Виза ... и к'во от това (да разлаеш кучетата)

Конкретни въпроси и проблеми от житието-битието в останалите провинции (без Квебек)
Заключено
zorina

Мнение от zorina »

Тези, които не се виждат в тъмното :lol:
IFF

Мнение от IFF »

Пиши ме и мен в 97-те процента,отказвам се-не мога да те разбера!
ilka

Мнение от ilka »

скъпа зорина, а откъде знаеш, че ти си в техните 3% :)))
( П.С. ако не се сещаш, да обясня, има един анекдот за начина, по който маймуните изследват изследователите си )
П.С.2 виж колко съм добричка, все пак обяснявам :P
пак сме тук :-)
zorina

Мнение от zorina »

ilka,

първо вземи си измисли някакъв по-нормален никнейм, че тоя ми е много селски :D мога да ти дам предложения , ако не ти идват наумн подобни :wink:

много неща знам Илка, такива дето не си ги и сънувала :wink: и не смееш да си мечтаеш :)

моите 3% не само, че ги имам, но са напълно достатъчни за да съм супер щастлива и спокойна на работното ми място.
и нищо не ми се обяснявай, ходи се обяснявай на някой селяндур, може да му допадне; :wink:
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

zorina написа:ilka,

първо вземи си измисли някакъв по-нормален никнейм, че тоя ми е много селски :D мога да ти дам предложения , ако не ти идват наумн подобни :wink:

много неща знам Илка, такива дето не си ги и сънувала :wink: и не смееш да си мечтаеш :)

моите 3% не само, че ги имам, но са напълно достатъчни за да съм супер щастлива и спокойна на работното ми място.
и нищо не ми се обяснявай, ходи се обяснявай на някой селяндур, може да му допадне; :wink:
От тия двайсетина страници виждам само един човек, който се обяснява и това си ти.
Сега се сещам, че на един пионерски лагер се запознах с една девойка от село, която ми обясняваше колко мила и хубава крава си имали. Името на девойката не си спомням, ма името на кравата беше Зорина. Та не знам чие име е по-селско.

И не ми се обяснявай - в тоя форум има хора, които са мнооооого по-напред с мат'риала от тебе. И откъм офис, и откъм обкръжение. Щото има места, където 97% от хората не гледат тъпо, ма там такива като тебе приемат само за гаргара.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
zorina

Мнение от zorina »

Independent ,

Адвокат на Илка ли се явяваш?????????? тя демонстрира доста безуспешни усилия на 'кореспонденция" с мен :wink: очевидно някой се е обидил...

от последния постинг лъха само и единствено селяния, поради което мен ме напуши смях. за което благодаря, обичам да се смея :wink:
ако Илка си наеме по-скъп адвокат , да застане твърдо, може и да кажа нещо в защита, но в случая не считам за необходимо. :wink:

значи напред с материала е офис и обкръжение? а кола пропусна? :wink: мале ако знаеш тогава колко селяндури има напред с материала ................ ама ти и тях не знаеш, че те са по-напред от теб....
ей много искам да запазя добрия тон , но също така много искам да кажа, че МНОГО тъпи парчета имало в тоя форум.
Аватар
THC
СЕКСИ ПИЧ

Мнение от THC »

zorina написа: МНОГО тъпи парчета имало в тоя форум.
:rotfl: :rotfl: :rotfl: :rotfl:
Пари на заем - само взимаме.

http://www.thc-ministry.net/untoldstory/#INDEX
Аватар
Independent

Мнение от Independent »

zorina написа:МНОГО тъпи парчета имало в тоя форум.
Мхм, то не бяха Иванки, то не бяха хълцове, сега зоринки. Аз затова се появявам от дъжд на вятър, колкото да се изгавря с някой от тях.

А ти ако беше толкоз умна, колкот се опитваш да се изкараш, щеше да знаеш, че също толкова умните хора казват, че ако всички вървят срещу теб, най-вероятно си в насрещното.
I must not fear.
Fear is the mind-killer.
I will face my fear.
I will permit it to pass over me and through me.
And when it has gone past I will turn the inner eye to see its path.
Where the fear has gone there will be nothing.
Only I will remain.
Аватар
filipne
Изгонен от форума
Обратна връзка:

Мнение от filipne »

Извод : Вървете по течението ...И не се цепете от колектива :lol: :lol:
zorina

Мнение от zorina »

THC,

ти знаеш, че не си от тъпите :wink:
Аватар
Joana

Мнение от Joana »

Яяяяя, Независимата, която винаги се движи в правилното платно... :lol: Аз пък се кефя максимално на насрещното. :lol: Историята се прави от личностите, не от масите - масите само развалят туй-онуй... :lol: Поздрави на колектива! :lol:

:D :D :D :D :D
"... и аз открих свободата, дивата соколова свобода, която ме остави без дъх, сякаш пред мен се откри един живот с вятър, слънце и гонени от вятъра облаци, живот, за чието съществуване не бях и подозирал." "Сенки в рая", Ремарк
zorina

Мнение от zorina »

Independent написа:
zorina написа:МНОГО тъпи парчета имало в тоя форум.
Мхм, то не бяха Иванки, то не бяха хълцове, сега зоринки. Аз затова се появявам от дъжд на вятър, колкото да се изгавря с някой от тях.

А ти ако беше толкоз умна, колкот се опитваш да се изкараш, щеше да знаеш, че също толкова умните хора казват, че ако всички вървят срещу теб, най-вероятно си в насрещното.
твърде безуспешни опити за гавра :wink: :o обичам да се гаврят с мен, ама само качествени хора иначе е скучно, като сега :lol: кои всички?? илка от квебек??? колко ли човека пишат зад тоя никнейм...... :wink:
ilka

Мнение от ilka »

zorina написа: илка от квебек??? колко ли човека пишат зад тоя никнейм...... :wink:
хмм, точно един на брой :P
а колкото де селянията, съкровище :P такива като теб, дето говорят за селяния и я мерят по имената :lol: май избиват комплекси 8)
пак сме тук :-)
IFF

Мнение от IFF »

zorina написа: по-ТЪПОУМЕН поглед от този на бял канадец не бях виждала.но такива "УМНИ" погледи като на белите канадци към "новозаселниците" не бях виждала.
Кои са не-белите канадци?
Аватар
krimon
гугуле

Мнение от krimon »

Уауу, какво величие е решило да удостои бгканада с писанията си :shock:
Заключено