bgmontreal написа:Иначе измами има колкото искаш и обикновено "изяждат дървото" пишман балканци
Да бе, те тия дето са пострадали от identity theft и mortgage fraud все са пишман балканци
Даже примерно ако отидеш при авто-дилър, който не е балканец и имаш Гаранция-Франция, че няма да ти продаде кола която е била в катастрофа без да ти каже. Или че е наводнявана във Флорида и после внесена в Канада. Ъхъм Точно така, само балканците въртят далавери и само балканци изяждат дървото
bgmontreal написа:Иначе измами има колкото искаш и обикновено "изяждат дървото" пишман балканци
Да бе, те тия дето са пострадали от identity theft и mortgage fraud все са пишман балканци Даже примерно ако отидеш при авто-дилър, който не е балканец и имаш Гаранция-Франция, че няма да ти продаде кола която е била в катастрофа без да ти каже. Или че е наводнявана във Флорида и после внесена в Канада. Ъхъм Точно така, само балканците въртят далавери и само балканци изяждат дървото
Мите, тва с авто-дилър-а ше го забравиш, освен ако не е някой супер тъпак или току що преквалифицирал се от пандизчия ( и то тъп пандизчия) на авто-дилър щото ти струва само 50$ (които той после щи върне + еди колко си още) за да го заведеш на съд, повярвай ми бил съм, сега съм и най-вероятно и за в бъдеще ще бъда щото ме кефи. Та след като спечелиш делото даже и правиш някоя кинта от въздух.
Да бе, те тия дето са пострадали от identity theft и mortgage fraud все са пишман балканци
Даже примерно ако отидеш при авто-дилър, който не е балканец и имаш Гаранция-Франция, че няма да ти продаде кола която е била в катастрофа без да ти каже. Или че е наводнявана във Флорида и после внесена в Канада. Ъхъм Точно така, само балканците въртят далавери и само балканци изяждат дървото
казах ОБИКНОВЕНО!
къде от незнание, къде от безхаберие, къде от друго нашия брат няма да провери в регистрите какво има за колата. МММ, чи то струвало 20тина долара ...
колко пъти съм съветвал хора (без пари), които после са послушали някой познат (всякаква прилика с "всезнаещия" БГ съсед е случайна) и накрая са идвали при мен да оправям белята (за което разбира се са си платили).
Колко канадци познаваш дето ще отидат на професионалист за съвет и после ще послушат съседа ??????
bgmontreal написа:
къде от незнание, къде от безхаберие, къде от друго нашия брат няма да провери в регистрите какво има за колата. МММ, чи то струвало 20тина долара ...
И какво, ако си платиш 20 долара и провериш в регистрите, мислиш че има гаранция че всяка катастрофа на колата ще излезе наяве? Защото на нас 20-те долара не ни помогнаха.
bgmontreal написа:
И какво, ако си платиш 20 долара и провериш в регистрите, мислиш че има гаранция че всяка катастрофа на колата ще излезе наяве? Защото на нас 20-те долара не ни помогнаха.
ВСЯКА изплатена застрахователна щета влиза в регистрите (ти кои провери?). Ако не е декларирана като щета, то едва ли е нещо сериозно (защото ако е сериозно ще струва скъпо и ще искаш да си вземеш парите).
Нещо не сте направили като хората и е добре да го споделите за да го разясним и да не стават тия неща в бъдеще