Благодаря на всички за пожеланията. Така, вътрешни болести - там отивате последно като преди това минавате през рентгена да си вземете снимката. Докторката я лепва и оглежда да нямате дупки по дробовете. После плюнчи калема и ви мята - има цял въпрсник - правили ли са ви някакви операции, пиете ли, колко пъти седмично (не знам за колко пъти ще се брои отговор от типа - в понеделник сутрин почвам... и в неделя вечер спирам да пия), пушите ли, имали ли сте контакти с туберколозно болни в последните две години, болни ли сте от СПИН, от туберколоза, от диабет, имате ли високо кръвно и т.н. Освен това пита в коя страна сте живели през последните 5 години, какво сте работили в последните 5 години (то аз много съм работил и на много места, ама няма място, така че на 2 на 3) и като какъв ще работя в Канада (то аз искам Президент, ама май няма да ме огрее).
След това ви казва да се съблечете гол/а до кръста и почва едно вдишай-издишай не е работа - след такова обогатяване с кислород спокойно щях да изкарам 2 минути под вода.
Има проверка на ръст и тегло (е ако си ги знаех, можеше и да ми се размине унижението - нейният кантар ме изкара 4 кила по-тежък), измерване на кръвно налягане и после казва - "заголи корема" и "легни на кушетката" -

. Всякакви оправдания, "ама аз таковата", "ама жената"... не дадоха резултат и лекарката най-безцеромонно ми опипа...... всички вътрешни органи - далаци, дробове и прочее. После каза лаконично - "Може да се облечете. Това е". Заключението мога да си го получа след 2 седмици от МОМ. А ако нещо не е наред или искат още изследвания те директно щели да ми се обадят.