -30 дни, но дотогава кофти ситуация.
Ивайло
и аз съм на 25, и аз аз учех до 2001г. после бях на пасажерски кораб,после по морето в Бг., та така и не намерих време да отслужа.Сега пък съм във Ван. По времето когато аз кандидатствах не изискваха такава бележка от военните и аз нямах абсолютно никакъв проблем от страна на Кан. сега не знам дали тази бележка е задължителна, ако им кажеш, че не си служил едва ли ще ти откажат виза.
Карай напред и да не ти пука. Обаче ще дойде момент, когато ще дойдеш тук и тази дреболия

Ивайло