Успех!
и при мен е така, но въпреки това си го изгледах без субтитри, малко по-трудничко ми беше, но пак се разбира всичко, само дето не можах да си извадя всички непознати думи, които ме заинтересувахаdimatrif написа:При мен не тръгват субтитрите, които не са вградени, т.е- от 8 серия вкл.Ще пробвам пак да оправя проблема, може причината да е в моя комп.
dimatrif написа:При мен не тръгват субтитрите, които не са вградени, т.е- от 8 серия вкл.![]()
субтитрите вървят но трябва да се изтегли чисто и просто и фаила коита завършва на .idxmorgan написа:и при мен е така, но въпреки това си го изгледах без субтитри
на някой да му дава, че 1 ниво е заразено с вирус? не знам дали да се пробвам и другите нива да инсталирам? моля кажете и поногнетеkurta007 написа: Rosetta Stone V3: French
вируси в програмата няма вярваи миmorgan написа:
на някой да му дава, че 1 ниво е заразено с вирус? не знам дали да се пробвам и другите нива да инсталирам? моля кажете и поногнете
kurta007 написа:вируси в програмата няма вярваи миmorgan написа:
на някой да му дава, че 1 ниво е заразено с вирус? не знам дали да се пробвам и другите нива да инсталирам? моля кажете и поногнете,но спокоино можеш да си смениш антивирусната...или поне си направи онлаин скан за вируси понеже имам леки съмнения че може да си БИЛ заразен още преди да изтеглиш програмата
Всичко което го пускам тук минава първо през мен едно да видя дали работи едно и да не е заразено
Отделно преди малко след твоя "сигнал" направих и 2 онлаин антивирусни скана на които всичко е ок така че проблема е в теб
Тук се постарах да напиша кратко упътванеmorgan написа:kurta007 написа:вируси в програмата няма вярваи миmorgan написа:
на някой да му дава, че 1 ниво е заразено с вирус? не знам дали да се пробвам и другите нива да инсталирам? моля кажете и поногнете,но спокоино можеш да си смениш антивирусната...или поне си направи онлаин скан за вируси понеже имам леки съмнения че може да си БИЛ заразен още преди да изтеглиш програмата
Всичко което го пускам тук минава първо през мен едно да видя дали работи едно и да не е заразено
Отделно преди малко след твоя "сигнал" направих и 2 онлаин антивирусни скана на които всичко е ок така че проблема е в теб
МЕРСИ, сега пробвах пак, дадеми пак някакви уж заразени файлчета, но пък накрая тръгна, явно е било от антивирусната, понеже съм й дала висока степен на защита. btw а трябва ли да имам някакви кодове, понеже като я пуснах и ми иска и за трите нива да се активирам![]()
ужас, излиза че съм зле с компютрите, а пък не е така![]()
а м/у другото я пуснах през даемън туулс, но не ми се появява шорткът на десктопа, а където съм си я сейфала има само ехе.![]()
моля те помогними да се справя, че наистина е много по-готина от предната розета