Въпроси към втория кандидат
Въпроси към втория кандидат
Здравейте приятели,тъй като аз съм втория кандидат на интервюто,се притеснявам,че не съм видяла(обърнала внимание)какви въпроси задава мадам към нас(втория кандидат)
Знам,че при всеки е различно,но моля за малко инфо. по въпроса от колеги,които вече са минали през този момент. :idea:

Re: Въпроси към втория кандидат
Вариантите са два и то мисля че са основно по това какво ниво на езика си посочилDimitrova написа:Здравейте приятели,тъй като аз съм втория кандидат на интервюто,се притеснявам,че не съм видяла(обърнала внимание)какви въпроси задава мадам към нас(втория кандидат)Знам,че при всеки е различно,но моля за малко инфо. по въпроса от колеги,които вече са минали през този момент. :idea:
ако е ниско в порядъка на 3 и 4 няма много да те разпитват
ако е по-високо може малко повече да ви разпитват но са лесни въпросчета и то основно за добиване на представа дали съответстват език.знания на заявеното от вас
-за ваканциите ви
-за работата ви каква е
-за качествата на съпруга си(мен това питаха)
-за вас и детето може (ако имате)
Но като цяло вниманието е върху водещия и съответно той поема интервюто на плещите си
Успех
iva
re
Не се притесняваите при нас придружаващия мина изцяло с преводач- всичко зависи от това колко точки сьбирате- всичко е относително и според случая.Успех.
Здравейте
И при нас въпросите бяха по-вечето към мен като водеща.Съпругът ми почти мина с преводач.Него го питаха от кога и къде е учил френски,за задълженията на работите ,с какво се занимава в момента.Това се сещам,но това беше при мосю Кзор!Успех на всички!Стискам палци!
Изпратени DSC - 15.01.2007 г.
Интервю - 28.08-успешно
Монреал-10.05.2008 г.
Интервю - 28.08-успешно
Монреал-10.05.2008 г.
въпроси към придружаващия
Здравейте,
ние бяхме на 23,11,2007 и аз водещ 6/6, мъжа ми също 6/6, мене ме пита през цялото време за него имаше само два три въпроса:/какво смята да работи там, какви са личните качества, които има и какво е правил последния уикенд/. Около пет минути беше за придружаващия.
Успех!
ние бяхме на 23,11,2007 и аз водещ 6/6, мъжа ми също 6/6, мене ме пита през цялото време за него имаше само два три въпроса:/какво смята да работи там, какви са личните качества, които има и какво е правил последния уикенд/. Около пет минути беше за придружаващия.
Успех!
- angelheart
"Казвате, че разбирате френски, поне малко, разкажете ми къде сте го учил? Винаги ли сте работил едно и също нещо? А защо в трудовата книжка пише нещо друго? В Квебек това ли искате да работите? Знаете ли, че може да се наложи да изкарате някой курс?
Един-единствен въпрос на английски - знаете ли английски?"
Самоцитирам се, защото е по-лесно... това бяха въпросите към съпруга ми, който се явява втори кандидат с ниво на френски 4/4 и английски 8/8.
По моя преценка не са твърде елементарни като за начинаещ в езика, но предполагам, че както са казали колегите, дори да се наложи намесата на преводачката пак няма да е фатално
Димитрова, по-малко паника, повече позитивна нагласа и напред! Виждам, че сте утре на тепиха
Един-единствен въпрос на английски - знаете ли английски?"
Самоцитирам се, защото е по-лесно... това бяха въпросите към съпруга ми, който се явява втори кандидат с ниво на френски 4/4 и английски 8/8.
По моя преценка не са твърде елементарни като за начинаещ в езика, но предполагам, че както са казали колегите, дори да се наложи намесата на преводачката пак няма да е фатално

Димитрова, по-малко паника, повече позитивна нагласа и напред! Виждам, че сте утре на тепиха
Най-големите разочарования в живота са победите. От тях няма полза.