? за цени на преводи във Варна

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
elk

? за цени на преводи във Варна

Мнение от elk »

Привет съфорумци,
Някой може ли да ме насочи към преводаческа фирма във Варна, където да дам документите си за превод (дипломи, актове за раждане и пр.). Как вървят цените на стр./ документ? Искаха ли ви отделно такса за поставяне на печата под превода? Попаднах на фирма, където ми поискаха 140 лв. за 3 бр. трудови книжки- една на мъжа ми и 2 мои (в едната има попълнени само 2 реда с няколко цифри все пак). Като цяло става дума за общо 10 стр. А4 (като знаете колко е рехава информацията и не става дума за свързан текст, а по-скоро за преписване на цифри). Тази цена ми изглежда абсурдна :shock: , та за това се интересувам. Все пак става дума за 3 еднакви документа, в които се сменят само цифри и дати, нали?
Аватар
hellstorm
Обратна връзка:

Мнение от hellstorm »

Лично аз използвах Транслингва.Като цени е приемливо целия пакет документи а те са доста при мене да не ги изброяваме излезе близо 300 лв.А печата си влизаше в цената.В последствие копие можеш да си направиш без печат за мижави парички.
Je respecte ton avis, mais c'est pas le mien donc c'est pas le bon.
def34

Мнение от def34 »

За преводи използвам www.prevodi.bg ,цената доколкото си спомням беше около 9 лева на страница за неспециализиран превод /без превод на юридически и технически наименования/ и около 11-12 лева на специализиран.Имат офиси до Адвокатската градинка и зад ЗК "Тракия".Ползвал съм и "Стеди" и от тях съм доволен.Не искат допълнително пари за печати.Имай предвид,че дори текста да е три реда на страница или да е само цифри,пак се таксува като цяла машинописна страница...
efirna

Мнение от efirna »

Аз също ползвах услугите на Транслингва. На страница е 7 лв, правят и отстъпки ако документите са много!
Допълнително пари за печати не вземат, всичко си влиза в услугата на превода.
19.12.2008 - Документи Букурещ
23.01.2009 - Баркодове
30.01.2009 - Получени медицински
06.02.2009 - Направени медицински
20.02.2009 - ОК на медицинските
30.04.2009 - Покана за визи
26.05.2009 - Визи!
elk

Мнение от elk »

Благодаря за инфото. :thumbsup: Аз се ориентирах към "Тидорино" на ул. Скайлер 5 (над подлеза Шипка в затворената уличка в посока Общината)- срещу 8 лв/ на стр (таксуват на символ и излиза изгодно).
Публикувай отговор