Научи сам френски

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
GGG

Мнение от GGG »

Е, Kurta007, страшен си-мерси! :D На мен много ми харесва факта, че освен обучителен, сериалът е комичен. 8)
Успех!
dimatrif

Мнение от dimatrif »

При мен не тръгват субтитрите, които не са вградени, т.е- от 8 серия вкл. :( Ще пробвам пак да оправя проблема, може причината да е в моя комп.
Аватар
morgan

Мнение от morgan »

dimatrif написа:При мен не тръгват субтитрите, които не са вградени, т.е- от 8 серия вкл. :( Ще пробвам пак да оправя проблема, може причината да е в моя комп.
и при мен е така, но въпреки това си го изгледах без субтитри, малко по-трудничко ми беше, но пак се разбира всичко, само дето не можах да си извадя всички непознати думи, които ме заинтересуваха :roll:
btw очаквам с нетърпение продължението, дано скоро да направят и нови серии :P
изпратени документи - 28.11.2008
Entrevue de sélection - 15.06.2009 - успешно
Медицински Грийнберг- 01.12.2009
визи - 03.02.2010
полет - 26.04.2010г ;)
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

dimatrif написа:При мен не тръгват субтитрите, които не са вградени, т.е- от 8 серия вкл. :(
morgan написа:и при мен е така, но въпреки това си го изгледах без субтитри
субтитрите вървят но трябва да се изтегли чисто и просто и фаила коита завършва на .idx :)
или ако искаме да гледаме 8 серия теглим тези три фаила:
Serie_08.avi
Serie_08.idx
Serie_08.sub

и вече ако са в една папка който и да е видео-плеар ги хваща автоматично
dimatrif

Мнение от dimatrif »

Изтеглила съм и трите файла за всяка серия. Забелязах, че незнайно защо файла на субтитрите, вместо .SUB се е свалил като . MPEG. Така е с файловете на субтитрите на всички серии от 8 до 13.

Сериалчето е супер! Огромни благодарности за това, което правиш! :D
roska

Мнение от roska »

Kurta007, много мило да споделиш сериалчето с нас :D. Много е забавно и много добре говорят. Със субтитри или без, пак е много полезно и приятно за гледане. Като хвана някоя дума, останалото от жестовете го разбирам :lol:
"....Въображението ражда мечтата, дава прозрението, подчинява живота ни на по - голяма и по - далечна цел..."
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

Нещо също много добро :thumbsup:

Rosetta Stone V3: French

Изображение
Изображение

По назад в темата има Rosetta Stone ,но старата 2 версия ... Rosetta Stone V3 е съвсем нова програма имаща малко общо със версия 2 както и е с 3 нива френски а не 2 както старата версия

Повече инфо

Също и малко скрийншоти за да стане по ясно :

http://img79.imageshack.us/my.php?image=49127586di1.jpg
http://img79.imageshack.us/my.php?image=70400947ic1.jpg
http://img360.imageshack.us/my.php?imag ... 476oh7.jpg
http://img374.imageshack.us/my.php?imag ... 059zv2.jpg
http://img204.imageshack.us/my.php?imag ... 461yw9.jpg
http://img204.imageshack.us/my.php?imag ... 075yq9.jpg

Едно доуточнение ......старите нива не могат да се пуснат с новата версия V3 както и новите 3 нива не могат да бъдат пуснати със старата версия Rosetta Stone 2.Затова трябва да се инсталира новата версия на програмата Rosetta Stone V3 и отделно да се инсталират новите 3 нива Френски...ако някои не може да го направи ще помагам ,даже мисляда напиша едно малко упътване за да не стават грешки

Новата програма + 3-те нива френски могат да бъдат свалени от тук

Линка е премахнат заради ника "bgmontreal" и безпричиното триене на теми/мнения в негова защита от администраторите на този саит !!!

Enjoy :wink:
Последно промяна от kurta007 на Съб Фев 28, 2009 4:23 am, променено общо 1 път.
Аватар
morgan

Мнение от morgan »

kurta007 написа: Rosetta Stone V3: French
на някой да му дава, че 1 ниво е заразено с вирус? не знам дали да се пробвам и другите нива да инсталирам? моля кажете и поногнете :roll:
визи - 03.02.2010
полет - 26.04.2010г ;)
Al_Wonder
Обратна връзка:

Мнение от Al_Wonder »

При мен лично няма проблем.
Наистина тази версия са я направили доста добре, много е разчупена.
Много много благодарим за нея :)

Поздрави и Успехи!
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

morgan написа:
на някой да му дава, че 1 ниво е заразено с вирус? не знам дали да се пробвам и другите нива да инсталирам? моля кажете и поногнете :roll:
вируси в програмата няма вярваи ми :) ,но спокоино можеш да си смениш антивирусната...или поне си направи онлаин скан за вируси понеже имам леки съмнения че може да си БИЛ заразен още преди да изтеглиш програмата
Всичко което го пускам тук минава първо през мен едно да видя дали работи едно и да не е заразено
Отделно преди малко след твоя "сигнал" направих и 2 онлаин антивирусни скана на които всичко е ок така че проблема е в теб
Аватар
morgan

Мнение от morgan »

kurta007 написа:
morgan написа:
вируси в програмата няма вярваи ми :) ,но спокоино можеш да си смениш антивирусната...или поне си направи онлаин скан за вируси понеже имам леки съмнения че може да си БИЛ заразен още преди да изтеглиш програмата
Всичко което го пускам тук минава първо през мен едно да видя дали работи едно и да не е заразено
Отделно преди малко след твоя "сигнал" направих и 2 онлаин антивирусни скана на които всичко е ок така че проблема е в теб

МЕРСИ, сега пробвах пак, дадеми пак някакви уж заразени файлчета, но пък накрая тръгна, явно е било от антивирусната, понеже съм й дала висока степен на защита. btw а трябва ли да имам някакви кодове, понеже като я пуснах и ми иска и за трите нива да се активирам :roll:
ужас, излиза че съм зле с компютрите, а пък не е така :shock:
а м/у другото я пуснах през даемън туулс, но не ми се появява шорткът на десктопа, а където съм си я сейфала има само ехе. :evil:
моля те помогними да се справя, че наистина е много по-готина от предната розета :oops:
визи - 03.02.2010
полет - 26.04.2010г ;)
Аватар
kurta007

Мнение от kurta007 »

morgan написа:
kurta007 написа:
morgan написа:

МЕРСИ, сега пробвах пак, дадеми пак някакви уж заразени файлчета, но пък накрая тръгна, явно е било от антивирусната, понеже съм й дала висока степен на защита. btw а трябва ли да имам някакви кодове, понеже като я пуснах и ми иска и за трите нива да се активирам :roll:
ужас, излиза че съм зле с компютрите, а пък не е така :shock:
а м/у другото я пуснах през даемън туулс, но не ми се появява шорткът на десктопа, а където съм си я сейфала има само ехе. :evil:
моля те помогними да се справя, че наистина е много по-готина от предната розета :oops:
Тук се постарах да напиша кратко упътване
Линка е премахнат заради ника "bgmontreal" и безпричиното триене на теми/мнения в негова защита от администраторите на този саит !!!

може би не си спазила поредноста на инсталиране
Все пак за да не ти иска активация се дърпа тва фаилче Линка е премахнат заради ника "bgmontreal" и безпричиното триене на теми/мнения в негова защита от администраторите на този саит !!!

след като се свали се копира в директорията където е инсталирана програмата или C:\Program Files\Rosetta Stone\Rosetta Stone V3 и оттам се стартира !!!
Важен момент след това е да не даваш на програмата да се упдеитне,ако си направила това трябва да махнеш програмата ,рестарт и отново инсталираш
Колкото за шорткъта.....може да си извадиш такъв от директорията където е инсталирана програмата по дефаулт или по-точно C:\Program Files\Rosetta Stone\Rosetta Stone V3
Последно промяна от kurta007 на Съб Фев 28, 2009 4:24 am, променено общо 1 път.
Аватар
morgan

Мнение от morgan »

уф най-накрая :thumbsup:
успях да я пусна и всичко тръгна, пак искаше да ми каже, че някои файлове са заразени, но накрая тръгна :lol:
съжалявам курта007 за притеснението, но още от първия път спазих инструкциитети, но не знам защо при мен така се получи. както и да е, благодаря ти за помоща и за програмата :partytime:
визи - 03.02.2010
полет - 26.04.2010г ;)
Аватар
morgan

campus 2

Мнение от morgan »

Здравейте, някой който има campus 2 може ли да го качи, както и ако има аудио уроците и упражненията :?: :D
Ще съм ви много благодарна :lol: :redghost:
визи - 03.02.2010
полет - 26.04.2010г ;)
Аватар
D&K

Мнение от D&K »

Мисля, че ги има в тази тема на някоя от предходните страници.
Ние скоро си ги изтеглихме от тук.
Публикувай отговор