Виза ... и к'во от това (да разлаеш кучетата)
ilka,
първо вземи си измисли някакъв по-нормален никнейм, че тоя ми е много селски
мога да ти дам предложения , ако не ти идват наумн подобни
много неща знам Илка, такива дето не си ги и сънувала
и не смееш да си мечтаеш
моите 3% не само, че ги имам, но са напълно достатъчни за да съм супер щастлива и спокойна на работното ми място.
и нищо не ми се обяснявай, ходи се обяснявай на някой селяндур, може да му допадне;
първо вземи си измисли някакъв по-нормален никнейм, че тоя ми е много селски

много неща знам Илка, такива дето не си ги и сънувала

моите 3% не само, че ги имам, но са напълно достатъчни за да съм супер щастлива и спокойна на работното ми място.
и нищо не ми се обяснявай, ходи се обяснявай на някой селяндур, може да му допадне;

- Independent
От тия двайсетина страници виждам само един човек, който се обяснява и това си ти.zorina написа:ilka,
първо вземи си измисли някакъв по-нормален никнейм, че тоя ми е много селскимога да ти дам предложения , ако не ти идват наумн подобни
![]()
много неща знам Илка, такива дето не си ги и сънувалаи не смееш да си мечтаеш
![]()
Сега се сещам, че на един пионерски лагер се запознах с една девойка от село, която ми обясняваше колко мила и хубава крава си имали. Името на девойката не си спомням, ма името на кравата беше Зорина. Та не знам чие име е по-селско.
И не ми се обяснявай - в тоя форум има хора, които са мнооооого по-напред с мат'риала от тебе. И откъм офис, и откъм обкръжение. Щото има места, където 97% от хората не гледат тъпо, ма там такива като тебе приемат само за гаргара.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
Only I will remain.
Independent ,
Адвокат на Илка ли се явяваш?????????? тя демонстрира доста безуспешни усилия на 'кореспонденция" с мен
очевидно някой се е обидил...
от последния постинг лъха само и единствено селяния, поради което мен ме напуши смях. за което благодаря, обичам да се смея
ако Илка си наеме по-скъп адвокат , да застане твърдо, може и да кажа нещо в защита, но в случая не считам за необходимо.
значи напред с материала е офис и обкръжение? а кола пропусна?
мале ако знаеш тогава колко селяндури има напред с материала ................ ама ти и тях не знаеш, че те са по-напред от теб....
ей много искам да запазя добрия тон , но също така много искам да кажа, че МНОГО тъпи парчета имало в тоя форум.
Адвокат на Илка ли се явяваш?????????? тя демонстрира доста безуспешни усилия на 'кореспонденция" с мен

от последния постинг лъха само и единствено селяния, поради което мен ме напуши смях. за което благодаря, обичам да се смея

ако Илка си наеме по-скъп адвокат , да застане твърдо, може и да кажа нещо в защита, но в случая не считам за необходимо.

значи напред с материала е офис и обкръжение? а кола пропусна?

ей много искам да запазя добрия тон , но също така много искам да кажа, че МНОГО тъпи парчета имало в тоя форум.
- Independent
Мхм, то не бяха Иванки, то не бяха хълцове, сега зоринки. Аз затова се появявам от дъжд на вятър, колкото да се изгавря с някой от тях.zorina написа:МНОГО тъпи парчета имало в тоя форум.
А ти ако беше толкоз умна, колкот се опитваш да се изкараш, щеше да знаеш, че също толкова умните хора казват, че ако всички вървят срещу теб, най-вероятно си в насрещното.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
Only I will remain.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
Only I will remain.
Яяяяя, Независимата, която винаги се движи в правилното платно...
Аз пък се кефя максимално на насрещното.
Историята се прави от личностите, не от масите - масите само развалят туй-онуй...
Поздрави на колектива!

"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
твърде безуспешни опити за гавраIndependent написа:Мхм, то не бяха Иванки, то не бяха хълцове, сега зоринки. Аз затова се появявам от дъжд на вятър, колкото да се изгавря с някой от тях.zorina написа:МНОГО тъпи парчета имало в тоя форум.
А ти ако беше толкоз умна, колкот се опитваш да се изкараш, щеше да знаеш, че също толкова умните хора казват, че ако всички вървят срещу теб, най-вероятно си в насрещното.