Въпреки , че доста и постоянно ровя из форума , малко помощ ще ми е нужна , защото има някои неща с документите за Букурещ , които не мога да си изясня:
1. На т. 11 от Anexe 1-Antécédents personnels трябва да опиша последните 10 години от живота си, като се пише всичко(образование, работа, безработица и т.н. всякакви подробности) и ако не ми стигне мястото как се процедира, с отделно листче ли?
2. Пак на същия анекс на 4-та страница в края има един надпис(NE PAS REMPLIR IMMÉDIATEMENT LA SECTION SUIVANTE. ON PEUT VOUS DEMANDER DE LA SIGNER EN PRÉSENCE D'UN
REPRÉSENTANT DU GOUVERNEMENT CANADIEN OU D'UNE AUTRE PERSONNE DÉSIGNÉE OFFICIELLEMENT PAR LE
GOUVERNEMENT DU CANADA.) , който не мога да преведа точно и не мога да разбера надолу от него какво се попълва, с изключениена това , че от дясно има някакво поле за декларация за преводач , а от ляво е някаква декларация за водещия. но по надолу от тези две карета има още едно сиво каре, там май не се попълва- дано някой да разясни малко за това поле, защоото не мога да го разбера.
3. За снимките искам също да попитам , гледам че ги искат на бял фон, и че уж били по различни от паспортните, но ми се струва , че имаше хора, които писаха че са пращали и на сив фон като за паспорт и е нямало проблем. И тези 6 снимки , които искат как се смятат, по една се залепва на DEMANDE DE RÉSIDENCE
PERMANENTE AU CANADA и още 5 се пращат отделно или отделно от залепената се пращат още 6 или изобщо не се лепят ли .... не знам?
Ами за сега е това, дано с другото да се оправя
Благодаря предварително на всички:)