Има ли реализация.......?
- ablood
- Обратна връзка:
Сестро, как успя да натъпчеш подлог и съществително в една и съща дума?!? Преди да "коригираш" някого, прочети в учебника разликата между "дума" и "изречение"!krimon написа:Ох, пак трябва да се обяснявам като ученичка: ако съществителното е в началото на думата, то е подлог, но ако пред него има някакъв съюз, предлог и пр. - то то не е подлог. Съответно "коментара" не е членуван.
Всеки прави правописни грешки, но да досаждаш на хората, "коригирайки" ги и правейки в същото време лексико-абсурди е тъпо.
ablood написа:Сестро, как успя да натъпчеш подлог и съществително в една и съща дума?!? Преди да "коригираш" някого, прочети в учебника разликата между "дума" и "изречение"!krimon написа:Ох, пак трябва да се обяснявам като ученичка: ако съществителното е в началото на думата, то е подлог, но ако пред него има някакъв съюз, предлог и пр. - то то не е подлог. Съответно "коментара" не е членуван.
Всеки прави правописни грешки, но да досаждаш на хората, "коригирайки" ги и правейки в същото време лексико-абсурди е тъпо.

Еее, не не мога повече ...
Хора, върнете се в началното училище където обясняват какво е съществително и какво е подлог - едното е част от изречението, а другото част от речта.
АА, забравих да кажа, че аз не съм сестра на разни магьосници със зелена коса

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Кримон, ставам много невъзпитана, за което предварително се извинявам, но ми се иска да те питам ти сляпа ли си или си тъпа?krimon написа:ablood написа:Сестро, как успя да натъпчеш подлог и съществително в една и съща дума?!? Преди да "коригираш" някого, прочети в учебника разликата между "дума" и "изречение"!krimon написа:Ох, пак трябва да се обяснявам като ученичка: ако съществителното е в началото на думата, то е подлог, но ако пред него има някакъв съюз, предлог и пр. - то то не е подлог. Съответно "коментара" не е членуван.
Всеки прави правописни грешки, но да досаждаш на хората, "коригирайки" ги и правейки в същото време лексико-абсурди е тъпо.![]()
![]()
![]()
Еее, не не мога повече ...
Хора, върнете се в началното училище където обясняват какво е съществително и какво е подлог - едното е част от изречението, а другото част от речта.
АА, забравих да кажа, че аз не съм сестра на разни магьосници със зелена коса

ако помислиш логично, естествено е, че не съм искала да напиша думата, а изречението ... обаче тъй като явно съм тъпа, съм решила, че изречението е дума

Ние, можещите, водени от незнаещите, вършим невъзможното за кефа на неблагодарните. И сме направили толкова много, с толкова малко, за толкова кратко време, че вече сме се квалифицирали да правим всичко от нищо. (KИ, 1881)
Понякога е много по-лесно да се каже: "Съжалявам, сбърках!"krimon написа:ако помислиш логично, естествено е, че не съм искала да напиша думата, а изречението ... обаче тъй като явно съм тъпа, съм решила, че изречението е дума![]()
Няма нищо срамно да си признае човек и да се извини! Това всъщност би те показало като широкоскроен човек!

Не пропускай шансовете си да работиш върху тази способност и да я развиваш! Само ще спечелиш от това, ако послушаш съвета ми! Тук във форума имаш много възможности да правиш това упражнение!

Честно казано аз знам, че не си тъпа! Иначе нямаше да си губя времето да ти преподавам уроци по български он лайн!

- ablood
- Обратна връзка:
Нещо бъркаш човека. От месеци чакам линкове за някакви археологически доказателства, че майката на Кирил и Методи била българка.Жени написа:Понякога е много по-лесно да се каже: "Съжалявам, сбърках!"
Няма нищо срамно да си признае човек и да се извини! Това всъщност би те показало като широкоскроен човек!
мен пък най ме кефи някой нов мераклия като каже ,че стяга куфарите за канада за да се реализира ,а не си го каже по човешки,че идва тук защото тръстиката е по гледана и по висока и има какво да се скубе.ми то в Бг. къде ,къде по лесно да се реализираш по специалноста ,а не както тука доктори и адвокати да разкарват пици и флаери,обаче в бг. тръстиката много рехава и няма кво да се скуби ,демек/много я обичам тая дума/кинтите малко.
а сега вие ми обяснете ,това ли разбирате като реализация ,да сте учили по 18 години за лудо и да идвате като чираци за да станете калфи ,евентуално 1 на 1000 майстори.
а сега вие ми обяснете ,това ли разбирате като реализация ,да сте учили по 18 години за лудо и да идвате като чираци за да станете калфи ,евентуално 1 на 1000 майстори.