Запитване към клиентите на фирма Acanac
-
Запитване към клиентите на фирма Acanac
Здравейте ! Може ли да помоля хората, които ползват Аканак за интернета за една малка услуга - влезте в този сайт http://speedtest.net/ и направете тест за скоростта със София и сложете тука резултатите, защото аз съм на Бел, но съм решил да ги оставям, защото плащам повече пари за по-слаб интернет. Просто искам да имам база за сравнение и преценка. Благодаря предварително. 

- ndimitrov73
-
Up: 1241 kbита/s
D: 482 kbита/s
В момент на гледане на телевизия с 700kbита/s....
Добре си върви скоростта, зависят от субективни фактори тези тестове, при теоренти например успявам да достигна 95% от скоростта , която ми предоставят- 5мбита/с, и то пак зависи, трябва да има много сийд.
D: 482 kbита/s
В момент на гледане на телевизия с 700kbита/s....
Добре си върви скоростта, зависят от субективни фактори тези тестове, при теоренти например успявам да достигна 95% от скоростта , която ми предоставят- 5мбита/с, и то пак зависи, трябва да има много сийд.
Ако не опиташ, винаги ще съжаляваш...
И сега съжалавам...че не го направих по-рано
И сега съжалавам...че не го направих по-рано

- Дякон Игнатий
-
- dart vador
- Дякон Игнатий
За да имате скорост до 5 Мб/с както се рекламира от "Аканак", е важно да сте близо от станцията.Далече ли сте , забравете за скорост повече от 1- 1.5 Мб/с. Аз бях минал на "Аканак" след доста тежък развод с "БЕЛ" и се оказа , че на новото място дето се преместихме няма да можем да ползваме услугите им поради това ,че сме на 5.3 км от станцията им, така който и да е не може да ни достави скорост. Затворих си очите и скочих директно към "Видеотрон" кабелен нет. Доволен съм.При достатъчен брой сиидъри свалям със скорост 1-1.2 МБ/с. Да ...скъпичко е , имат лимит 100ГБ на месец , но но този етап това се предлага на пазара.
НАПРАВИ НЕЩО ЗА РОДИНАТА-ЕМИГРИРАЙ