Ниво В1 започва на 24 Март в Алианс Франсес - Варна
Ниво В1 започва на 24 Март в Алианс Франсес - Варна
Това е понеделник от 18:30. Цената е 3 лева на час. Мисля че общо излизаха около 300 лв, които не е нужно да се плащат наведнъж. По колко часа на седмица и кога ще зависи от нас. Ще продължи около 3 месеца, а може и по-малко, като това пак ще си зависи от групата. Преподавателка ще бъде Маркова.
Щом започва курс означава че поне 6 човека са се събрали. Ще ми се да дойдат още. Така че който се е колебаел или иска но не знае да дойде в уречената дата и час на бул. Мария Луиза до сградата на Алианц. Там е входа за Алианса и е на 3я етаж по стълбите.
Щом започва курс означава че поне 6 човека са се събрали. Ще ми се да дойдат още. Така че който се е колебаел или иска но не знае да дойде в уречената дата и час на бул. Мария Луиза до сградата на Алианц. Там е входа за Алианса и е на 3я етаж по стълбите.
-
- Обратна връзка:
- cherna_perla
Аз си мисля , че 2-ро ниво в Алианс Франсез отговаря на ниво А2(според упражненията DELF в учебната тертадка). Въпреки , че Алианс-а дават за завършено 2-ро ниво служебна бележка за завършено Б1. Все пак езиковите гимназии завършват с ниво Б2 за 4 години учене а вие искате да имате Б2 само със завършени 3 нива в Алианс Франсез 

По-добре да паднеш духом отколкото да духаш паднал.
-
Това, което започваме на 24-ти във Варна със сигурност е А2, защото след завършването на първо ниво ми издадоха сертификат, на който пише: "Monsieur .................................... a suvi un cours de français A1-2, I-er niveau 130 heures".........
Die Wahrheit ist wie ein Gewitter
es kommt zu dir du kannst es hören
es kund zu tun ist ach so bitter
es kommt zu dir um zu zerstören
es kommt zu dir du kannst es hören
es kund zu tun ist ach so bitter
es kommt zu dir um zu zerstören
- Michael Scofield
Здравейте
, аз също карам курсове в Алианса, сега съм на ниво Б2 и се надявм след няколко месеца да успея да си взема изпита
.
Късмет на всички останали.
Ето ви едно линкче, за да не спорите за нивата http://www.afbg.org/brosura/br3.html
А относно нивото, с което БИ ТРЯБВАЛО:uhoh2: да се излиза от езиковите гимназии - според мен също е Б2, макар че сега съм 10 клас ще пробвам да го взема и ако успея ще опитам до 12 и Ц1, но е трудно, все пак да не се заблуждавам :eek7: .

Късмет на всички останали.
Ето ви едно линкче, за да не спорите за нивата http://www.afbg.org/brosura/br3.html
А относно нивото, с което БИ ТРЯБВАЛО:uhoh2: да се излиза от езиковите гимназии - според мен също е Б2, макар че сега съм 10 клас ще пробвам да го взема и ако успея ще опитам до 12 и Ц1, но е трудно, все пак да не се заблуждавам :eek7: .