Прав е Батето*цитирам негово исказване*колко е жалка истинат

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Батка, ако някой ден извадиш късмет и идеш лично до Бевърли Хилс, ще се убедиш собственоочно, че точно там масово къщите нямат дори огради, или ако имат, са от типа "уайт пикет фенс" - примерно района м/у Сънсет и Санта Моника булевард. А онези дето са с по-солидни огради и автоматични врати, нямат издигнати 5 метрови вишки като по Беловодскиу път у любимата ти Бояна. И са направени, не за да не бъдат отстреляни собствениците, а за да не ги притесняват разни папараци или туристи. И оградите така са оформени и покрити с храсти или дървета, че изобщо не се забелязват или набиват в очи. :roll:
bateto

Мнение от bateto »

А точно за там ти давам пример.Ако се разтъшчеш няколко стотин метра северно от Калиф.университет ще можеш да ги видиш и вишките и дуварите и бариерите.
Сега ,това беше миналата година есента ,ама скоро не съм ходил ,щом казваш ,че няма такива работи значи може да са ги съборили. :D
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Малко бъркаш каварталите. Северно от UCLA не е Бев. Хилс, а Бел Еър и онова дето си видял във филма Бевърлихилбилис и си помислил за портал с бариера е една от трите символични гейта-арки, през които си минаваш и никой не те спира -

http://en.wikipedia.org/wiki/Bel-Air,_L ... California
bateto

Мнение от bateto »

какъв филм бе брато,6 месеца въртях 53 фута из тия квартали.ти не ми хвтрляй пепел в очите ,ясно е ,че кракът ти не е стъпвал там ,ама като си толкова отракан с интернета дай някоя снимка с караулките и дуварите ,че ще излезе че лъжа. :D
kralimarko

Мнение от kralimarko »

бате ,,ребърцата съм ги препекъл, винцето е на стайна температура и киселито зеле е в кофата на терасата само да го клъцна и малко оливце да го поръся и масата е готова ,а ти още си губиш времето с тези спорове ...ей минават си годинките и после нема брато..сега що си апнеме и пийнеме тва е :beer:
bateto

Мнение от bateto »

е само ме съблазняваш брато,обаче да ти кажа аз не минавам за голям чревоугодник,обичам хубавото хапване ,но можем да караме и на социджи,важното е да има хубаво пиене и добър събеседник та да върви хубавата приказката ,е и хубавото пиене де.
мерси за поканата ,като ми се отвори път до Лондон ще ти пробвам специалитетите,ама докато се стопли времето се очертава само да си пишем и да се облизваме. :D
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Не ми е стъпвал крака никак там - само 15 години. А 53 фута ше завъртиш из тамошните тесни, криволичещи и баирещи улички, ако минаваш през хола на хората.
Друг път като гледаш филми пей атеншън повечко.
bateto

Мнение от bateto »

айде няма да споря ,ама като си там я кажи къде точно се намираше музея на оня баровец ,колекционера на стари и антични автомобили,че съм забравил. :wink:
Аватар
Павел
.

Мнение от Павел »

Ако визираш Джей Лено, част от винтидж парка му се намира под къщата му в Бевърли Хилс. От хола си слиза до гаража с вътрешен асансьор. Друга част от колите си държи в едно хале в Бърбанк, недалеч от студиото на NBC на Аламида авеню, откъдето си води шоуто всяка вечер.

Съветвам те, по-леко със заяжданията на тема града на ангелите. Когато спориш с мен за LA, все едно че спориш с Томас гайд. :lol:
peter_pan
Обратна връзка:

Мнение от peter_pan »

Дами и господа, както съм казвал и преди Каната е развиваща се страна, която по погрешка е сложена в Г8, точно както по погрешка и нас ни сложиха в ЕС, но грешки се случват и не винаги за лошо;)
точно така мисля по въпроса:)
Veliko

Мнение от Veliko »

peter_pan написа:Дами и господа, както съм казвал и преди Каната е развиваща се страна, която по погрешка е сложена в Г8, точно както по погрешка и нас ни сложиха в ЕС, но грешки се случват и не винаги за лошо;)
Я кажи сега, ти къде се случи. :wink:
Life goes on. It always does, until it doesn´t!
peter_pan
Обратна връзка:

Мнение от peter_pan »

Аз съм видял и от двете грешки и определено има много полза от тях;)
точно така мисля по въпроса:)
Странджата

Мнение от Странджата »

То за двете ясно , ама Велико те питаше за третата :wink:
bateto

Мнение от bateto »

бах маа му.значи съм правил доставка за Джей Лено и да не му искам автограв.а с ЛА не се заяждам изобщо,даже града ми носи късмет.есента октомври май беше рано сутринта тъкмо се изнизах през тунела на 5та при Санта Кларита на път за Бейкърсфилд и след половин час казаха по радиото,че в тунела има мейджър аксидент с 15 запалили се тръка и сумати жертви.
Павка ,само от любопитство ,като се пуснеш южно от даунтаун по Аламейда да хванеш 105а има едни баири с едни сонди тип щъркели .дълбаят нещо си и тръби,много тръби,та ми стана интересно кво дълбаят тия сонди в центъра на града нефт или вода .то направо като в Кувейт бе при вас. :D
Публикувай отговор