аз съм Хаппи в канада

За това какъв е живота в Канада и какъв e смисъла да се имигрира.
kralimarko

аз съм Хаппи в канада

Мнение от kralimarko »

за вас не знам ..но канада може да не е рай но никак не е лошо място за живот :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: бира и kекс
Аватар
7George

Мнение от 7George »

Видяхме бирата. Покажи и "Кекса"! :)
kralimarko

Мнение от kralimarko »

аиде сега.....майтап да става..най важното е хората да са позитивни .Омразна ми да слушам колко е лошо в Канада .но както казват ''шарен свят'' и разни хора разни идеали.кой как си го направи....има и бира има и кекс.....стига да иска 4овек вси4ко е вазможно в канада :wink: :wink: :wink: :D :D :D :idea:
Smart Dust

Мнение от Smart Dust »

И аз съм happy. :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:

Изображение
If SearchFor(shliokavica) then ShowMessage('Пиши на кирилица бе!!'#10#13'Няма да си вадя очите с тая шльокавица!!');
speedy

Мнение от speedy »

Smart Dust написа:И аз съм happy.
Добре е да има повече Happy, че напоследък преобладават Grumpy и Dopey...
За оплаквания: Armenian Holy Trinity Church - (416) 431-3001
smotan

Мнение от smotan »

и аз съм хаппи и има кекс и бира! ама аз и без кекс съм хаппи като има вино. (само сирене няма)
kralimarko

Мнение от kralimarko »

само така ,позитивни хора -живота е прекрасен когато си позитивен :P :P а който си мрънка винаги ште си мрънка :lol: :lol:
Аватар
JoroF

Мнение от JoroF »

понякога да си позитивен не е много добре
THE LAST LINE OF DEFENSE
bateto

Мнение от bateto »

кралимарко ,я сподели как преживя смяната на хот енд изи 90/60/90 латино хубавици с 200 либрови луничави лондончанки. :wink:
kralimarko

Мнение от kralimarko »

гледам изтрили са ме..итс ок !!! та исках да кажа 4е в Лондон момите са ного убави ,,,и аз си праскам (разбирай- консумирам не сексуално ) латино ...те са си от наще........ :oops: :oops: :oops: FUN da stava
Аватар
emodonkov

Мнение от emodonkov »

kralimarko написа:гледам изтрили са ме..итс ок !!! та исках да кажа 4е в Лондон момите са ного убави ,,,и аз си праскам (разбирай- консумирам не сексуално ) латино ...те са си от наще........ :oops: :oops: :oops: FUN da stava
Ха-ха, тук на момите от Лондон им викаме тюлени, заради липсата на талия и изобилието на подкожна мас, има и хубави, ама определено не са от коренното население
Аватар
emodonkov

Мнение от emodonkov »

п.п. току що се уточнихме с кралимарко, станало е объркване, говоря за англия
Аватар
ZanzibarHero

Re: аз съм Хаппи в канада

Мнение от ZanzibarHero »

kralimarko написа:за вас не знам ..но канада може да не е рай но никак не е лошо място за живот :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: бира и ...
Между другото, каква бира пиете.

Много кандидат емигранти не знаят, че тук ще се сблъскат с един голям проблем ... много и различни по вкус от БГ бири.

Каква бира да изберат, как да открият любимата си бира ...

Тежки съдбоносни въпроси ... може би нова тема за дискусия ...
Аватар
7George

Мнение от 7George »

За мен бирите в Канада са 2 вида:

- Европейски - Хейнекен, Бекс, Стела и тнт - отварят се с вилица, отварачка - стават за пиене;

- Канадски - COORs, Labat, Molson & other similar - слабички, киселки, не са достатъчно горчиви, отвъртват се с ръка, малко по-евтини - стават за разредител и стабилизиране на кръвното ми...

:beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer: :beer:
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

стига бе, вие не пиете ли Пилзенска бира - тук 2 л. - 4 канетки е 9 долара :beer: :beer:
Публикувай отговор