Прав е Батето*цитирам негово исказване*колко е жалка истинат
Батка, ако някой ден извадиш късмет и идеш лично до Бевърли Хилс, ще се убедиш собственоочно, че точно там масово къщите нямат дори огради, или ако имат, са от типа "уайт пикет фенс" - примерно района м/у Сънсет и Санта Моника булевард. А онези дето са с по-солидни огради и автоматични врати, нямат издигнати 5 метрови вишки като по Беловодскиу път у любимата ти Бояна. И са направени, не за да не бъдат отстреляни собствениците, а за да не ги притесняват разни папараци или туристи. И оградите така са оформени и покрити с храсти или дървета, че изобщо не се забелязват или набиват в очи. 

Малко бъркаш каварталите. Северно от UCLA не е Бев. Хилс, а Бел Еър и онова дето си видял във филма Бевърлихилбилис и си помислил за портал с бариера е една от трите символични гейта-арки, през които си минаваш и никой не те спира -
http://en.wikipedia.org/wiki/Bel-Air,_L ... California
http://en.wikipedia.org/wiki/Bel-Air,_L ... California
е само ме съблазняваш брато,обаче да ти кажа аз не минавам за голям чревоугодник,обичам хубавото хапване ,но можем да караме и на социджи,важното е да има хубаво пиене и добър събеседник та да върви хубавата приказката ,е и хубавото пиене де.
мерси за поканата ,като ми се отвори път до Лондон ще ти пробвам специалитетите,ама докато се стопли времето се очертава само да си пишем и да се облизваме.
мерси за поканата ,като ми се отвори път до Лондон ще ти пробвам специалитетите,ама докато се стопли времето се очертава само да си пишем и да се облизваме.

Ако визираш Джей Лено, част от винтидж парка му се намира под къщата му в Бевърли Хилс. От хола си слиза до гаража с вътрешен асансьор. Друга част от колите си държи в едно хале в Бърбанк, недалеч от студиото на NBC на Аламида авеню, откъдето си води шоуто всяка вечер.
Съветвам те, по-леко със заяжданията на тема града на ангелите. Когато спориш с мен за LA, все едно че спориш с Томас гайд.
Съветвам те, по-леко със заяжданията на тема града на ангелите. Когато спориш с мен за LA, все едно че спориш с Томас гайд.

-
бах маа му.значи съм правил доставка за Джей Лено и да не му искам автограв.а с ЛА не се заяждам изобщо,даже града ми носи късмет.есента октомври май беше рано сутринта тъкмо се изнизах през тунела на 5та при Санта Кларита на път за Бейкърсфилд и след половин час казаха по радиото,че в тунела има мейджър аксидент с 15 запалили се тръка и сумати жертви.
Павка ,само от любопитство ,като се пуснеш южно от даунтаун по Аламейда да хванеш 105а има едни баири с едни сонди тип щъркели .дълбаят нещо си и тръби,много тръби,та ми стана интересно кво дълбаят тия сонди в центъра на града нефт или вода .то направо като в Кувейт бе при вас.
Павка ,само от любопитство ,като се пуснеш южно от даунтаун по Аламейда да хванеш 105а има едни баири с едни сонди тип щъркели .дълбаят нещо си и тръби,много тръби,та ми стана интересно кво дълбаят тия сонди в центъра на града нефт или вода .то направо като в Кувейт бе при вас.