На всички поканени на итервиюто през ноевриската сесия желая успех и дано да са щасливи и намерят спокоиствие след това ,следвреме с визи в ръка в далечна КАНАДА , А НА ЕМИГРАЦИОНИЯТ СЛУЖИТЕЛ ОТ ПОСОЛСТОТО В ВИЕНА КОИТО МИ РАЗГЛЕЖДАШЕ ДОСИЕТО ЦЯЛА ГОДИНА И МЕ РАЗМОТАВАХА СЛЕДКОЕТО ТРЯБВАШЕ да се откажа от мечтатаси да
заве да моето семеиство да живеем в КАНАДА искрено му желая тои и цялото му семеиство да бъде ПРОКЪЛНАТ и нещастието и болестите да го следват до края на дните му ,Никога до сега несъм пожелавал на някого лошо но на чиновника от ВИЕНА нека му исъне раката дано,Збогом на Канада и на форума , желая ви успех приятели.
УСПЕХ НА ВСИЧКИ НА ИНТЕРВИЮТО ,
-
- Напуснал форума
- Обратна връзка:
Така се чувствах и аз през есента на 2004 г., но с подкрепата на приятели от форума се взех в ръце, кандидатствах отново и...ето ме тук в Монреал.
Ако наистина Канада ти е заветна мечта, не бива и не можеш да се откажеш от нея. Ако пък е било само приумица и някакъв временен каприз, то наистина я зарежи идеята.
Ако наистина Канада ти е заветна мечта, не бива и не можеш да се откажеш от нея. Ако пък е било само приумица и някакъв временен каприз, то наистина я зарежи идеята.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
Недей така бе човек... Наистина опитай да направиш нещо, както казва Линко... Пък и каква полза от тия тежки думи.
Чак толкова ли ти навредиха та така кълнеш. Опитай се да гледаш напред по-позитивно и ... знае ли се, може да успееш. Помисли, ако някой така кълне теб и твоето семейство няма ли да те хване малко страх... А и живота е низ от изпитания. Пожелавам ти всичко, което написа да не ти се връща! Успех, ако решиш да опиташ отново! :queen:

Подадени док.до Виена-13.12.06
Интервю-24.08.07
Изпр. док.до Букурещ-05.09.07
Получени баркодове-05.10.07
Получени форм.за медицински-17.10.07
Направени медицински-26.10.07
ОК на медицинските-09.11.07
Покана за визи-11.12.07
Визи-15.01.08
Интервю-24.08.07
Изпр. док.до Букурещ-05.09.07
Получени баркодове-05.10.07