Запитване към клиентите на фирма Acanac
Top Countries by Download Speed:Smart Dust написа:Сигурно и Зимбабве имат по-бърз интернет от България.![]()
А Конго няма как да го настигнем вече.![]()
![]()
...
6. Bulgaria 5,636 kb/s
Top Countries by Upload Speed:
...
5. Bulgaria 2,932 kb/s
http://www.speedtest.net/global.php

Пътувахме много, но изобщо ... едва ли.
- piratus76
- Обратна връзка:
acanac
nikito мерси за инфото. малко ще ми е трудно да им звънна понеже още съм в бг. самата такса /227,40кад/ може ли да се разсрочва като другата/18,95кад/. къде имат покритие, в кои квартали. тези станции до които е добре да се намира човек, за да му е по-добра връзката, къде са разположени горе-долу из града.
Re: acanac
значи цялата такса се плаща наведнъж,.... сигналът зависи до каква степен си отдалечен от абонатната стация тъй като това е ДСЛ, по принцип по учебник не трябва да си повече от 5 км далеч, но е най-добре да си по близо..... аз на стария адрес имах нет, но често се губеше връзката, за жалост ....piratus76 написа:nikito мерси за инфото. малко ще ми е трудно да им звънна понеже още съм в бг. самата такса /227,40кад/ може ли да се разсрочва като другата/18,95кад/. къде имат покритие, в кои квартали. тези станции до които е добре да се намира човек, за да му е по-добра връзката, къде са разположени горе-долу из града.
от както се преместих нямам толкова проблеми.... а знам за един,който живее в същия квартал и тегли с 600 700 че понякога до 1 мб залепва,...
къде имат покритие,. ами в монреал абонатните станции са повече, т.е. в градски условия за такъв начин на интернет и предлагат тази услуга,... и не става за селски райони...