имиграция с услугите на канадски адвокат - за и против
имиграция с услугите на канадски адвокат - за и против
Знаете ли дали за имиграцията е добре да се използват адвокатски услуги на канадски адвокат и какви са цените за такова нещо.
Ще съм благодарен на всеки сериозен отговор.
Благодаря ви.
Ще съм благодарен на всеки сериозен отговор.
Благодаря ви.
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
За имиграцията е все тая дали някой ще ползва посредник, па било то и канадски адвокат. Той нито ще съкрати процедурата, нито може да гарантира успех.
Но лично за теб може и да е добре, а може да е и зле. Ако имаш излишни няколко хиляди долара (между 2 и 5), не ти се занимава с глупости т.е да четеш нормативни документи и форуми или пък с кореспонденции с различните посолства, то наемаш посредник и оставяш всичко в неговите ръце. Ако не попаднеш на шарлатанин и профила ти е приемлив, ще те изведе до желаната виза. Но ако случиш на някой дето само ще гледа да ти прибере парите и само ще имитира дейност, може и да се проклинаш накрая.
Късмет!
Но лично за теб може и да е добре, а може да е и зле. Ако имаш излишни няколко хиляди долара (между 2 и 5), не ти се занимава с глупости т.е да четеш нормативни документи и форуми или пък с кореспонденции с различните посолства, то наемаш посредник и оставяш всичко в неговите ръце. Ако не попаднеш на шарлатанин и профила ти е приемлив, ще те изведе до желаната виза. Но ако случиш на някой дето само ще гледа да ти прибере парите и само ще имитира дейност, може и да се проклинаш накрая.
Късмет!
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
...и няма да се яви вместо теб на интервюто, нито може да ти помогне по някакъв начин, не може да ти събере, преведе и завери личните документи, нито да преведе таксите, нито да мине вместо теб медицинските. И то какво остана?... да попълни и изпрати формулярите, което можеш да направиш и сам.
Сиренето е безплатно само в капана.
Благодаря
Много благодаря на всички които си направиха труда да пишат.
Аз не мзнаех, дали ще имам проблем със самото подготвяне на документи и кандидатстване преди да ми пишете. След вашите отговори обаче (без да съм още много напреднал в това какво точно трябва да правя и т.н.) си мисля че ще се справя спокойно.
Въпросът ми за помощ от канадски адвокат обаче включваше и една голяма част свързана със самото преселване - помощ при уреждане на въпроси при пристигане, помощ при намиране на жилище, работа (даже и още докато чакам).
В случая не знам доколко е вярно, че и оттук може да се намери работа, и т.н. А и най-вече - има ли някой който е ползвал вече някаква такава услуга.
Може би има възможностиза посрещане и подпомагане началото на престоя със съвети и други.
Поздрави на всички
Аз не мзнаех, дали ще имам проблем със самото подготвяне на документи и кандидатстване преди да ми пишете. След вашите отговори обаче (без да съм още много напреднал в това какво точно трябва да правя и т.н.) си мисля че ще се справя спокойно.
Въпросът ми за помощ от канадски адвокат обаче включваше и една голяма част свързана със самото преселване - помощ при уреждане на въпроси при пристигане, помощ при намиране на жилище, работа (даже и още докато чакам).
В случая не знам доколко е вярно, че и оттук може да се намери работа, и т.н. А и най-вече - има ли някой който е ползвал вече някаква такава услуга.
Може би има възможностиза посрещане и подпомагане началото на престоя със съвети и други.
Поздрави на всички
Re: Благодаря
В горните случаи адвокат не върши работа, а приятели или здраво четене и ровене във форумите. Работа се търси най-добре на място.Pierre70 написа: Въпросът ми за помощ от канадски адвокат обаче включваше и една голяма част свързана със самото преселване - помощ при уреждане на въпроси при пристигане, помощ при намиране на жилище, работа (даже и още докато чакам).
Сиренето е безплатно само в капана.
адвокат???
Веднага спри да четеш форума, и премини към основно четене на базовият сайт