Френска гимназия в БГ ?

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
flyfish

Френска гимназия в БГ ?

Мнение от flyfish »

Някой знае ли със сигурност дали 5-годишното обучение във френска гимназия в БГ се приема като обучение на френски.Въпросът ми е във връзка с попълване на DSC.Чувала съм,че на интервюто са питали завършилите френска гимназия за съотношението ,в което са били изучаваните предметите на френски и на български.За тези които сега си мислят,че този въпрос е маловажен ще кажа само ,че завършено средно образование на френски носи 2 to`ki otgore :beer:
Последно промяна от flyfish на Пон Мар 29, 2004 2:14 am, променено общо 1 път.
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Аз съм завършила френска гимназия и защитих ниво 12/12. Само ми погледнаха дипломата. Нищо не ме питаха нито за хорариум, нито за предметите, които съм учила.
LaRue

Мнение от LaRue »

Попитай и Слави Трифонов той изпя песен по този въпрос :beer: :beer:
LaRue

Мнение от LaRue »

Предното беше майтап. Във въпроса ти се съдържа и отговора?
Аз съм завършил фенски колеж в Мароко, но не съм убеден че точките са повече от тези на диплота от университета.
Не забравяй, че програмата която си избрала е за високо квалифицирани и дано не разчиташ само на дипломата от френската гимназия.
УСПЕХ!!!!!
flyfish

Мнение от flyfish »

Уважаеми Улицата :D ,
за да спиш спокойно ще добавя че имам и бакалавър,но мисля,че не си разбрал добре какъв ми е въпроса .Образованието и езика ,на който е минало това образование са два различни критерия за оценка на кандидатурата.Например ти както си завършил колеж на френски и аз например ако съм завършила колеж ,ама в БГ и на български и ако речем ,че дотам са ни стигнали и на двамата силите да учим-то твоята кандидатура ще е по-добра от моята ,защото ще ти дадат повече точки понеже си учил на френски.Или един бакалавър на френски=магистратура на български.
Та въпросът ми беше-Обучението във френска гимназия в БГ може ли да се счита за средно на френски или не при положение,че много се учи на френски ,ама и много-на български.Ха дано си ме разбрал сега :D
topalov

Мнение от topalov »

Ako imash diplom ot frenskia institut che zavurshenoto obrazovanie v gimnaziata se priznava vuv francia, si pishi, che si go uchila na frenski, az imam takava i me osvobodiha ot interview napravo mi pratiha sertifikat.
imalizna4enie

Мнение от imalizna4enie »

az sushto sum s frenska gimnazia. Toa ti dava preimuchtestvoto 4e ne triabva da dokazva6 nivo na frenskia, prosto ti vijdat diplomata i tova e.
Za svedenie obrazovanie na frenski, secondaire ili post-secondaire nosi 2 to4ki.Znanieto na ezika se dokazva s izpit, kato triabva da se predstaviat resultatite ot nego, ili se iskat dokazatelstva (dokument)otnosno vladeeneto na ezika, kato diplomata ot fr. gimnazia e to4no tova.\

uspeh
Rien n'est si dangereux qu'un ignorant ami, mieux vaudrait un sage ennemi.
momo

Мнение от momo »

Мене Ла Рю точно това ме пита: основно на френски ли се провежда обучението или на български. Аз му обясних, че първоначално всичко почти е на френски, последната година остава само френския на френски. Поне така беше преди 10 години.
Аватар
mila

Френска гимназия в БГ ?

Мнение от mila »

Na intervuto davat 10/10 to4ki za fr. gimnazia i 12/12 to4ki za fr.filologia.
Znam go ot opit.
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Re: Френска гимназия в БГ ?

Мнение от emyangels »

mila написа:Na intervuto davat 10/10 to4ki za fr. gimnazia i 12/12 to4ki za fr.filologia.
Znam go ot opit.
Ами аз нямам филология, но пък си имам 12/12!!! :lol:
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

Abe hora, q se stegnete malko be, za N-ti pat kazvam (kadeto n~Bezkrainost), 4e to4kite na intervuto sa 16 za Frenskiq i 6 za Angliiskiq, tolkova iztaknati frankofoni minha prez tova intervu i tai li na nikoi ne mu napravi vpe4atlenie tova?
Аватар
Papi

Мнение от Papi »

A porpos: IMA LI NQKOI OT FRENSKATA GIMNAZIQ V SLIVEN???
Аватар
emyangels
Обратна връзка:

Мнение от emyangels »

Нивата са от 0 до 12, а точките са друг въпрос. Защитават се нива, които ти дават съответния брой точки!!! :lol:
flyfish

Re: Френска гимназия в БГ ?

Мнение от flyfish »

mila написа:Na intervuto davat 10/10 to4ki za fr. gimnazia i 12/12 to4ki za fr.filologia.
Znam go ot opit.
Благодаря на всички,които се постараха да изкажат мнение по въпроса и особено на Мila !Смятам,че нещата в крайна сметка се изясниха.Още веднъж благодаря на всички! Аз лично ще си пиша 10/10 ,пък на интервюто-живот и здраве-каквото сабя покаже.
:dance:
Заключено