Френска гимназия в БГ ?
Френска гимназия в БГ ?
Някой знае ли със сигурност дали 5-годишното обучение във френска гимназия в БГ се приема като обучение на френски.Въпросът ми е във връзка с попълване на DSC.Чувала съм,че на интервюто са питали завършилите френска гимназия за съотношението ,в което са били изучаваните предметите на френски и на български.За тези които сега си мислят,че този въпрос е маловажен ще кажа само ,че завършено средно образование на френски носи 2 to`ki otgore 

Последно промяна от flyfish на Пон Мар 29, 2004 2:14 am, променено общо 1 път.
-
Предното беше майтап. Във въпроса ти се съдържа и отговора?
Аз съм завършил фенски колеж в Мароко, но не съм убеден че точките са повече от тези на диплота от университета.
Не забравяй, че програмата която си избрала е за високо квалифицирани и дано не разчиташ само на дипломата от френската гимназия.
УСПЕХ!!!!!
Аз съм завършил фенски колеж в Мароко, но не съм убеден че точките са повече от тези на диплота от университета.
Не забравяй, че програмата която си избрала е за високо квалифицирани и дано не разчиташ само на дипломата от френската гимназия.
УСПЕХ!!!!!
Уважаеми Улицата
,
за да спиш спокойно ще добавя че имам и бакалавър,но мисля,че не си разбрал добре какъв ми е въпроса .Образованието и езика ,на който е минало това образование са два различни критерия за оценка на кандидатурата.Например ти както си завършил колеж на френски и аз например ако съм завършила колеж ,ама в БГ и на български и ако речем ,че дотам са ни стигнали и на двамата силите да учим-то твоята кандидатура ще е по-добра от моята ,защото ще ти дадат повече точки понеже си учил на френски.Или един бакалавър на френски=магистратура на български.
Та въпросът ми беше-Обучението във френска гимназия в БГ може ли да се счита за средно на френски или не при положение,че много се учи на френски ,ама и много-на български.Ха дано си ме разбрал сега

за да спиш спокойно ще добавя че имам и бакалавър,но мисля,че не си разбрал добре какъв ми е въпроса .Образованието и езика ,на който е минало това образование са два различни критерия за оценка на кандидатурата.Например ти както си завършил колеж на френски и аз например ако съм завършила колеж ,ама в БГ и на български и ако речем ,че дотам са ни стигнали и на двамата силите да учим-то твоята кандидатура ще е по-добра от моята ,защото ще ти дадат повече точки понеже си учил на френски.Или един бакалавър на френски=магистратура на български.
Та въпросът ми беше-Обучението във френска гимназия в БГ може ли да се счита за средно на френски или не при положение,че много се учи на френски ,ама и много-на български.Ха дано си ме разбрал сега

-
az sushto sum s frenska gimnazia. Toa ti dava preimuchtestvoto 4e ne triabva da dokazva6 nivo na frenskia, prosto ti vijdat diplomata i tova e.
Za svedenie obrazovanie na frenski, secondaire ili post-secondaire nosi 2 to4ki.Znanieto na ezika se dokazva s izpit, kato triabva da se predstaviat resultatite ot nego, ili se iskat dokazatelstva (dokument)otnosno vladeeneto na ezika, kato diplomata ot fr. gimnazia e to4no tova.\
uspeh
Za svedenie obrazovanie na frenski, secondaire ili post-secondaire nosi 2 to4ki.Znanieto na ezika se dokazva s izpit, kato triabva da se predstaviat resultatite ot nego, ili se iskat dokazatelstva (dokument)otnosno vladeeneto na ezika, kato diplomata ot fr. gimnazia e to4no tova.\
uspeh
Rien n'est si dangereux qu'un ignorant ami, mieux vaudrait un sage ennemi.
Френска гимназия в БГ ?
Na intervuto davat 10/10 to4ki za fr. gimnazia i 12/12 to4ki za fr.filologia.
Znam go ot opit.
Znam go ot opit.
- emyangels
- Обратна връзка:
Re: Френска гимназия в БГ ?
Ами аз нямам филология, но пък си имам 12/12!!!mila написа:Na intervuto davat 10/10 to4ki za fr. gimnazia i 12/12 to4ki za fr.filologia.
Znam go ot opit.

Re: Френска гимназия в БГ ?
Благодаря на всички,които се постараха да изкажат мнение по въпроса и особено на Мila !Смятам,че нещата в крайна сметка се изясниха.Още веднъж благодаря на всички! Аз лично ще си пиша 10/10 ,пък на интервюто-живот и здраве-каквото сабя покаже.mila написа:Na intervuto davat 10/10 to4ki za fr. gimnazia i 12/12 to4ki za fr.filologia.
Znam go ot opit.