Има ли реализация.......?

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в провинцията.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Жени, вземи да си отвориш някоя граматика :)
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Жени

Мнение от Жени »

На черното да казваш бяло! Това е феноменална способност и на български му се казва магарешки инат! Това е явление, което граничи с психотичните състояния! :wink:
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

krimon написа:Ох, пак трябва да се обяснявам като ученичка: ако съществителното е в началото на думата, то е подлог, но ако пред него има някакъв съюз, предлог и пр. - то то не е подлог. Съответно "коментара" не е членуван.
Сестро, как успя да натъпчеш подлог и съществително в една и съща дума?!? Преди да "коригираш" някого, прочети в учебника разликата между "дума" и "изречение"!
Всеки прави правописни грешки, но да досаждаш на хората, "коригирайки" ги и правейки в същото време лексико-абсурди е тъпо.
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Не ми харесва това "реализация" и това си е. Аз обичам просперитета. Та просперитет ИМА. Но не знам дали е в Квебек, не съм бил там.

Щото работа за висшисти има и БГ, както се разбра. Въпросът е, какъв живот получаваш срещу тая работа.
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

ablood написа:
krimon написа:Ох, пак трябва да се обяснявам като ученичка: ако съществителното е в началото на думата, то е подлог, но ако пред него има някакъв съюз, предлог и пр. - то то не е подлог. Съответно "коментара" не е членуван.
Сестро, как успя да натъпчеш подлог и съществително в една и съща дума?!? Преди да "коригираш" някого, прочети в учебника разликата между "дума" и "изречение"!
Всеки прави правописни грешки, но да досаждаш на хората, "коригирайки" ги и правейки в същото време лексико-абсурди е тъпо.
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Еее, не не мога повече ...
Хора, върнете се в началното училище където обясняват какво е съществително и какво е подлог - едното е част от изречението, а другото част от речта.

АА, забравих да кажа, че аз не съм сестра на разни магьосници със зелена коса :lol:
Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Жени

Мнение от Жени »

krimon написа:
ablood написа:
:rotfl: :rotfl: :rotfl:

Еее, не не мога повече ...
Хора, върнете се в началното училище където обясняват какво е съществително и какво е подлог - едното е част от изречението, а другото част от речта.

АА, забравих да кажа, че аз не съм сестра на разни магьосници със зелена коса :lol:
Кримон, ставам много невъзпитана, за което предварително се извинявам, но ми се иска да те питам ти сляпа ли си или си тъпа? :roll:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

ако помислиш логично, естествено е, че не съм искала да напиша думата, а изречението ... обаче тъй като явно съм тъпа, съм решила, че изречението е дума :lol: 8)
Жени

Мнение от Жени »

krimon написа:ако помислиш логично, естествено е, че не съм искала да напиша думата, а изречението ... обаче тъй като явно съм тъпа, съм решила, че изречението е дума :lol: 8)
Понякога е много по-лесно да се каже: "Съжалявам, сбърках!"
Няма нищо срамно да си признае човек и да се извини! Това всъщност би те показало като широкоскроен човек! :wink:

Не пропускай шансовете си да работиш върху тази способност и да я развиваш! Само ще спечелиш от това, ако послушаш съвета ми! Тук във форума имаш много възможности да правиш това упражнение! :D

Честно казано аз знам, че не си тъпа! Иначе нямаше да си губя времето да ти преподавам уроци по български он лайн! :wink: Просто ми беше чудно ти какво мислиш по въпроса! :roll:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Ба си майката, стана мноо сложно :lol: :lol: :lol: .
Аватар
ablood
Обратна връзка:

Мнение от ablood »

Жени написа:Понякога е много по-лесно да се каже: "Съжалявам, сбърках!"
Няма нищо срамно да си признае човек и да се извини! Това всъщност би те показало като широкоскроен човек! :wink:
Нещо бъркаш човека. От месеци чакам линкове за някакви археологически доказателства, че майката на Кирил и Методи била българка.
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

мен пък най ме кефи някой нов мераклия като каже ,че стяга куфарите за канада за да се реализира ,а не си го каже по човешки,че идва тук защото тръстиката е по гледана и по висока и има какво да се скубе.ми то в Бг. къде ,къде по лесно да се реализираш по специалноста ,а не както тука доктори и адвокати да разкарват пици и флаери,обаче в бг. тръстиката много рехава и няма кво да се скуби ,демек/много я обичам тая дума/кинтите малко.
а сега вие ми обяснете ,това ли разбирате като реализация ,да сте учили по 18 години за лудо и да идвате като чираци за да станете калфи ,евентуално 1 на 1000 майстори. :lol:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Ти па не се набългари ...
Аз не съм учил 18 г. ма жена ми е вишистка и са гърби като сервитьорка и се кефи максимално ...
:beer: :beer: :beer:
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

ма тя и археоложката учи 28 и гърби на ....,айде да не казвам къде,ама не говори за реализация както се казва ,а за пари както тя каза :lol:
Marginal39

Мнение от Marginal39 »

Па кво ти дреме за реализация ???
За кво ти е, после да се науваш ли ???
:beer: :beer: :beer:
Последно промяна от Marginal39 на Съб Ное 01, 2008 10:44 pm, променено общо 1 път.
CFS 801

Мнение от CFS 801 »

Па за мен нищо не ми дреме ,аз се реализирам като има пиастри ,че един ден да лежим под сянката докато някой друг гърби за нас.
Гледам ,че и ти си се реализирал,намерил си значи правилната кожа. :D
Публикувай отговор