въпросче
въпросче
Така въпроса ми е:
Ние сме на интервю на 23.11 от 14.00 ч.
Тъй като сестра ми вече е в Канада, ми изискват допълнителен документ но незнаем какво сте рече:
[b]copie simple de la soeur de madame au Quebec[/b] :? Сестра ми състо незнае :?
Ако някои знае моля да сподели
мерси
[/b]
Ние сме на интервю на 23.11 от 14.00 ч.
Тъй като сестра ми вече е в Канада, ми изискват допълнителен документ но незнаем какво сте рече:
[b]copie simple de la soeur de madame au Quebec[/b] :? Сестра ми състо незнае :?
Ако някои знае моля да сподели
мерси
[/b]
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Пределно ясно е, че нещо е пропуснато поради техническа грешка или разсеяност на писалия го.
Едно доуточняващо запитване какво точно искат е необходимо. Защото може да се отнася както за копие на документ за родствена връзка така и на документ, доказващ статута на сестрата в Квебек.
Едно доуточняващо запитване какво точно искат е необходимо. Защото може да се отнася както за копие на документ за родствена връзка така и на документ, доказващ статута на сестрата в Квебек.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
-
-
Ако трябваше да е нотариално заверено нямаше да е copie simple :idea:kaka_dora_Luk4o написа:Днес питах нашата учителка за твоя въпрос - има специален формуляр който тя трябва да попълни, но не знам от къде се тегли - заверява го там нотариално и ти го праща. Успех
"Нищо велико на този свят не е постигнато без страст"
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
Георг Вилхелм Фридрих Хегел
-
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
А ако не е тази декларация, то значи е онази дето не знам каква е и откъде се тегли, ама учителката ми каза, че сестрата трябва да я подпише.kaka_dora_Luk4o написа:Ако трябваше да е нотариално заверено нямаше да е copie simple
E добре - тогава тази декларация, само че не заверена

Нека бъдем малко по-сериозни и не си играем с нервите и притесненията на хората. Учителката сигурно ти е говорила за формуляр D13 - Déclaration d'un membre de la parenté au Québec
Тази декларация си е ясно посочена в изискващите се документи до Виена, които се изпращат заедно с молбата за селекция и ако не е приложена, то наистина става въпрос точно за нея.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
vaprosche
Благодаря на всички за отговорите.
Ние сме изпратили всички възможни документи, които се изискват от сестра ми, вкл. и тази декларация но заверена от обстина Монтреал, както и Т4за доходите и всички документи за самоличност.
Не бях се сетила обаче за акт за раждане така, че сте носим пак всичко + акта за раждането.
Успех на всички :beer:
Ние сме изпратили всички възможни документи, които се изискват от сестра ми, вкл. и тази декларация но заверена от обстина Монтреал, както и Т4за доходите и всички документи за самоличност.
Не бях се сетила обаче за акт за раждане така, че сте носим пак всичко + акта за раждането.
Успех на всички :beer: