аз съм Хаппи в канада
- Lub0
- Обратна връзка:
http://www.youtube.com/watch?v=GR1LdepWJ7c
През лятото също ме кефи:
http://www.youtube.com/watch?v=fLl9qDHQPyk
През лятото също ме кефи:
http://www.youtube.com/watch?v=fLl9qDHQPyk
Lub0 for President!
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
###############
"Геврек, геврек", викаха децата, без да знаят, че питката е смъртно ранена...
- ZanzibarHero
7George
Това да пият Европейска бира всички го могат. И така, както ми ги изреждаш явно нямаш любима.
Аз също започнах с познати марки. После си казах, затова ли съм бил толкова път до този забравен от Цивилизацията Континент да съхна без любима марка.
След кратък експеримент с един US боклук, започнах да разпитвам канадците, а те, нали пиене и хокей са им любими занимания започнаха да си изливат душата. Най-накрая я открих:
Creemore Springs Premium Lager и тъмната зимна версия Creemore Springs urBock.
Сега издирвам черна бира, подобна на Столично Пиво, която сервират в ресторантите Хепи в БГ. (Направо ми пресъхна устата докато пиша.)
Първият опит - неуспешен - ST-AMBROISE OATMEAL STOUT. Някакво индианско медицинско чудо от Квебек. Не я опитвайте ...
За Grolsh само добро. За Corona, благодаря. Обаче бира и лимон, пък и в Мексико кога ли са правили бира.
Това да пият Европейска бира всички го могат. И така, както ми ги изреждаш явно нямаш любима.
Аз също започнах с познати марки. После си казах, затова ли съм бил толкова път до този забравен от Цивилизацията Континент да съхна без любима марка.
След кратък експеримент с един US боклук, започнах да разпитвам канадците, а те, нали пиене и хокей са им любими занимания започнаха да си изливат душата. Най-накрая я открих:
Creemore Springs Premium Lager и тъмната зимна версия Creemore Springs urBock.
Сега издирвам черна бира, подобна на Столично Пиво, която сервират в ресторантите Хепи в БГ. (Направо ми пресъхна устата докато пиша.)
Първият опит - неуспешен - ST-AMBROISE OATMEAL STOUT. Някакво индианско медицинско чудо от Квебек. Не я опитвайте ...
За Grolsh само добро. За Corona, благодаря. Обаче бира и лимон, пък и в Мексико кога ли са правили бира.
Напротив, тия дето ги изреждам, са ми все любими.И така, както ми ги изреждаш явно нямаш любима.

Харесвам също и Гинес Дарк, за разлика от съфорумеца.
Короната я пия, като няма друго - сладникава е и не ме кефи.
Свен това и съм си правил бира:
http://www.bgcanada.com/pforum/viewtopi ... 0&start=15
- ZanzibarHero
За направата на бира ...
Точно си казах: Ето един истински Българин - даже бира сам си прави ... и прочетох отпратката. Това не е честно: ти я правиш от полуфабрикати. Пак добре е: нов опит продобиваш, който никога нямаше да имаш в БГ ...
На мен един Канадец ме зарибяваше по този начин да правя вино. Да не съм луд. Мойто кисело зеле в БГ не се получаваше, камо ли вино тук. Карам мързеливата - един прост консуматор в консуматорско общество.
Аз чувам разни слухове в БГ общността: Някой (май от Торонто или Монреал) се е опитвал да прави (промишлено) боза ... Пълен неуспех! Липсата на вкиснатия БГ въздух била причината. Май ...
На мен един Канадец ме зарибяваше по този начин да правя вино. Да не съм луд. Мойто кисело зеле в БГ не се получаваше, камо ли вино тук. Карам мързеливата - един прост консуматор в консуматорско общество.
Аз чувам разни слухове в БГ общността: Някой (май от Торонто или Монреал) се е опитвал да прави (промишлено) боза ... Пълен неуспех! Липсата на вкиснатия БГ въздух била причината. Май ...
-
Re: аз съм Хаппи в канада
ha, Nazdarvekralimarko написа:за вас не знам ..но канада може да не е рай но никак не е лошо място за живот![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
бира и kекс

* * *
“Ако искаш да прегърнеш света, купи си глобус.”...
“Ако искаш да прегърнеш света, купи си глобус.”...
бирата в канада е един вид - скъпа
с два подвида
европейска - става за пиене
канадска - става за миене
ZanzibarHero таблото с етикетите /не бутилки/ в бирстора е впечатляващо и може до предизвиква у теб откривателски страсти, но резултатът е един - установяваш че 90% са боклуци и си похарчил много пари на вятъра, то и това е целта на голямото табло
sorry за разбитите илюзии

с два подвида
европейска - става за пиене
канадска - става за миене
ZanzibarHero таблото с етикетите /не бутилки/ в бирстора е впечатляващо и може до предизвиква у теб откривателски страсти, но резултатът е един - установяваш че 90% са боклуци и си похарчил много пари на вятъра, то и това е целта на голямото табло
sorry за разбитите илюзии

такава червена има в ЛСБО, и то не навсякъде, аз лятото пих такава bockbier , ама марката не помня. 3$ и нещо бутилката. една германка каза че тва била истинската баварска бира. алкохола беше 2 пъти повече от този на нормалния лагерZanzibarHero написа: