Качих Panorama 1 част на сървър!

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Заключено
Аватар
Valdi

Качих Panorama 1 част на сървър!

Мнение от Valdi »

Всеки който започва с френския може да си я свали /сканирана/ от http://rack5.free.evro.net/free1/valdi/panorama/ по нататък, ако запиша второ ниво, ще кача и него! Дерзайте! :wink: :beer:
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Аватар
Kpetrov
.
Обратна връзка:

Мнение от Kpetrov »

Kvo tochno si kachil?
Az predi mesec kachih pak v free.evro.net dvete CD ta ot panorama 1
Аватар
ClaireIv

Мнение от ClaireIv »

Privet,
az imam predlojenie:
zashtot ne se slojat linkovete kym kachenite Panaroma,Koral rechnik i drugi takiv veche kaheni naikyde pomagal na site-a priemrno v polezni vryzki predi zaminavane v temata Ezitsi ili nova podtema Fresnki.Struva mi se ,che taka shte e po- udobno i po-lesno za pregled kakvo e kachvano ot uchstnitsite vyv frouma,a ne dda se puska tyrsachka vseki pyt.
Carpe Diem!
Аватар
Valdi

Мнение от Valdi »

Вярно че е малко непълно съобщението! Това, което съм качил е самият учебник - 1 част, издание 2000 г., сканиран, общо 196 стр. , 24 Coloring, JPEG, 150 dpi....
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Аватар
p4eli4ka
Обратна връзка:

Мнение от p4eli4ka »

Благодаря много Валди :D
Мъжът ми вече го изтегли и каза, че е със страхотно качество. Единсвения проблем е, че е на много файлове разделен (много jpg). Разбрах че можело да се направи на .pdf но още не знам как става това. Но това не е съществен проблем, свършил си страхотна работа :lol:
Надявам се да се запознаем на следващата среща (ти си от Варна, нали).
Успех :wink:
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites Изображение
JJ

Мнение от JJ »

Скоростта на този сървър е направо страшна 100 байта
Ще трябва да го свалям с дни :roll:
Аватар
sve
Обратна връзка:

Привет!

Мнение от sve »

Наистина благороден жест !
аз лично отдавна съм минал това ниво но ! с радост ще си направя преговор по него !
Сега за PDF-a pravi se naistina lesno i stava za minuta ! Prosto vi trqbva ADOBE ACROBAT ! kazvat new from images ! ili nesto takova pokazvate papkata s JPG-tata i stava super PDF s koito se raboti po udobno! Probvajte se ! ako ne uspeete ste kacha PDF-kojto veche sum napravil

Uspех
П.С. извинявам се че половината е на англ. но се увляках след думата PDF ... :) като имам време ще го управя
Аватар
sve
Обратна връзка:

Привет!

Мнение от sve »

Наистина благороден жест !
аз лично отдавна съм минал това ниво но ! с радост ще си направя преговор по него !
Сега за PDF-a pravi se naistina lesno i stava za minuta ! Prosto vi trqbva ADOBE ACROBAT ! kazvat new from images ! ili nesto takova pokazvate papkata s JPG-tata i stava super PDF s koito se raboti po udobno! Probvajte se ! ako ne uspeete ste kacha PDF-kojto veche sum napravil

Uspех
П.С. извинявам се че половината е на англ. но се увляках след думата PDF ... :) като имам време ще го управя
Заключено