Ами хайде да не си измисляме, а? Че и ние в тази провинция живееме и правилата ги знаеме.danielle написа:ами за тези дето сега пристигат, що няма тази супсидийка за детските градини?Aries написа:
Субсидия за детската градина ще вземеш абсолютно елементарно. Доказваш, че В МОМЕНТА дохода ти е нисък и хората си правят сметките.
не само че твърдя, но ако искаш мога да ти пратя и банково извлечение. GST също не получавам тази година, нали се сещаш защо? доходите ми са доста по-високи, че да получавам такова!Aries написа:
Детските, не знам как твърдиш, че са 120$ като са 250. От там, ако дохода ти е висок, естествено и те намалят. За да ти дават 120 нетния семеен доход трябва да е около 38,000, което ви квалифицира за почти пълна субсидия (425 долара). Брутния ви доход е доста над тези 38,000 все пак. GST кредит - 87 на всеки три месеца.
За да получаваш 120$ CCTB (освен ако не включваш в тази сума UCTB) нетния доход (да не се бърка с този при калкулиране за субсидия) на семейството не трябва да е над 38,000. Говорим за нетен (линия 236 ако не се лъжа). При това положение се класираш както за GST така и за субсидия. Не съм чувал да има изискване за минимално пребиваване в BC, за да получаваш същата. Ако ми посочиш линк към официален източник ще ти повярвам. В противен случай са празни приказки.