УСПЕХ НА ВСИЧКИ НА ИНТЕРВИЮТО ,

Това е форум посветен на процедурата по имиграция в провинция Квебек - документи, интервюта, визи, пътуване.
Публикувай отговор
nemalp

УСПЕХ НА ВСИЧКИ НА ИНТЕРВИЮТО ,

Мнение от nemalp »

На всички поканени на итервиюто през ноевриската сесия желая успех и дано да са щасливи и намерят спокоиствие след това ,следвреме с визи в ръка в далечна КАНАДА , А НА ЕМИГРАЦИОНИЯТ СЛУЖИТЕЛ ОТ ПОСОЛСТОТО В ВИЕНА КОИТО МИ РАЗГЛЕЖДАШЕ ДОСИЕТО ЦЯЛА ГОДИНА И МЕ РАЗМОТАВАХА СЛЕДКОЕТО ТРЯБВАШЕ да се откажа от мечтатаси да
заве да моето семеиство да живеем в КАНАДА искрено му желая тои и цялото му семеиство да бъде ПРОКЪЛНАТ и нещастието и болестите да го следват до края на дните му ,Никога до сега несъм пожелавал на някого лошо но на чиновника от ВИЕНА нека му исъне раката дано,Збогом на Канада и на форума , желая ви успех приятели.
Linko
Напуснал форума
Обратна връзка:

Мнение от Linko »

Така се чувствах и аз през есента на 2004 г., но с подкрепата на приятели от форума се взех в ръце, кандидатствах отново и...ето ме тук в Монреал.
Ако наистина Канада ти е заветна мечта, не бива и не можеш да се откажеш от нея. Ако пък е било само приумица и някакъв временен каприз, то наистина я зарежи идеята.
Il vaut mieux vivre avec des remords qu'avec des regrets!!
pashevam

Мнение от pashevam »

Недей така бе човек... Наистина опитай да направиш нещо, както казва Линко... Пък и каква полза от тия тежки думи. :? Чак толкова ли ти навредиха та така кълнеш. Опитай се да гледаш напред по-позитивно и ... знае ли се, може да успееш. Помисли, ако някой така кълне теб и твоето семейство няма ли да те хване малко страх... А и живота е низ от изпитания. Пожелавам ти всичко, което написа да не ти се връща! Успех, ако решиш да опиташ отново! :queen:
Подадени док.до Виена-13.12.06
Интервю-24.08.07
Изпр. док.до Букурещ-05.09.07
Получени баркодове-05.10.07
Получени форм.за медицински-17.10.07
Направени медицински-26.10.07
ОК на медицинските-09.11.07
Покана за визи-11.12.07
Визи-15.01.08
Аватар
zaia
Обратна връзка:

Мнение от zaia »

Съчувствам ти за разочарованието, което чувстваш вмомента. Ако толкова силно желаете визите за Канада, колкото силни са думите ти по-горе, впрегни тоя инат и спортна злоба в нова кандидатура - този път по-изпипана от предния. Накъдето и да поемете, късмет и много усмивки :beer: :wink:
Аватар
ваня-71

Мнение от ваня-71 »

Не се отказвай от мечтата си толкова лесно!Опитай отново,ако наистина го искаш,за да не съжаляваш един ден,че не си се борил докрай.Не си само ти,който си получил отказ от Виена,нищо не е загубено/освен вложените дотук пари/.ВЯРВАЙ И ПРЕСЛЕДВАЙ МЕЧТИТЕ СИ ДО ПОСЛЕДНО!!!!!!!!!!!!!! :dogrun: :thumbsup:
Публикувай отговор