Analgin-чо, този черен хумор не го разбрах много добре

Мисля си, че вече изписах моето мнение за социалните подпомагания, така че отново се получава това разводняване от тема в тема, само и само или да си чешим пръстите или просто да си мерим "***". Не виждам целта и смисъла в това просто.
За да не бъда неучтив към peter_pan, а и да внеса яснота в статута, който с радост узнавам че представлява интерес и за други хора - на ниво покана за визи сме. Не съм бил преди в страната, нито имам много приятели и/или познати. Просто съм човек, който е решен да си следва своите планове, стремежи и амбиции. Видях в Канада това, което тук в БГ мога също да получа и го правя дори и в момента, но нямам сигурността за себе си и семейството. Беззаконието и вратичките не ми допадат много тук, и макар и да се опитвам, единственото което мога да променя в тези среди е само мнението на моето семейство. Дали ще са цигани, араби и т.н не мисля че е проблем в кой знае каква степен. Има хора които работят в Южна Африка, и ако и те започнат да странят от "циганите" тогава мисля, че трябва да се направи БГ гето навсякъде по света. Не ме разбирайте погрешно, нямам нищо против никой лично или косвено, просто изказвам мнение зад което твърдо стоя. Сигурен съм че във всеки от нас има добро, просто на моменти на човек му идва в повече. Ако всеки от нас вместо да се оплаква вечно и самосъжалява направи нещо, ще сме много по-добре.
Успех на всички които са на път да вземат решението дали да ходят, дали да се връщат и дай-боже, каквото и да е то, да е правилното за всеки един от нас.