Ниво В1 започва на 24 Март в Алианс Франсес - Варна

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
Аватар
thebull

Ниво В1 започва на 24 Март в Алианс Франсес - Варна

Мнение от thebull »

Това е понеделник от 18:30. Цената е 3 лева на час. Мисля че общо излизаха около 300 лв, които не е нужно да се плащат наведнъж. По колко часа на седмица и кога ще зависи от нас. Ще продължи около 3 месеца, а може и по-малко, като това пак ще си зависи от групата. Преподавателка ще бъде Маркова.

Щом започва курс означава че поне 6 човека са се събрали. Ще ми се да дойдат още. Така че който се е колебаел или иска но не знае да дойде в уречената дата и час на бул. Мария Луиза до сградата на Алианц. Там е входа за Алианса и е на 3я етаж по стълбите.
Bon4o

Мнение от Bon4o »

Това Б1 , какво ще рече 2-ро или 3-то в Алианс Франсез ? :)
По-добре да паднеш духом отколкото да духаш паднал.
Аватар
yani_iva

Мнение от yani_iva »

2-ро
Аз и съпругът ми го карахме индивидуално,не в група.На 06.02.2008 си взехме изпита ,изпратихме документите и сега о4акваме големия отговор.А на 19.02.2008 ни се роди малката ни дущери4ка МАДЛЕН.
Изображение
Krem Karamel
Обратна връзка:

Мнение от Krem Karamel »

Честито ви момиченце, да ви е жива и здрава и много радост да ви носи!!!
И скоро да получите големия отговор!
sirena

Мнение от sirena »

А второ ниво за какво се води интермедиер или .................
Аватар
cherna_perla

Мнение от cherna_perla »

нивата в Алианс франсез са следните:А1,А2,Б1,Б2,С1,С2.и май всяко ниво си го разделят на поднива.аз в момента карам А2,но е на 2 части -А+ и А2.......е,не съм от варна :wink: ,но доколкото знам,програмата им е уеднаквена,така че не би трябвало да има разлика .
Bon4o

Мнение от Bon4o »

Аз си мисля , че 2-ро ниво в Алианс Франсез отговаря на ниво А2(според упражненията DELF в учебната тертадка). Въпреки , че Алианс-а дават за завършено 2-ро ниво служебна бележка за завършено Б1. Все пак езиковите гимназии завършват с ниво Б2 за 4 години учене а вие искате да имате Б2 само със завършени 3 нива в Алианс Франсез :lol:
smotan

Мнение от smotan »

е как езиковите с Б2?!?!?! :shock:
Bon4o

Мнение от Bon4o »

Ами с какво да са ? Ц1 и Ц2 се дават на завършилите френска филология , което е доста над езиковата :D
smotan

Мнение от smotan »

С2 са. Факт е, че много от децата продължават в чужди университети т.е. ползват езика на академично ниво. Ех, някои си остават на по-ниско от мързел :)
Аватар
thebull

Мнение от thebull »

Ниво Б1 и Б2 са това, защото А1 и А2 ги минахме.
Bon4o

Мнение от Bon4o »

Ако записваш 3-то ниво в Алианс - да това е Б1 , но ако записваш второ , това е А2
Der Meister

Мнение от Der Meister »

Това, което започваме на 24-ти във Варна със сигурност е А2, защото след завършването на първо ниво ми издадоха сертификат, на който пише: "Monsieur .................................... a suvi un cours de français A1-2, I-er niveau 130 heures".........
Die Wahrheit ist wie ein Gewitter
es kommt zu dir du kannst es hören
es kund zu tun ist ach so bitter
es kommt zu dir um zu zerstören
Аватар
Michael Scofield

Мнение от Michael Scofield »

Здравейте :wave: , аз също карам курсове в Алианса, сега съм на ниво Б2 и се надявм след няколко месеца да успея да си взема изпита :mrgreen: .
Късмет на всички останали. :thumbsup:
Ето ви едно линкче, за да не спорите за нивата http://www.afbg.org/brosura/br3.html
А относно нивото, с което БИ ТРЯБВАЛО:uhoh2: да се излиза от езиковите гимназии - според мен също е Б2, макар че сега съм 10 клас ще пробвам да го взема и ако успея ще опитам до 12 и Ц1, но е трудно, все пак да не се заблуждавам :eek7: .
Публикувай отговор