Privet,
az imam predlojenie:
zashtot ne se slojat linkovete kym kachenite Panaroma,Koral rechnik i drugi takiv veche kaheni naikyde pomagal na site-a priemrno v polezni vryzki predi zaminavane v temata Ezitsi ili nova podtema Fresnki.Struva mi se ,che taka shte e po- udobno i po-lesno za pregled kakvo e kachvano ot uchstnitsite vyv frouma,a ne dda se puska tyrsachka vseki pyt.
Вярно че е малко непълно съобщението! Това, което съм качил е самият учебник - 1 част, издание 2000 г., сканиран, общо 196 стр. , 24 Coloring, JPEG, 150 dpi....
За да направиш прерия е нужно - пчела и детелина и една мечта голяма. Ако мечтата е достатъчно голяма, може и без пчела и детелина!
Благодаря много Валди
Мъжът ми вече го изтегли и каза, че е със страхотно качество. Единсвения проблем е, че е на много файлове разделен (много jpg). Разбрах че можело да се направи на .pdf но още не знам как става това. Но това не е съществен проблем, свършил си страхотна работа
Надявам се да се запознаем на следващата среща (ти си от Варна, нали).
Успех
Pour être heureux un an, gagnez au loto. Pour être heureux toute votre vie, aimez ce que vous faites
Наистина благороден жест !
аз лично отдавна съм минал това ниво но ! с радост ще си направя преговор по него !
Сега за PDF-a pravi se naistina lesno i stava za minuta ! Prosto vi trqbva ADOBE ACROBAT ! kazvat new from images ! ili nesto takova pokazvate papkata s JPG-tata i stava super PDF s koito se raboti po udobno! Probvajte se ! ako ne uspeete ste kacha PDF-kojto veche sum napravil
Uspех
П.С. извинявам се че половината е на англ. но се увляках след думата PDF ... като имам време ще го управя
Наистина благороден жест !
аз лично отдавна съм минал това ниво но ! с радост ще си направя преговор по него !
Сега за PDF-a pravi se naistina lesno i stava za minuta ! Prosto vi trqbva ADOBE ACROBAT ! kazvat new from images ! ili nesto takova pokazvate papkata s JPG-tata i stava super PDF s koito se raboti po udobno! Probvajte se ! ako ne uspeete ste kacha PDF-kojto veche sum napravil
Uspех
П.С. извинявам се че половината е на англ. но се увляках след думата PDF ... като имам време ще го управя